Ezek szerinte engedett a nyomásnak az index és a tv2 is... Ettől függetlenül én továbbra sem fogom nézni a tv2 "műsorait", az index mellett egyelőre kitartok...
In Memoriam TV3 ,,,Telen Nyaron, ugye kedves Pinter Dezso?
Ennyire bantotta koreiteket a TV3 nepszerusege,, :))
Pedig az orszag lakossaganak csak a 40% -a tudta nezni, de meg igy is lekorozete mind2 ker csatornat. Mi volt ebben a nagyszeru es egyszeru?
Kituno hirmusorokat szerkesztettek, (egyszeru kozertheto) Hardy val az elen, nelkulozhetetlen riporter.
Ott volt szellem es kreativitas, kituno musorszerkesztes.
Szegeny Horvath Szilard, hogy nalatok kotott ki azt vegkepp csodalom, mar nem onmaga.
Muanyagizu az egesz, semmi onallo otlet, ua a musorok vannak mindket kereskedelmi csatornan, csak kicsit atkozmetikazva. Mar csak a logot kell RTL (legyen RTL 2) fabrikalni.
Egy konvencionalis sz@r amit csinaltok, majmoltok lasd vitriol (nevetseges) a szinvonal meg sem kozeliti a Heti hetes szintjet.
Darido,,, ez tenyleg IQ 50 alatt nezheto, bar a plejbekk koostolo is. RTL klub.
Hogy minden penteken nekem Lagzi Lajcsi borostas kepet kelljen bamulnom ez mar tul megy a joizles hatarain, nem gondoljak kedves musorszerkesztok?
Egy pozitivum, Peter Gyongyi szepsege szamomra egyedulallo, (bar ez nem a tv2 erdeme) :), nem beszelve a szep beszederol.
TV3 Telen Nyaron
Szegyelje magat akinek a keze benne volt..
Igen a harag is beszelt belolem
Neee legyunk ciniusak, lassuk meg mindenben a jot, hogy horatiusi megelegesessel hajthassuk alomra fejunk minden nap. Mert mit is tett a tv2 draga penzert? szerzett egy egyese-egyeduli, kulon bejaratu forumot, ahova semmi-semmi mas nem gyulik, csak a tv2 fikazas. Hat kellett ez nekik? Nem. De nekunk nem jott rosszul, legalabb tudjuk hova kell menni, ha gyulemlik az agresszio...
CsabA
Én Újszász mellett lakom közvetlenül, egy szomszédos faluban. Sajnos, nem láttam a riportot, csak másnap mesélték a gáton, homokzsákolás közben. Volt ott egy jobb dolog is: a riporter csaj megjegyezte, hogy ő még ennyi vizet nem is látott, ő fél. Erre a gátőrünk válasza: Látja, ezért lett maga riporter, én meg gátőr! Csak ez kivágásra került. Ciki!
Egyébként a Zagyvát valamikor a közelmúltban visszaminősítették patakká...
A @TV2 HELYSZÍNI tudósítója szerint Újszászon ömlik a Zagyva a Tiszába. Ha már csak a show kedvéért mentek helyszíni riportot forgatni és körül sem néztek a helyszínen, legalább egy térképet elővehettek volna, abból talán megtudtták volna hol is ömlik be valójában a Tiszába a Zagyva, de hát a lentebbiekből is látszik mennyi ott a TV-ben a zagyva beszéd.
Na igen, ez a forum ugy tunik nem lett jo reklam a tv2-nek :), talan egy koszos kocsmaban kellett volna valami uzenofal szerut letrehozni....., talan ott megtalaljak az elegedett celkozonseget..
Durva volt? Tenyleg hol talalhatoak azok akiknek tetszik a tv2, mert ugye az index-en ugytunik nem :)
A kereskedelmi TV-k mukodeseben meg egy dologra felhivnam a figyelmet.Ezek pedig a hamis informaciok azaz a nep szivatasa.Amig a kozszolgalati televizional ellenorzik egy hir valodisagat addig a tv2 le se szarja, csak erdekes legyen.
Leven hogy tagja vagyok egy amator videostudionak nemileg maskeppen is nezem neha a musoraikat.
Ket pelda izelitoul.
Tenyek 1999 valamikor a csecsen haboru idejen.
