Keresés

Részletes keresés

ToAd Creative Commons License 2000.07.19 0 0 19
Hali!
most olvasgattam amít forgattok a fejetekben, és szeretnék beszálni...
civ-vel is játszottam már, de a MoO az igazi kedvenc, főleg a 2, SIRÁLY.
Na szóval szóljatok hogy beszálhatok a multizásba!?
:)))
Rephyx Creative Commons License 2000.07.18 0 0 18
Rhadamanthys, MacPhisto, emil ment nektek.....
MacPhisto Creative Commons License 2000.07.18 0 0 17
A Panzer sorozat nekem is nagyon bejött.Próbáltátok már e-mailbe játszani?
Milyen?Megpróbálnám szívesen...

Na mi lesz azzal a civ2 zippel? :-) Tedd fel légy szíves!

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.18 0 0 16
Írt már neked emilt?
ls21099 Creative Commons License 2000.07.18 0 0 15
Hali!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet még kapni Lords of the Realm II-t? Gyári változat is jó! És hasonló történelmi stratégiát?
Kösz! l12@freemail.hu

Johnnyboy Creative Commons License 2000.07.12 0 0 14
Udv RH,

TOAW 1-et nagyon szerettem. Sokat jatszottam vele emilen. TOAW2ot lattam a multkor a kispesti mediamarktban.

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.12 0 0 13
Sziasztok!

huhh, mi? deitiyn 5-10 kör alatt kinyírni az ellent? én persze elég lamer vagyok a civ2-höz, king-en szoktam a gép ellen nyomulni, ez a hálózatos dolog viszont érdekelne, Rephyx ha volnál olyan jó, hogy egy linket vagy ftp-címet, ahonnét ezt le lehetne szedni...

kérdés: egy crackelt változatban találkoztam az Operational Art of War I-gyel, állítólag van II. is, nem tudom valaki hallott-e róla? érdekelne, mert hátha van benne 1967-es és 1973-as arab-izraeli háború is, az 1948-ast már unom.

a panzer is király, bár a hármat nem próbáltam, csak ezért nem veszek 3d-s kártyát. az 1-ben az nem tetszik, hogy sokkal bejósolhatatlanabbak a megütközések kimenetei. a panzer 2-ben pedig megszoktam az 1 tankkal lerohanom a fél világot harcmodort. nem valami nagy stratégia, de olyan lyó látni, mikor egy 15-re erősített Panther g megtisztítja a terepet. És főként a Defend The Reich hadjáratot játszom mostanában. a People's General érdekes ügy, az ágyúk mozgatása szerintem irreálisan megkönnyíti a támadó fél helyzetét, de a csataszerkesztője sokkal megbízhatóbb, mint a panzeré. Töltöttem a múltkor olyan programcsokrot, ami a P2-t nyomja át PG2-be, elég sajátos volt, de bírtam.

Rh-

SM222 Creative Commons License 2000.05.04 0 0 12
Hát nem nagy dicsőség,de ha más nincs akkor csak a gépet lehet szivatni.:)

Nincs meg neked véletlenül a Warlords3?Mert azt szívesen kipróbálnám multiban.

Előzmény: Rephyx (11)
Rephyx Creative Commons License 2000.05.04 0 0 11
Hat meglepne ha deityben eljutna ekkora populacioig egy ellenseg.... Max 3 jatekosnal, 7 eseten szerintem elegge eselytelen, max a vege fele, es ott lazan le lehet nyomni 1-2 kor alatt csak jol fel kell keszulni. Gep ellen nem dicsoseg :) Egyebkent a kerdesre a konkret valasz az hogy nem tudom, alt en is gyorsan hoditom meg az ellent 5-10 kor max, es biztos volt mar 100 milio felett is de nem tudom :)

r.

SM222 Creative Commons License 2000.05.04 0 0 10
Nagyon helyes.Én is csak deityen játszok.
Egy kérdés,nyirtál -e már ki egy 100.000.000-os ellenséget 1-2 forduló alatt?
Előzmény: Rephyx (9)
Rephyx Creative Commons License 2000.05.03 0 0 9
Hat nagyon profi vagyok :)

Szoval Deitynel lejjebb nem adom, nincs ertelme, csak igy lehet kuzdeni igazan. De csak ugy lazan jatszani jobban szeretek, mint gorcsolni.

r.

SM222 Creative Commons License 2000.05.03 0 0 8
Jól van.Egy szombat délutánt rá tudok áldozni.Írd meg emilben,hogy honnan lehet leszedi!Előtte azért jelezz,hogy küldted!

Egyébként mennyire vagy profi a civ2-ben?Ezt csak azért kérdem ,hogy elkezdjek -e gyakorolni.:-)

Előzmény: Rephyx (7)
Rephyx Creative Commons License 2000.05.03 0 0 7
SM222!

