hbo n 1993 körül ment egy spot, valami Kovács Ákos ( nem az AZ Ákos :) ) szerezte , a szöveget... karácsonyi téma , és ez volt a szövege “ Míg tart az ünnep kérlek , szánj rám egy percet...” bő 20 éve keresem....;)
Tudna valaki segíteni mit annak a szám címe ami a borsodi reklám alatt megy amikor apuka rálép a játékmalacra, és akkor indul el. Eléggé Janis Joplin hangzása van, de nem tudok rájönni. Előre is köszi ;)
Nekem nem zene kellene hanem keresek egy reklámot amiben skandináv tipusú 2 szőke fonott copfos lánynak a haja az égnek állt,asszem skandináv lottó volt talán?
Egy szám megy alatta az elejétől kezdve, 0:20-tól a fütyülés ennek a dalnak a részlete. Otis Redding: Sittin' on the dock of the bay egy modernebb feldolgozása.
Sziasztok !! Segítsetek kérlek!! Mar regebben megvolt a szam de letoroltem es ujra kellene !! 2013/2014 ben azt hiszem cip de lehet ruha reklam volt es a lenyeg az hogy ilyen poros foldon tancoltak egy feher fal elott a nok es a ferfiak!! A reklam markaja nekem eleg de ha a zene is meglenne az kiraly lenne!! Koszonom
Remélem tud nekem valaki segíteni egy zenét keresek amit a Nat Geo-n szoktam hallani, a műsorok közti szünetben a Nat Geo-t reklámozzák vele. A zene kissé progresszív, zongora alappal, később vónóskarral és bitang jóóóó!