.si tnéop a zte gém ,kanatnorle tnednim gidnim, kennednim iako za kékőzs atub a tnigem rám ,ygav ynál et , abcnarf A
őő ..ő..ő…ő inlétem llek lürök ygoh ,zssor a ,élef rebéh a dettetgem tsépél ősle za gyoh ,ríhój A.
…….. tti kedzekle nódóm koscom gem né sé itegléresc takoynári za ika nav ,inlezek ajríb men teketezeké za ika nav trem ,ttel decnavda géle cipot a , motál ygú aN
hali,
szerintem nem jól csináljátok. nem lehet egy egész mondatot előre megfogamzani, aztán elmondani visszafelé. a szavakat (azaz a hangokat) kell megfordítani... né imalav isédőljef géssenelledner nebétzektevök tze real time modut. nogyan kos tánszah tehel innev ... (-:
p
)))))-:§
.cipot őtzsekerik yge ze ,dotál lój negi ,eyleh scnin tti kanna , inlézsebazssiv sepék men ikA. .tlogna za kájríb men kika , kankoza toglod a dánríel si luraygam nabcipot hsilgnE ni tahC a ahtnim , naylo ze ,ré men ygí ze éH
egyébként imádok visszabeszélni, ez lesz egyszer a vesztem,
valszeg nagyon szar lehetett volna nekem a katonaságnál, ha bevonultam volna, de nem tettem
mettet men ed ,anlov matlunoveb ah ,lángásanotak a meken anlov ttetehel razs noygan gezslav
metzsev a rezsyge zsel ze ,inlézsebazssiv kodámi tnékbéyge