Keresés

Részletes keresés

MERLINN Creative Commons License 2004.01.05 0 0 46
Néztem, felvettem, tátottam a pofámat...
Előzmény: shalamon (45)
shalamon Creative Commons License 2004.01.03 0 0 45
Ma este: 21:45 Duna tévé
shalamon Creative Commons License 2004.01.02 0 0 44
nem tudom mire gondolsz...
Előzmény: Zelézi Lala (43)
Zelézi Lala Creative Commons License 2004.01.02 0 0 43
Szia Shalamon!
Te basszer ugye?
Előzmény: shalamon (42)
shalamon Creative Commons License 2003.12.31 0 0 42
Talán segít kicsit:kazaa!!!
Nekem megvan a film, a cd, letöltve rengeteg egyéb dal, az öregektől külön is.
CUBA forewer:))
MERLINN Creative Commons License 2003.12.31 0 0 41
Minden kedves érdeklődőnek üzenem, hogy a héten lesz a csapatról dok.film a Dunán. Vagy már volt?
MERLINN Creative Commons License 2003.12.04 0 0 40
Én nem találtam címet. És csak ezt az 1et ismerem. Lehet, hogy csak 1 van. Mintha anyu is valami ilyesmit mondott volna róla...
Előzmény: Zelézi Lala (39)
Zelézi Lala Creative Commons License 2003.12.04 0 0 39
Van címe a lemeznek? Esetleg van több is?
Előzmény: MERLINN (38)
MERLINN Creative Commons License 2003.12.04 0 0 38
Na de jó, akkor már 2en vagyunk. Én filmet nem láttam, de a cd megvan és az nagyonnagyon jó...
Majd bökj ide valamit, ha meghallgattad. Lehet, hogy akkor 3an leszünk?
Előzmény: Zelézi Lala (37)
Zelézi Lala Creative Commons License 2003.12.02 0 0 37
Mégegy rajongó bizti van.
Annyira lelkesen beszélt róla egy barátom, hogy kedvem szottyant megnézni a filmet / megszerezni a lemezt.
Sajna ez még nem következett be, de hamarosan pótolom.
Előzmény: MERLINN (36)
MERLINN Creative Commons License 2003.12.02 0 0 36
Nem hiszem el, hogy rajtam kívül 0 embert érdekel. N0 nem baj, én szeretek magammal társalogni...
MERLINN Creative Commons License 2003.12.02 0 0 35
Bírja még az öregeket+zenéjüket valaki rajtam kívül?

"Oigame, compay! Non deje el camino por coger la vereda. ..."

MERLINN

vincere Creative Commons License 2003.07.31 0 0 34
Ezek szerint 2001-ben volt... Csodával határos módon kaptam rá jegyet, bár nagyon figyeltem, mikor kezdik el árusítani, agyontitkolták. Utolsó hármat hoztam el a Ticket Express-ből.
Előzmény: Ipiapacs (20)
vincere Creative Commons License 2003.07.31 0 0 33
Sziasztok,

A tegnapi Ibrahim Ferrer-koncert után jutott eszembe, h. nem igaz, h. nincs az indexen BVSC-topik! Hát nem is igaz :-)

Elöljáróban: a filmet kismilliószor láttam, szinte az összes cédéjük megvan, emellett kint voltam a 2000-es Margit-szigeti, valamint az összes Sziget Fesztivál koncerten (Omara Portuondo, Cachaito Lopez, Ibrahim Ferrer). Egyszerűen imádom őket...

A tegnapi koncert nagyon tuti volt, fantasztikus ez az ember, és nagyon örültem, h. ekkora kísérettel jelent meg, köztük Cachaito Lopez-zel :-))) Hiányoltam mondjuk a Dos gardenias és a Silencio (bocs, ha nem írtam helyesen) közül legalább az egyiket, de voltak így is gyönyörű dalok.

Compay Segundo-t nagyon szerettem, nagyon szép kort élt meg, nyugodjék békében.

cheshirecat Creative Commons License 2003.07.20 0 0 32
Előzmény: maplesyrup (31)
maplesyrup Creative Commons License 2003.07.15 0 0 31
Compay Segundo - RIP
Style Creative Commons License 2001.06.01 0 0 30
F I G Y E L E M ! ! ! F I G Y E L E M ! ! ! F I G Y E L E M ! ! !

Megnyílt a Buena Vista Social Club Kávézó és Étterem a Liszt Ferenc téren !
Ja, mint kideröült a szaladgáló tulajból / Gerendai K/ és a számlából /Sziget Invest/ Sziget produkció lenne a hely :-)

Megj. Ezen beírásért senkitől nem kapok egy fillért se,

sycul Creative Commons License 2001.06.01 0 0 29
Hu de kar hogy csak most olvasom a forumot. Ha tudtam volna hogy Buena Vista koncert lesz (volt), ott lett volna a helyem. A Wenders filmet en is lattam, fel is vettem videora a Duna TV-bol es eloben is lathattam oket, igaz nem itthon, hanem a tavalyi PoriJazz-en. Udv mindenkinek : Sycul.
Előzmény: bodzavirag (28)
bodzavirag Creative Commons License 2001.05.31 0 0 28
Imádtam :-))) Fantasztikus hangulatot, dallamokat varázsoltak elő.
De voltak a filmből ismerős dallamok azért, amik kimaradtak és hiányoztak.
Style Creative Commons License 2001.05.30 0 0 27
Sziasztok!

