1., autóhifi. Kellene valami normális autóhifi, de olyan méretben akarom, mint a mostani gyári (2004-es explorer) teljes mérete (tehát nem valami műanyag kitakaró szarral kombinálva egy keskeny hifi...
Ilyet viszont nem nagyon találtam....
A jelenlegi rossz, csak akkor adja ki a cd-t ha hideg a motor !!!!! és azt a cd-t játsza le, ami neki tetszik. meg ezer baja van..... Mint minden fordos hifinek (tönkrement a korábbi exploreré is, a mondeómé is, meg a mostanié is....)
2., tudtok egy jó gázos beépítős céget, akinek az explorertől nem borsózik a háta?
3., ablaktörlő szett kellene (egy jóakaróm össze vissza törte-hajlította), vagy valami jó kis bontó.... Sajnos nem csak a lapáttal folalkozott.... esetleg antenna is elkelne, a törött helyébe...
Más:
Nem akakrták átengedni a vizsgán az autót, mert a féklámpa az indexe. Erre a kis szerelőcsapat átfurta a féklámpát, és beleépített egy-egy sárga kicsi lámpácskát (ez ugye kézi szerelés...) kb 5.000 forintom bánta, és mostanra EU szabványos az index...!!!!!!!!!!!
A mai naptól én is Explorer tulaj lettem. Most értünk haza egy fél órája.
Egy 1995-ös vasról van szó, amit szerintem nem vettem rossz áron. (450.000.-)
Mondjuk, lesz mit dolgozni rajta! Ami a legszembetűnőbb, az az, hogy 15"-os Jeep Csirke felnik vannak rajta, és ütnek is, mint a veszedelem! Kissebb elektomos problémák: nem megy a kilóméteróra, egy-két izzó cserére vár, az elektromos antenna valakinek útban volt és letörte. A kasznin is vannak kissebb munkák, de eddig még több a pozitívum! :D
Valószínűleg foglak Benneteket kérdésekkel zaklatni, remélem, nem baj?
Már fel is tennék egyet: Mennyi az Explorer felnijének osztóköre?
Egy ismerősöm vitte szerelőhöz a kocsiját Ford Explorer (4000 ccm). A szerelő véletlenül túltöltötte, ezért a nívópálca max jelzése felett kb. 1 cm- es magasságon van benne jelenleg az olaj. A szerelő magyarázata szerint "majd ledolgozza a motor" ezért nem baj.
Szasztok, 1998-as Ford Explorerbe (nejem autoja) eltort az antenna.
Nejem szerint szeretnek automata antennat beepiteni, de az a nehezseg, hogy jelenleg nem ilyen van benne. Megoldhato ez valahogy? Neten talalatam ilyeneket, de nem tudom, mennyire egyertelmu a beszerelesuk.
Visszaolvastam, es volt szo valami Hirschmann automata antennarol, de nem tudom, erdemes-e beleugrani es egyaltalan milyet kellene venni.