Stahl
"A tv2 birtokaba jutott egy amator videofelvetel az orosz katonak csecsenfoldi kegyetlenkedeseirol.A felveteleket csak itt nalunk lathatjak.A gyonge idegzetuek kerem hogy ne nezzenek a kepernyore"
Egy bokor elott egy delikvens terdelt egy masik meg suhintotta a fejszet.Leritt az egeszbol hogy kiugrottak valamelyik budapesti parkba fogtak ket kissebsegit beoltoztettek oket aztan megcsinaltak a jelenetet.
A masik pelda.Beharangozzak hogy Pallfy elobe beszelget a Friderikusszal a Hiltonba.A friderikusz az valoban elt, de az anyag hemzsegett a vagasi snittektol.
A tv2-vel kapcsolatban rajottem egy dologra.Ha azt mondjak hogy "csak itt nalunk" vagy " a tv2 tudomasara jutott " akkor az esetek 90 szazalekaban hazugsag kovetkezik.De az is igaz hogy ez Mari nenit dabasrol marhara nem erdekli.Az en 120-as IQ-m viszont allergias az ilyenekre.
Srácok, mikor megláttam a fórumok közt a tv2-őt, ráadásul nagybetűkkel...:( Hát, azért az Indextől én sem vártam volna ilyesmit. 'Természetesen' és is utálom a tv2-őt, de nem azért, mert ez 'divat'. Egész egyszerűen pocsék a műsoruk, kiakaszt a nagyarcúságuk + a rengeteg lopott ötlet. Szóval semiképp nem kellett volna külön fórumot nyitni, bőven elég lett volna a Törzsasztalban (a Kultúrában ne!:)) nyitni még néhány tv2-ős témát...
Nos igen, gyenge kezdés után erős visszesés jellemzi a @tv2-t. Volt néhány reménysugár, de a pénz nagyúr. A probléma az, hogy megint egy olyan müsor kapcsán inditottak topikot, amit szerintem nagyon kevesen néznek. (bár állitolag a nap-kelte után az egyik legnézetteb) Az igazság az, hogy én maradok a nap-kelténél, mert biztosra megyek. Ott félek attól, hogy lemaradok valamiről, még a reklám alatt sem kapcsolok át, ha tudom nézni. Egyetlen kedvencem a Sthal Judit, akit sajnos keveset látok, a Pálfi miatt. Az Rtlklub híradóját -mivel a Hír3 már nincs- elfogulatlanabbnak tartom, nem élvhajhász "annyira". Valóban hiányzik egy olyan műsor mint a Mélyvíz volt, ahol előre lehet tudni a témát és a vendégeket, akiket érdekel a téma azok véleményt irhatnának, kérdéseket tehetnének fel. A polgári @tv2 viszont nem hiszem, hogy felmerne vállalni egy ilyen műsort. Ugyanis a nézettséget csak a valóban rázós és széles tömegeket érintő témákkal lehet biztosítani a müsorokhoz. Nem ajánlom a regeli orákat, tehát inkább a kedd, szerda, csütörtök 22 órai időpontot. Azzal szerezhetnek törzs nézőket, persze csúsztatásoktól mentes, elfogulatlan, korrekt műsorvezetéssel, hiteles vendégekkel. Szerintem ennyi kell egy jó, érdeklődést kiváltó és nézettségi csúcsokat döngető műsorhoz. Ja, hogy csak a rendelkezésre álló emberanyagból lehet válogatni? Ez a többiek problémája is.
En ugyhallottam nem veletlen az athallas a tv2 es az RTL klub kozott. A nagyhalak ugyanis megegyeztek a szinfalak mogott. Felosztottak a piacot. Namarmost hogy ez a kenyes egyensuly ne boruljon fel muszaly a feleknek hasonlo musorokat adni. Egyebkent meg igy is szinvonalasabb az RTL Klub, habar az utobbi idoben a gagyi akciofilmektol mar herotom van.
Ők úgyis csak azt fogják innen olvasni (látni), amit akarnak. Tudjátok, a szelektív látás...
Ha meg nagyon nem megy a dolog (minden topicban mindig csak csigatévé-anyázás lesz), akkor majd bejelentik, hogy nem nőttünk fel az Izzadt Lajcsi-Zacis Attila-Vihogó Jakupcsek színvonalhoz...
