Az EGR szelep vákuumcsöve az elosztóban a helyén van? Levegőtömör? Az EGR szelep könnyen kiszerelhető és tisztítható oldószerrel, utána levegő kifúvatás, kevés szilikonolaj bele.
Üdvözlök mindenkit! Nem tudna valaki segíteni rajtam azzal, hogy az Opel Tigra ABS villamos kapcsolási rajzához valami módon hozzáférhessek? Egyrészt...nagyon megköszönném,másrészt pedig ha ez koplett gépkönyvvel van, megvásárolnám! Köszönöm előre is a segítséget! Mail: roka.sandor@freemail.hu Azt tapasztaltam egyébként a Tigrával kapcsolatban, hogy meghálálja a minőségi kenőanyagokat, adalékokat! A Metabond Gold motorolaj adalékot használom, a váltóban szintén Metabond váltó olajadalék van. Nem nagy ár, szerintem érdemes ... A Metabond Golkd polikerámiás bevonatot képez és jelentősen lecsökkenti a súrlódásokat. ... Tisztelettl: - eres -
Üdv! Keresek Opel Tigra jobb oldali küszöbre első műanyag emelő hely takaró burkolatot. Kékeslila előnyben, de a szín nem számít. Irányár az eladó közlése. :-)
Rokonom Tigra-ja vacakol kicsit( 1.6, 96-os). Inditás kicsit nehézkes,fordulatot nem veszi,fullad. Gázpedállal játszva felpörög,kb 2000-es fordulattól már oké. Mi lehet a gond? Üzemanyag szivattyút már kicseréltették vele,de nem változott semmi,szerelők feladták hamar.
sziasztok!lenne egy kérdésem van egy opel tigrám 99es 1.4es 16 szelepes motorral!a kérdésem pedig h mitől dadoghat,szagathat?benzin még van benne épp a 10Les vonal alatt egy picivel!a válasz sürgős lenne!aki tud valamit az csörgessen meg vissza hívom!06306378922 előre is köszi aki tud segíteni :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy 1998-as 1.4-es Tigrám. A gondom annyi vele, hogy nem húz az autó. Egyenes úton semmi gond sincs vele, de ha jön egy kis emelkedő a fordulatszám esik vissza, hiába nyomom neki. Jah és ez mellé párosul egy enyhe traktorhang is. Van valami tippetek mi lehet vele a gond??? Mit kellene cserélni stb.??? Előre is köszönöm! :D
Sziasztok! Es meg azt is szerettem volna leirni, hogy a dudaval is van agy kis gond de ez ettol fuggetlen. HA felszurom a dudara a kabalet mindig szol es nem hallgat el nemtudja vki mi lehet ezzel a gond? KOSZI MEGEGYSZER!!!
Sziasztok! Nemreg vettunk a sogornomnek egy 1, 4 es 96 os tigrat. Nem volt vele semmi gond dem ost ebszereltem az uj radiot ami nemvolt ket perces melo mert sajnos a regi eleg rosszul volt bekotve. szereztem egy jo leirast az alapjan szepen be is kotottem mukododtt minden. De ma reggel elment dolgozni es nem mukodik a km ora es egyszer kivillant neki az osszes jel a muszerfdalon ut kozben utana elaludt es kivilagitott a motor jel is de az is elaludt. Tudna nekem vki segiteni mi lehet a gond. Nemhiszem hoyg a radio beszerelessel mert az kulon aramkoron van gondolom mint a tobbi. Ha vki tud segiteni kerem irjon. KÖSZI!!!
Sziasztok, segítségeteket kérném a következőben. Egy 96' 1.6 benzines Tigrárol lenne szó, motorhibára hivatkozik és nem indúl. A sarukat már levettem de úgy sem müködik valami ötlet titkos hibakód törlés? előre is köszi
Sziasztok van nekel egy Opel Tigrám 1.6 16v ecotec 98-as és énekem ojan godom van hála az égnek miota 100oktám számu bezit tankolok a rágatás megszünt. De az alap járat ingadozik nem szép egyenletes, MIMIJAT LEHET????
Egy FONTOS kerdesem lenne.Nem tudnatok nekem vmi tippet adni hogy mit csinaljak a kocsimmal.
Egy 2005-ös évjáratú OPEL Tigra Twintop-rol lenne szó.az a probléma vele h nem akarja teljessen kinyitni a csomagtartót szóval megakad egy ponton es utanna vagy levagy fel kell nyumnom kezzel h elinduljon,a másik pedig az h nemtudom a tetőmet lecsukni.Itt is ugyanaz aprobléma jeletkezik egy bizonyos ideig kinyitódik de utánna teljessen meghal a rendszer,ma pl delután kettő óta nyitva van mer nem lehet becsukni.A műszerfal pedig semmi hibát nem jelez.
2005-ös Tigra, de 1,4 Twinport, ami itt is előfordul ... szóval leginkabb jobbos kanyarban, gázadáskor befullad a motor, utana megy tovább (hibakód nincs) ... ami cseppet zavaro, ha pl autopalyarol jövök le, vagy körforgalombol ki ... benzin, levegőszűrő már cserélve ... ötlet?
Eladó egy 1997-es 1.4 90 le Opel Tigra,sárga szinü,1 éve hűtő,kb. 3 hete első féktárcsák pofákkal eggyütt cserélve lettek téli nyári gumikkal (nyári alufelnin) .Motorikusan teljesen jo folyamatosan karbantartva,181 700km,kasznia kissé esztétikai hibás szerintem 30-40 ezerből széppé tehető.