Keresés

Részletes keresés

trend Creative Commons License 2001.02.21 0 0 13
hello!

Hogy mi au UG? Nehéz lenne körülírni, inkább azt mondanám, hogy mi az ami megfog benne: a kisérletezés. Itt nincsenek olyan szabályok amelyek előírnák, hogy mikor mit kellene tenned. Tehát abszolút érdekes, váratlan, és változatos dalokat tudnak így létrehozni.

SZ.I. Creative Commons License 2001.02.21 0 0 12
kisugarzom a rosszkedvemet az icqra biztos:)
fenebe...
nyomjunk be valami jot meg az undergroundrol ide:)
Előzmény: 12qper (11)
12qper Creative Commons License 2001.02.21 0 0 11
nekem megy a dolog és még a kollégáddal is icuzok, szal, Nálad lehet vmi...
Előzmény: SZ.I. (10)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.21 0 0 10
nemtom mi a gond:(((((
Előzmény: SZ.I. (9)
SZ.I. Creative Commons License 2001.02.21 0 0 9
kiraly kep, de inkabb csinalj valamit az icqddal, mert en is megkattanok itt:))
Előzmény: 12qper (8)
12qper Creative Commons License 2001.02.21 0 0 8
Megkattanok itt magamban (jó kutatgatni a rég behalt kedvencek között :))) )

szal kattanás fázisai:
1., www.underground.pcdome.hu
2., underground
3.,
4., vajh sikerülnek-e ezek, vagy lama vagyok?
5., biztos lama vagyok :)))

12qper Creative Commons License 2001.01.25 0 0 7
Miért ne kerüljön fel a kedvenceim tetejére????

és mégegyszer a Kultúra elején is szerepelhet, szegény deadtopic

pedig a lap tényleg jó :)

iam knight who say nee Creative Commons License 2000.10.02 0 0 6
Kvíz játék az Underground-on
http://underground.pcdome.hu
Másfél CD-t nyerhet aki helyesen válaszol egy egyszerű kérdésre...
12qper Creative Commons License 2000.08.21 0 0 5
Huhhh, ez el sem indult és be is halt, amúgy ha valaki látja, annak annyit, hogy érdemes ellátogatni mostanság az Undergroundra, mert:

saját szervere lett és egyre több dolog fér fel, videók a szigetről, koncert élmények, beszámolók nyári fesztiválokról, szal kezd kialakulni már egy igazi, jó anyagot szolgáltató újság

Jah amúgy semmi közöm hozzájuk, csak szoktam olvasgatni, szal nem önreklám

Vovin Creative Commons License 2000.05.25 0 0 4

Önmagában az UG szerintem nem jelent értéket. Stílustól függetlenül az undergroundban is nyüzsögnek a tehetségtelen, arctalan kópiák. Arról nem is szólva, hogy az antidivat is divat. De! Szerintem minden új kezdeményezés először az UG-ban jelenik meg. Akinek tehát van kedve és ideje, valamint képes keresztülrágni magát a rengeteg sz@r anyagon, az olyan zenei kincsekre lelhet, amiről mások nem is álmodhatnak.Az UG másik pozitívuma számomra, hogy nem tűri a passzív hozzáállást, tevékeny közreműködést igényel. Az ilyen anyagok beszerzése általában nem egyszerű dolog. Törzsvendég leszel a postán, esetleg hetekig vagy hónapokig várod a választ, és végül lehet hogy át is vágnak, de legtöbbször a zene megéri a fáradtságot.
Az a lényeg ,hogy legyen saját véleményed. Az UG nekem elsősorban erről szól.

Üdv.