Hat nem tudom, en egy sima 40k-s interware-es kapcsolattal tobbszor toltottem mar le 200 mega feletti adatot. A 40 megat beteszed ejfel korul, es reggelre lejon siman. A megvetel/leiratassal 1 problema van, a ket verzio (tort/eredeti) nem kompatibilis jatek szempontjabol. Hidd el nem olyan sok az a 40 mega.

Rephyx

Diravi Creative Commons License 2000.05.03 0 0 6
Sorry a linkekert, szep lenne egy preview funkcio az Indexen....

Tehat:
az oldal

, es

a kep

Diravi

Diravi Creative Commons License 2000.05.03 0 0 5
Haliho,

Letezik egy Combat Mission: Beyond Overlord nevezetu korokre osztott, egyszerre vegrehajtott masodik vilaghaborus jatek. Teljesen 3Ds, szep es realisztikus. Most majus vegen fog megjelenni, egy lassan fel eves demoja kiprobalhato (honapok ota jatszok PBEM-et vele folyamatosan).

Combat Mission HQ, naponta frissitett oldal, a legujabb infokkal.
, a hivatalos, nem tul friss oldal.

Es egy szep kep (kicsit nagy, ugyhogy csak a linkje).

Diravi

SM222 Creative Commons License 2000.05.02 0 0 4
40 megát letölteni modemmel egy picit időigényes.Nem lehet megvenni valahol?Mert én szívesen kipróbálnám.
Előzmény: Rephyx (3)
Rephyx Creative Commons License 2000.05.02 0 0 3
Van ra lehetoseg, civ2 multiplayer gold edition a cime, kb 40 mega zippelve, lehet hogy felteszem valahova, aztan leszedi akinek kell. Nagyon korrektul van megoldva, allas mentes-toltes, netes jatek, minden, tenyleg jo. Lehet allitani pl a hozzaallasodat mas emberi jatekosokhoz (worshipful-icy-stb) ez lehetoseget ad a "szerepjatekra".
Ha megunjuk, akkor save, le lehet passwordozni magunkat, aztan betoltjuk amikor raerunk. Nem egy nehez dolog bele kene vagni :)

Rephyx

nem patch, hanem egy fullos dolog.

SM222 Creative Commons License 2000.05.02 0 0 2
Civ2 multiban?Van valami patch,update vagy valami hasonló,amivel beállíthatom ezt?Nekem az eredeti van meg,de abban nincs multi lehetőség.
Előzmény: Rephyx (1)
Rephyx Creative Commons License 2000.05.02 0 0 1
Sziasztok!

Volt ilyesmi topic, en nyitottam, volt benne 4 hozzaszolas, multiplayerre toboroztam a nepet, jottek is jelentkezok emilben, most is meg lehet tenni. Ami szerintem nagyon-nagyon jo lenne, az egy civ2gold multi kozosen, jo sok emberrel. Csak ido kell hozza, de ha tudtok a neten logni nincs semmi baj. Lehet kozben ircelni, webezni, szinte mindent. Ha te jossz akkor ugyis csipog a gep. Egyetlen problemat a verziok kozotti elteres okozhatja.... Nekem rip van.
Az orionok jok, csak multiban eleg szar a 2 es kicsit bugos is.
Egyebkent kihagytatok a panzer-general sorozatot, jatszhato neten keresztul, es a steel panthers 1-2-3-at is. Ez utobbi csak nagyon kemeny taktikusoknak, van benne kb 10 fele T-72-es valtozat, hogy a Pattonokrol ne is beszeljek :)
Multizni kell! :)

Rephyx

SM222 Creative Commons License 2000.05.02 0 0 0
Ilyen topic asszem volt már,de sebaj most lesz még egy.:-))

A körökre osztott stratégiákat nagyon szeretem a legjobb talán a CIV(a hugom mostanában ezzel játszik,alig lehet kikergetni a szobámból:-)) volt.A civ2 se rossz,de nekem valahogy nem tetszik annyira,a Call to Power meg egyszerűen borzalmas.A MoO2 az is jó,talán az a legjobb űrstratégiai játék a világon.
Ami még jó az Warlords és a Heroes3.

Előzmény: Paradoxie (-)
Paradoxie Creative Commons License 2000.05.02 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!

A rengeteg ide tartozo jatek kozul is kiemelnek kettot ami szerintem a legjobb mind kozul.
(persze a civ. sajat kategoria)
A Master of orion rol lenne szo es folytatasarol a Master of orion 2 rol valamint a masik gyongyszem a Birth of the federation.
Szerintem megerdemelnek egy sajat temat hogy foglalkozzunk veluk. Persze azert is nyitottam itt ez a tema ,hogy mas velemenyeket is megismerjek / junk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!