Keresés

Részletes keresés

methadon Creative Commons License 2005.07.11 0 0 38
tolvaj!
Előzmény: bat2man (37)
bat2man Creative Commons License 2005.07.11 0 0 37
A nem hivatalos végeredmény: Az enyém marad a cucc.

Persze a quiz folytatódik, a cd-ket azért egyben hagyom. Hátha eccer...

Majd néhány havonta azért felnézek ide. Szívderítő kis topic lett.
Előzmény: doncerev (36)
doncerev Creative Commons License 2005.07.04 0 0 36
Ezennel hivaatalos beismerő vallomást teszek: Nekem semmi közöm azokhoz a CD-khez, amikről szó van ebben a szappanoperában. Amúgy az eredeti tulajnak drukkolok!
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.30 0 0 35
kedves bitumen, még biztos nem késő, a lemezek még nálad lehetnek, hiszen rajtam kívül senki sem tudja, milyen matricák vannak rajta, hiszen én hagytam el a csomagot, szóval:

1 db narancssárga "Kritikal Mass 2003 bringás felvonulás" vignetta
2 db békejel, egyikben egy cannabislevélke mosolyog vizenyős szemekkel
1 db "Atomkraftwerk? Nein danke!"
1 db autós matrica, turbó rágós (mustang, gücü: 160)
3 db különböző szlájmi
1 db nem, nem, soha! nagy-magyaroszágos tapasz, alatta tollal felirat: hiszek egy...
és végül 1 db tilos rádiós fejet ábrázoló matrica
Előzmény: bat2man (22)
Vaszilij Creative Commons License 2005.06.29 0 0 34
Sajnálom, nem olvasom a topicokat, csak írok beléjük :((((
Előzmény: methadon (33)
methadon Creative Commons License 2005.06.29 0 0 33

ezt a poént má elsütötte egyszer a jancsi, ha nem tűnt volna föl

Előzmény: Vaszilij (31)
methadon Creative Commons License 2005.06.29 0 0 32
csőbomba, há azé, mer az New ORder-lemez volt, ez meg a Bully szólólemeze, meg az a dal se valami emlékezetes, amit hallottam (három dalt is hallottam, azt hiszem annyi volt a kislemezen, és egyik se tetszett nagyon), de a nagylemezt még nem hallottam, majd meghallgatom valamikor. na csákmáté.
Előzmény: doncerev (30)
Vaszilij Creative Commons License 2005.06.29 0 0 31
Sziasztok, tök jó, hogy van ilyen topik, igaz még bele sem olvastam annyira megörültem, mert nekem a kedvenc zenekarom, ők az Istenek. Annyira imádom, hogy hosszú évek során kitartó munkával sikerült összegyűjtenem a teljes életművet kizárólag eredeti cédékkel! Sajnos idén februárban, amikor éppen szegény beteg nagymamámat mentem meglátogatni Nyíregyházára ellopták tőlem a vonaton. Hát igen ez Magyarország! Arról már nem is beszélek, hogy a tokban volt még sok más kedvenc CD-m is (HIM, Alice Cooper, NOX, Happy Gang, Stevie Wonder, Republic, Roy Orbison, Oasis). Ha esetleg valaki legalább az üres tokot megtalálná, visszaküldhetné. Összetéveszthetetlen, mert volt rajta egy night rideres, egy Krisnás (Gouranga, Be happy!) meg egy Hungária biztosítós matrica is.
doncerev Creative Commons License 2005.06.29 0 0 30

Jogos, tényleg nincs kiírva, hogy csak fanoknak. De most meg azt nem értem, hogy, ha a Get Ready tetszett, akkor a Corgan szólóizé klippes dala miért nem, ha szerinted a New Orderre hajaz?

Üdvöt átkódoltam az elsőből is:)

Csokicsákó (ahogy egy 70 éves bácsi mondta nemrég)

methadon Creative Commons License 2005.06.29 0 0 29
üdv.
Előzmény: methadon (28)
methadon Creative Commons License 2005.06.29 0 0 28

há mé ne írhatnék ide, hát hol látod te, hogy ez egy rajongói topic, a címébe biztos nincs benne. régebben csíptam a Pumpkinst, de a Machina már azért nem volt olyan jó, most meg hogy ilyen szar zenét csinál a Billy, pláne nem lenne jó, ha újjáéledne a Pumpkins. különbe is csak a szólólemezét akarja eladni a Pumpkins nevével. a Get Readyt én is csíptam annak idején.

minden jót, üvd.

Előzmény: doncerev (27)
doncerev Creative Commons License 2005.06.29 0 0 27

Nekem tetszett a lemez. Egyébként a Get Ready is, amiben Billy közreműködött. Bevallom, amúgy, hogy nem értelek téged. Ha rajongó vagy, miért nem szeretnéd, hogy újjáéledjen a Pumpkins, hogyha meg nem szereted/szeretted őket, mit keresel a fórumon?

