Már az a Rajk szívódott föl a ködben, akit kinyíratott ez a gennyes-tetves országáruló, pitbull Rákosi? Vagy a fiára célzol? Mert akkor nagy tahó vagy. Azért mert nem értessz egyet vele, vagy az SZDSZ-szel, azért még nem kell összekeverni a Gizikét a gőzekével.
Na, akkor a lényeg.
Te Mátyás, én tudtam, hogy nem haltál meg, de most meg fogsz.
Az éjjel lenyomoztam az IP címedet, a szolgáltatódat, és tudom, hogy az ÁVO-s cimboráiddal melyik pincéből netezel. Körbe vagy véve. Vesztedre jöttél elő az illegalitásból. Itt fogom közölni a felkoncolásodról szóló képes riportösszeállítást.
Azért valld be. Rákosi pajtás, hogy manapság érzel némi melegséget szíved táján...
Mégis szép látni, ha az utódok lexebb hagyományaidat követik!
Ez a fiatal versenyző meg maga a csoda! Ha kevesebb haja lenne, az Isten se különböztetné meg tőled!
:O))
Ja, hogy a Politikában vagyunk? :))))
úgy látszik korán van...
akkor visszavonom amit írtam... bocsika, hogy belezavartam kisded játékaitokba, nyugodtan folytassátok tovább, de csendespihenő alatt aztán egy szót se halljak!
Nem akarjátok ezt az alpári gusztustalanságot, ezt az értelmetlen ál-történelmiséget, ezt gyomorforgató, zsidózó aktuálpolitizálást átvinni a Politika fórumba ahol a hozzátok hasonló rasszista, beszűkült barmok fröcsögik legelképesztőbb agymenéseiket?
ha már egyszer nem tudjátok abbahagyni...
tesa
u.i.: ha nem érzed magadra vonatkozónak akkor ne vedd figyelembe amit írtam...
Ez a Rajk faszi felszívódott a ködben. Matyikám, talán az SZDSZ honlapon, meg az SZDSZ-nél Zuglóban a helyed a hasonszörüek közül. Új fényképet kellene csináltatnod a Petö családdal, mert két évnél idösebb fényképet nem fogadnak el. De sok más régi ismerösöd is szeretettel vár az SZDSZ-ben.
Kedves http!
Megértem felindultságod, de fékezhetnéd magad. Próbálj a topichoz méltón kultúráltan viselkedni. Egyébként egyetértek veled, de a hangnemed az felháborító.
babycsacsi
Semmiféle erkölcsi alapod nincs itt megszólalni. Az a mázlid, hogy kimentettek - te kopasz seggfej - a ruszkik. Különben nem irkafirkálnál itt, mert lógtál volna, mint gyümölcs a fán.
Van képed idepofátlankodni?
Má' nehogy csak Rajk feszelegjen itt, mikor én is itt vagyok!
Tessék engem is kérdezni!
Hát nem meg mondtam, hogy a Kádárral baj lesz!
Én szóltam időben! Kérdezzetek, én megmondom mi kell nektek!