Na megyek és megkeresem a TAB-om, hogy elküldjem nekik, hisz anélkül így 2000-ben már nem lehet élni. :)
Na jó kis fikázós platformot vásárolt magának, a csigatévé ezzel a fórummal,drága pénzért!:-)
Azért kíváncsi lennék a csigás managerek arcára,amikor elolvassák a termést! :-)
Ja! És a műsoraikat is mindig a konkurenciához igazítja, ha valami népszerű műsort tesz be az RTL Klub, akkor a tv2 is próbálja valami hasonlóan jóval ellensúlyozni, ugyanabban az időben.
Nekem az tűnt fel, hogy a tv2 a RTL Klub-ot próbálja koppintani, másolják le a sikeres műsoraikat (Heti Hetes), úgy tűnik nincsenek eredeti ötleteik. Nem mintha az RTL Klub annyira szuper lenne, de az biztos, hogy a tv2-nél klasszisokkal jobb.
... koltoi kerdes, hisz ugyebar ma a reklam az elso szamu celpont a kereskedelmi televiziok kozott (jeee az RTL-Klubon es Tv3-on erdekes modon neha normalis musorokat is adtak/adnak le). A sok reklamnak meg ugye tobbnel tobb nagy nezetettseget produkalom musorok kellenek. A magyar emberek legnagyobb resze (rendkivul sajnalom, de itt nem lehet szepiteni) azonban nem all tul magas szinten a szellemi szinvonalat tekintve (ahol a Darido a legnezettebb musor a Szerencsekerek es a brazil szappanoperak utan ott nagyon nagy gondok vannak). A reklamozoknak tehat hot primitiv musorok kellenek, amiket nez a nem igazan magas szellemi kvalitasu magyar nep donto tobbsege.
Szerencsere azert a nepessegnek egy jelentos hanyada azert ad magara, es arra, hogy milyen musorokra aldozza keves szabadidejet. Kituno pelda arra az MTV2 Zarora cimu musora, ami bizony igencsak feher hollonak szamit a hazai televizocsatornak kozt. Vajon a kereskedelmi csatornakon ilyen musor miert nincs? Na ja, kevesen nezik (kevesen vannak akik megertenek), ergo nincs reklamozo, tehat kidobtak egy "vagon penzt.
Elnezest ha egy kicsit kemenyen fogalmaztam...
egyetértek, én pl. vagy 8 éve nem láttam 12 óra előtt TV-t sem, nemhogy TV-műsort...de nehezen tudom elképzelni, hogy a reggeli műsorok (akármelyik csatornán!) elütő módon színvonalasabbak legyenek a délutáni, ill. esti förmedvényeknél.
Sajnos a Jo Reggelt Magyarorszaghoz nincs szerencsem (azidotajt vagy alszom, vagy egyeb elfoglaltsagom van), de valoszinu jo, szinvonalas musor is lehet, ha mar az indexbe bekerult. A problema az az, hogy a reggeli tv-musorok mnezettsegi aranya nem eppen a legnagyobb, a nap hatralevo reszeben viszont a mar lentebb emlitett agyonkulturalt musorokat vetitik naprol-napra. Ha mar reggel lehet valami ertelmes musort leadni (hangsujozom, meg nem lattam a reggeli tv2 musorokat, csak - mint mar emlitettem volt - gondolom szinvonalas musorok mehetnek azidotajt), akkor a nap hatralevo reszeben miert nem?
Koltoi kerdes...
Ha legalább a Fórum címét elolvasnátok. Láttok ott olyat, hogy Dáridó...?
Ez az együttműködés a Jó reggelt, Magyarország! című reggeli műsorra vonatkozik. Mellesleg nem előzmény nélküli, korábban volt már ilyen az MTV2-n a Mélyvízzel. Nem rajtunk múlt, hogy megszűnt.
De en is am!
Az egesz szar, ahogy van, talan meg a vitriol log ki a sorbol. Lefele. Ja meg a Darido, az a masik kedvencem. Nem tudom, de valahogy nem erzem, hogy en lennek megcelozva a musortervvel. Az ertelmes embereket ki hagytak a TV2 celkozonsegebol. Ez a velemenyem.
Nem tudom, de van egy olyan erzesem, hogy ezt a topicot ki fogjak moderalni. Mer hogy magatol el nem sulyed az biztos :)
PS: vagy atirjak a cimet: " Problemak a TV2-nel"
PPS: Vagy legyen az uj cim: " Problema: a TV2 "
Kedves Adder, az új fórum címének megpillantása után nekem is ez volt az első gondolatom.
Lehet hogy rokon lelkek vagyunk, vagy csak 80 fölött van az IQ-nk ?