Na de jó, akkor már 2en vagyunk. Én filmet nem láttam, de a cd megvan és az nagyonnagyon jó...
Majd bökj ide valamit, ha meghallgattad. Lehet, hogy akkor 3an leszünk?
Mégegy rajongó bizti van.
Annyira lelkesen beszélt róla egy barátom, hogy kedvem szottyant megnézni a filmet / megszerezni a lemezt.
Sajna ez még nem következett be, de hamarosan pótolom.
Ezek szerint 2001-ben volt... Csodával határos módon kaptam rá jegyet, bár nagyon figyeltem, mikor kezdik el árusítani, agyontitkolták. Utolsó hármat hoztam el a Ticket Express-ből.
A tegnapi Ibrahim Ferrer-koncert után jutott eszembe, h. nem igaz, h. nincs az indexen BVSC-topik! Hát nem is igaz :-)
Elöljáróban: a filmet kismilliószor láttam, szinte az összes cédéjük megvan, emellett kint voltam a 2000-es Margit-szigeti, valamint az összes Sziget Fesztivál koncerten (Omara Portuondo, Cachaito Lopez, Ibrahim Ferrer). Egyszerűen imádom őket...
A tegnapi koncert nagyon tuti volt, fantasztikus ez az ember, és nagyon örültem, h. ekkora kísérettel jelent meg, köztük Cachaito Lopez-zel :-))) Hiányoltam mondjuk a Dos gardenias és a Silencio (bocs, ha nem írtam helyesen) közül legalább az egyiket, de voltak így is gyönyörű dalok.
Compay Segundo-t nagyon szerettem, nagyon szép kort élt meg, nyugodjék békében.
F I G Y E L E M ! ! ! F I G Y E L E M ! ! ! F I G Y E L E M ! ! !
Megnyílt a Buena Vista Social Club Kávézó és Étterem a Liszt Ferenc téren !
Ja, mint kideröült a szaladgáló tulajból / Gerendai K/ és a számlából /Sziget Invest/ Sziget produkció lenne a hely :-)
Megj. Ezen beírásért senkitől nem kapok egy fillért se,
Hu de kar hogy csak most olvasom a forumot. Ha tudtam volna hogy Buena Vista koncert lesz (volt), ott lett volna a helyem. A Wenders filmet en is lattam, fel is vettem videora a Duna TV-bol es eloben is lathattam oket, igaz nem itthon, hanem a tavalyi PoriJazz-en. Udv mindenkinek : Sycul.
A Szitu a következő:
Haverom körbetelefonál. Jegy sehol.
Délután az egyik jegyirodában elcsipo, hogy nmég van, de már csak 9000Ft/db
S mióta árusították? Ugyanaznap reggel óta.
A Matáv a jegyek 75%-át felvásárolta és kiszórta promoba.
nem nagyon értem, hogy M I É R T a Margitszigetre kellett elvinni a Buena-t? Miért nem lehetett vmi nagyobb helyen....?
A zene és a hangulat fantasztikus volt. Nem tudom, hogy most 30 évesen van-e bennem akkora lendület, mint amilyen azokban az idős emberekben van.
A rendezés azonban a bányászbéka alsó felét közelítette. Gondolhatták volna, hogy ilyen hangulatot keltő műsornál lesz pár száz ember aki nem a fenekén akarja végignézni a műsort. Nem az orrom előtt ugrálókkal volt gondom, hanem hogy erre nem volt elég hely. Ők a színpad előtti egy méteres sávon voltak kénytelenek rúgni a port a többiek arcába, akik esetleg ülve nézték volna végig az előadást horribilis összegért megvásárolt jegyükért.
Kedves rajongók, érdeklődők... sajnos elfogytak a jegyek piszok hamar, de édesanyám úgymond tudna mit kezdeni egy, akár két jeggyel is. Ha valaki nem tud elmenni, de van már jegye vagy ismer ilyesvalakit, hálás lennék, ha írna nekem egy levelet mielőbb... értelemszerűen kifizetjük, akár a bolti árfolyamnál némiképp magasabb áron is ;)
Igen, valóban lesz koncert, ha addig nem mondják le, vagy ha az eső el nem mossa. Május 27. a tervezett időpont. A jegyek 1 nap alatt elfogytak...
Udv:
Ipiapacs
Sziasztok,
Tudja valaki hol lehetne a koncertre jegyet szerezni?? Azt mondják, csak VIP jeggyel lehet bemenni, olyanom meg nem lesz. TicketExpress-nek nincs jegye, Margit szigeti szabadtéri elérhetetlen. Olyan jó lenne .... :-)))
S.O.S.!!!
tényleg jönnek május közepén és a margit-szigeten lesz a koncert. eddig legalábbis ez volt a program. mert sajnos....
Színpadon halt meg a Buena Vista Social Club hegedűse ...
2001. április 9. 16:46
[MTI] Bázelben koncert közben összeesett és meghalt Pedro Depestre hegedűs, a kubai Buena Vista Social Club hegedűse. A muzsikus az együttes vasárnap esti koncertjén egyik szólója után esett össze, s bár a közönség soraiban volt orvos, és a mentőautó is gyorsan megérkezett, nem tudták újraéleszteni Depestrét. A hegedűs 55 esztendős volt, az együttes egyik legfiatalabb tagja, többségük ugyanis már nyolcvan év körüli. A bázeli koncert félbeszakadt, és lemondták a hétfő estére tervezett kölni fellépést. Az európai turné folytatásáról még nem döntöttek. A Buena Vista Social Club világhírét Wim Wenders német filmrendező és munkatársa, Ry Cooder amerikai zenész 1999-ben készült dokumentumfilmjének köszönhette. Lemezük 4 millió példányban kelt el szerte a világon, Grammy-díjjal is jutalmazták a hagyományos kubai zene idős, ám ifjúszívű nagyköveteit.