Minden jót, üdv: Én-e:)

methadon Creative Commons License 2005.06.25 0 0 26
nem volt rá okuk. én még csak a kislemezt hallottam, hát az olyan, mintha a New Order csinálta volna a Billy közreműködésével, nem hiszem, hogy jó lenne az album. remélem, nem alakul újjá a Pumpkins. 
Előzmény: doncerev (25)
doncerev Creative Commons License 2005.06.25 0 0 25

Nem tudom, mit írhattál oda, de biztos okuk volt rá... vagy nem.

Billy lemeze tök vegyes. Ez az A100 c. nóta kicsit olyan, mint az Eye, egyébként meg van rajta húzós-zúzós cucc is. Elég frankó. Hát még, ha újraéleszti a Pumpkinst, ahogy tervezi... Hmmmmmm.

methadon Creative Commons License 2005.06.25 0 0 24

csóka, egyelőre nem tudtunk megegyezni, viszont törölték innen egy hozzászólásom.

mért?

Előzmény: doncerev (23)
doncerev Creative Commons License 2005.06.25 0 0 23

Végülis mire futott ki ez a felmatricázott tok dolog? Már érdekel a vége...

Amúgy Corgan bácsi szólólemeze meglehetősen jó! :)

Csóka :)

bat2man Creative Commons License 2005.03.28 0 0 22
Na akkor kezdjük az elejéről. Igen, Lamarck van nálam egy valóban vonaton talált felmatricázott tok, amit valóban egy vonaton találtam, valóban idén februárban és valóban benne van a Smashing Pumpkins teljes éltemű, eredeti kiadásban.

És valóban szerteném visszajuttatni a JOGOS tulajdonosának. Ennek eldöntésére egy rendkívül egyszerű módszert eszeltem ki. Csak annyit kell megírnia a tulajnak, hogy

1. A fent említett kollekción kívül milyen cd-ket tartalmazott a tok.

2. Milyen matricák díszitik a tokot.

Ha valaki ezeket megírja, annak már tényleg el merem hinni, hogy JOGOS tulaj. Sajnos legjobb szándékaim ellenére is tesztelnem kell, mert túl sok a kéretlen jelentkező.

szóval Lamarck. Írd meg, és ha minden stimmel hamarosan kétkarú óriás lehetsz ismét, nehéziparral.

bat
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.09 0 0 21
Sziasztok, bocs, ha kicsit offtopic leszek, de a segítségeteket kérném: idén februárban a vonaton felejtettem egy felmatricázott dobozkát, amiben - egyebek között - a teljes smashing pumpkins életmű volt eredeti lemezkéken összegyűjtve. Azóta csak bolyongok, mint félkarú óriás nehézipar nélkül. Kérlek ha bármilyen felvilágosítással tudtok szolgálni a lemezkollekcióm holléte felől, jelezzétek azt. Köszönöm szépen
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.02 0 0 20
Szia Bateman! Na, látom nem hiszed el, hogy enyém a tok, még mindig nem küldted el postán :( A helyzet az, hogy a Nyugati pályaudvarban szálltam föl arra a bizonyos vonatra, de még előtte vettem egy kétliteres műanyag palackos bort az abc-ben, na most ne haragudj, két liter bor után te se tudnád, hol vagy éppen, milyen tok van nálad, sőt, hogy fiú vagy-e vagy lány, még azt se tudnád. Ezzel a matricás trükkel pedig végleg elástad magad a szememben, azon a tokon semmiféle matrica nem volt, azt te ragasztottad rá, meg akarod tartani magadnak a Pumpkons-gyűjteményemet. :( Utoljára kérlek, egy héten belül küldjed vissza a tokomat, nekem Billyék nélkül értelmetlen a lét, ugye tudod, mire célzok...

(Tényleg írásból tengeted az életedet? akkor szerintem kollégák vagyunk, én is írogatok, No komplett-be, Mórickába szoktam kis történeteket publikálni)
Előzmény: bat2man (18)
methadon Creative Commons License 2005.03.02 0 0 19
szia, Batkamanó! én nem mondtam, hogy enyém a tok, sőt még csak azt se tudom, mik vannak benne, a Corgan-életművön kívül nem is érdekel más, biztos köcsög grunge rock CD-k vannak még a tokban, Pearl Jam, Alice in Chains stb. na, ezek nekem nem kellenek, a Pumpkinokat viszont elviszem ezerötér', jó? illetve ezerért, hiszen nem a teljes csomagot vásárolom meg. a jogos tulajdonos pedig vessen magára, mért nem vigyázott jobban a lemezeire, a hülye.
Előzmény: bat2man (18)
bat2man Creative Commons License 2005.03.02 0 0 18
Király a topic srácok!