A Szitu a következő:
Haverom körbetelefonál. Jegy sehol.
Délután az egyik jegyirodában elcsipo, hogy nmég van, de már csak 9000Ft/db
S mióta árusították? Ugyanaznap reggel óta.
A Matáv a jegyek 75%-át felvásárolta és kiszórta promoba.

nem nagyon értem, hogy M I É R T a Margitszigetre kellett elvinni a Buena-t? Miért nem lehetett vmi nagyobb helyen....?

Style

Hawaii Creative Commons License 2001.05.30 0 0 26
Teljesen egyetértek a második bekezdéseddel! Persze az elsővel is!!! :-))
Előzmény: Pierrot (25)
Pierrot Creative Commons License 2001.05.30 0 0 25
A zene és a hangulat fantasztikus volt. Nem tudom, hogy most 30 évesen van-e bennem akkora lendület, mint amilyen azokban az idős emberekben van.
A rendezés azonban a bányászbéka alsó felét közelítette. Gondolhatták volna, hogy ilyen hangulatot keltő műsornál lesz pár száz ember aki nem a fenekén akarja végignézni a műsort. Nem az orrom előtt ugrálókkal volt gondom, hanem hogy erre nem volt elég hely. Ők a színpad előtti egy méteres sávon voltak kénytelenek rúgni a port a többiek arcába, akik esetleg ülve nézték volna végig az előadást horribilis összegért megvásárolt jegyükért.
Előzmény: Kloss kapitány (23)
Hawaii Creative Commons License 2001.05.30 0 0 24
No comment. Szavakkal leírhatatlan.
Előzmény: Kloss kapitány (23)
Kloss kapitány Creative Commons License 2001.05.28 0 0 23
Milyen volt tegnap a koncert? Sajnos, mire észbekaptam...
Előzmény: Hawaii (22)
Hawaii Creative Commons License 2001.05.28 0 0 22
Volt valaki tegnap a koncerten?
Előzmény: UpYourz (21)
UpYourz Creative Commons License 2001.05.11 0 0 21
Kedves rajongók, érdeklődők... sajnos elfogytak a jegyek piszok hamar, de édesanyám úgymond tudna mit kezdeni egy, akár két jeggyel is. Ha valaki nem tud elmenni, de van már jegye vagy ismer ilyesvalakit, hálás lennék, ha írna nekem egy levelet mielőbb... értelemszerűen kifizetjük, akár a bolti árfolyamnál némiképp magasabb áron is ;)

sziasztok & köszi
up

Ipiapacs Creative Commons License 2001.05.08 0 0 20
Igen, valóban lesz koncert, ha addig nem mondják le, vagy ha az eső el nem mossa. Május 27. a tervezett időpont. A jegyek 1 nap alatt elfogytak...
Udv:
Ipiapacs
prince Creative Commons License 2001.05.06 0 0 19
Az autóból láttam a plakátot de csak annyit sikerült ellesnem,hogy a Margit szigeten lesz a koncert.
Tud valaki bővebb infót?
Előzmény: Ipiapacs (16)
bodzavirag Creative Commons License 2001.05.03 0 0 18
Sziasztok,
Tudja valaki hol lehetne a koncertre jegyet szerezni?? Azt mondják, csak VIP jeggyel lehet bemenni, olyanom meg nem lesz. TicketExpress-nek nincs jegye, Margit szigeti szabadtéri elérhetetlen. Olyan jó lenne .... :-)))
S.O.S.!!!
bodzavirag Creative Commons License 2001.04.10 0 0 17
tényleg jönnek május közepén és a margit-szigeten lesz a koncert. eddig legalábbis ez volt a program. mert sajnos....

Színpadon halt meg a Buena Vista Social Club hegedűse ...
2001. április 9. 16:46

[MTI] Bázelben koncert közben összeesett és meghalt Pedro Depestre hegedűs, a kubai Buena Vista Social Club hegedűse. A muzsikus az együttes vasárnap esti koncertjén egyik szólója után esett össze, s bár a közönség soraiban volt orvos, és a mentőautó is gyorsan megérkezett, nem tudták újraéleszteni Depestrét. A hegedűs 55 esztendős volt, az együttes egyik legfiatalabb tagja, többségük ugyanis már nyolcvan év körüli. A bázeli koncert félbeszakadt, és lemondták a hétfő estére tervezett kölni fellépést. Az európai turné folytatásáról még nem döntöttek. A Buena Vista Social Club világhírét Wim Wenders német filmrendező és munkatársa, Ry Cooder amerikai zenész 1999-ben készült dokumentumfilmjének köszönhette. Lemezük 4 millió példányban kelt el szerte a világon, Grammy-díjjal is jutalmazták a hagyományos kubai zene idős, ám ifjúszívű nagyköveteit.

Előzmény: Ipiapacs (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!