Törölt nick Creative Commons License 2000.05.25 0 0 3
Izé, az hogy az underground zene sokaknak ciki lenne, nos az, de ez viszont is igaz. Vannak akik annyira elvakult undergroundisták, hogy szerintük ami egy kicsit is sikeres, az már nem lehet jó. Én is így voltam vele (beszűkültség rulez..:-), de izé, kezdek rájönni, hogy valami, ami underground, az nem biztos, hogy automatikusan értékes is. Nem a sikertől, vagy a sikertelenségtől függ egy adott produkció értéke, szerintem legalábbis.

vgk

12qper Creative Commons License 2000.05.25 0 0 2
Hát kedves Ni, ez nemnagyon indult be...

de aki netalán olvasná a topicot, annak örömmel közlöm, hogy ,egújult a lap (bár semmi közöm hozzá, csak olvasgatom :)) )

az új Underground

12q/

Fazi Creative Commons License 2000.05.09 0 0 1
Szijjasztok fiúkák!
Ma ugyen nem vagyok nagy formában, de azért igyekszem valami a köznek is hasznos dolgot összetákolni, aztán majd jövök később is és igazítok rajt, jó?:)
Szóval, underground zene...
Rengeteg irányból meg lehet közelíteni, mint azt az előttem szóló igen helyesen megfogalmazta. A nagymami is mást mond, zenei izlésében még bizonytalan kamasz, a már elkötelezett ízlésű (bár még alakítható) ifjú és felnőtt.
Engem személy szerint nem érdekel e téren mások véleménye, nagy valószínűség szerint nem csupán az átlag szerint undergroundnak titulált zenékben lelem örömem.
A nyugat dolgáról... hát, véleményem szerint képtelenség, hogy "betörjön" egy magyar zenekar a nyugati "slágerlistákra". Az oka pedig végtelen egyszerű: totál más életstílus, felfogás, gondolkodásmód, mondhatni más zenei kultúra!
Hirtelenségemben ennyi!
12qper Creative Commons License 2000.05.09 0 0 0
"Ni"csak egy lovag :)))))

Mivel Te is megtisztelted az én besült topicomat, ezért én is összefirkálom a tiedet :))

Mi is az az underground zene? - Hát szal a meghatározás tényleg nehéz, ezért ne is próbálozzunk meg vele, mert igen sok minden belefér, még lyan is amit én nem hallgatnék meg és nem is gondolnám, hogy az
Egyszerűbben - nézőpont kérdése, hogy kinek mi az underground...
(bár ahogy ismerlek, mi nagyjából azonos zenekarokra gondolunk :-) )
Amiben nem értek nagyon egyet Veled: ...vajon miért nem tudnak befutni nyugaton a magyar együttesek?...
szerintem igen is betudnak, csak azokról nemnagyon tudunk itthon, mert vagy csak kint lépnek fel, vagy itthon is, de nincsenek megmarketingelve (most jobb nemjut eszembe, de pl Rémember, kint szerintem nagyobb hírük van, mint itthon). Most mondta épp a naccerű MagyarZeneTV-ben a (huuuuuh rövidzárlat, nemtom melyik zenekar, asszem HS7), hogy a külföld azért enm jön be, pedig tervezik, mert ott is mindig ott kellene lenni, nem elég néha-néha, hanem naprakészen, sok koncert..etc
ezt meg nem nagyon lehet 2 országban...
A végére meg még1 dolog amit elfelejtettél :))
Undergound a felszínen

csá

12q/

iam knight who say nee Creative Commons License 2000.05.09 0 0 topiknyitó
Mit is jelent az az underground zene?
Sokmindent be lehet ide sorolni, de gondolataim szerint azokat a zenéket érinthet ez a megnevezés melyek nem követnek divatirányzatokat, a saját fejük után mennek a zenészek, nem nagyon törődnek azzal, hogy hány embernek tetszik amit csinálnak, csak próbálnak más irányba nyitni zenéjükkel, mert unják a sablonosságokat.
Sok ember sajnos cikinek tartja ezeket a zenéket, de csak azért mert legbelül félnek attól, hogy leszólja őket környezetük. Pedig nagyrészt szívből jövő zene azt amit félredobnak valamely magamutogató divatmajmoló miatt
Még egy gondolat mindehez: vajon miért nem tudnak befutni nyugaton a magyar együttesek? Azért mert nincs szükségük az ott élőknek az ottani együttesek silány, harmadrangú, keleti utánzatát hallgatni.
Többre tartanak egy Colorstar-t egy kozsó féle valamitől...
na ennyi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!