Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.06 0 0 5
aki igényes kommerszben utazik, annak kiváló

persze hifiben azért vannak igencsak komolyabbak (nem a csicsa Bang and Olufsen mint sokan hiszik, hanem a csúnya és max 1-2 gombbal felruházott csúf szerkentyűk, átlagember számára ismeretlen nevekkel)

SM222 Creative Commons License 2000.04.06 0 0 4
Én és a helyesírás.

A SONY nagyon jó,a videónk már 7 éve megvan, rendesen működik,még nem kellett szerelőhöz vinni.

Eredetileg így akartam írni,csak elb*sztam.

Előzmény: SM222 (2)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.04.06 0 0 3
Nekem van egy Sony hifim, a garanciaidő lejárta után 4 hónappal beszart a CD-lejátszója. Szóval részemről nem javaslom.

[ZedIzDead]

Előzmény: jbt (-)
SM222 Creative Commons License 2000.04.06 0 0 2
Mennyit akarsz TV vásárlásra költeni?Milyen műszaki adatok kellenek?
A SONY nagyon jó,a videónk már 7 éve megvan rendesen, működik még, nem kellett szerelőhöz vinni.A TV fél éve van meg és az is tök jó.
Előzmény: jbt (-)
jbt Creative Commons License 2000.04.05 0 0 1
cinquecento rulezzzz...
Előzmény: cinquecento (0)
cinquecento Creative Commons License 2000.04.05 0 0 0
Nulla rulezzzz...
jbt Creative Commons License 2000.04.05 0 0 topiknyitó
Több topicban is olvastam, hogy a Sony egy nagy sz*r (milyen videót vegyek, Pana vagy Sony tv, ...). Én nemrég vettem egy Sony videót, és sorra szeretném lecserélni a TV-t is, meg egy DVD is jól jönne. Régebben használtam Sony decket, erősitőt, ismerősöknek van Sony tvje, és nekem nagyon szimpatikus. A videóval is elégedett vagyok, igaz, még csak két hónapja használom.

Azt szeretném, ha személyes tapasztalatokat, véleményeket, műszaki adatokat irnátok, és nem fajulna a topic Sony vs. Panasonic vitává.

Ja, és a Sony nem egy 0!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!