Esküszöm rengeteg remek percet szereztetek nekem, pedig jómagam is írásból tengetem halovány kis életemet (persze, amikor éjszakánként nem gáddemm szitit védelmezem). Na mindegy. Szóval mindketten jó arcok vagytok, de
1. Ki mondeta, hogy nem szeretem Corgan féle cuccokat?
2. Nehezen hiszem el, hogy valaki annyira részeg, hogy nem tudja melyik vonaton hagyta el azt a tokot, ami "többet ért az életénél"... :) vicces... :)
3. Nem igazán foglalkoztat, hogy ki tud több Corganhoz kapcsolódó lemezcímet felsorolni. (bár ahogy elnézem nektek ez nem megy könnyen) A kérdésem arra vonatkozott, hogy a Corgan életműn kívül milyen cd-k voltak a tokban. Egy kis segítség: Semmi közük sem Corganhoz, sem bármelyik formációjához, úgyhogy valószínűleg csak a valódi tulaj tudja...

Jó találgatást.

U.i.: Ja, bonusz pontokért azt is megírhatjátok, milyen matricák vannak a tokon. Mert igen, még egy mankó: vannak rajta matricák...

:)))

bájtmen forevör!
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.22 0 0 16
OFF

Ne haragudj, nem tudom, mire vélni ezt a hangnemet, amit velem szemben használsz, ez nem az én stílusom, igyekszem moderáltan, kulturáltan válaszolni a vádaidra. Te féreg, te pondró, te taposnivaló véglény! Hát szerinted az határozza meg a Pimpkins-rajongás mértékét, hogy hányszor maszturbálsz rá undorító módon a világ legbájosabb és -tehetségesebb basszeros csajának a fotójára? Nem semmi fazon vagy, öcsém... Na, akkor most figyelj: amikor Billi Corgan kopaszra borotválta a fejét, tudod mi volt az első dolgom? hát már mentem is a fodrászhoz, annyit mondtam neki: "nullás géppel, öreg! " JA, és amikor kitették a bandából a dobost, a Dave Grohlt, na, akkor én konkrétan meg is kíséreltem ölni magamat, csak a gyomormosás mentett meg, haverkám! Le merem fogadni, egy Pompkins-számot se ismersz, esetleg a Black hole sun-t láttad az MTV-n, oszt szevasz! Mond neked valamit az a Pimpkins-lemezcím, hogy Californication? És az, hogy Dirty? Nem mond. Ennyi vagy, b+.

ON

Ne haragudj, Bátyóman, kicsit elfajultak a dolgok methadon minősíthetetlen stílusa miatt, akkor légyszi küldjed a cuccot mielőbb, mert már nagyon ki vagyok éhezve a Corgenék zenéjére :)
Előzmény: methadon (15)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.22 0 0 14
Figyu, Butaman, légyszi ne is foglalkozzál methadonnal, próbálja itt a bolondját járatni velünk, ha kell, az úristen nevére is megesküszöm, hogy az enyém a cd-kollekció, fanatikus Pimpkins-rajongó és -gyűjtő vagyok, mióta először hallottam az I Am One című számukat, számomra Billy Corgan az Isten, így nagy betűvel, van is egy Zero feliratos t-sörtöm, nekem abban a kis tokban voltaképpen az egész életem van benne, úgyhogy légyszi postázzad a diszkeket arra a postacímre amit elküldtem neked emailben. Ja és légyszi ne utánvéttel, eléggé rosszul állok anyagilag, thx
Előzmény: methadon (13)
methadon Creative Commons License 2005.02.22 0 0 13

:)) megérkezett a mókamester... :))

na figyelj csak, Batuman, én fizetek 1000 Ft-ot ezért a pakkért, nekem adod? te úgyse szereted a Pumpkinst, nem tudnál mit kezdeni vele

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.22 0 0 12
Szia Bitumen! Hű bazz, de jó hogy megtaláltad, na, hát a tok az enyém, erre ha kell becsszavamat adom, sajnos nem emlékszem, pontosan melyik cd-k is voltak benne a Pimpkinstól, asszem Adore, meg Siamese Dream, No Code, Incestiside, nagyjából ezek. Arra se emlékszem, melyik vonaton hagytam el, hogy őszinte legyek, eléggé be voltam rúgva, hát épp azért hagytam el a tokot, érted. Szóval légyszi küldd el postán nekem, mélben megírom a címemet, köszi
Előzmény: bat2man (10)
methadon Creative Commons License 2005.02.22 0 0 11
fúbazz... vannak kislemezek is, meg minden?
Előzmény: bat2man (10)
bat2man Creative Commons License 2005.02.22 0 0 10
Szijasztok!

Nem találtam a neten normális smashing pumpkins fabclubot, de a helyzet az, hogy egy vonaton találtam egy CD tokot, benne a Smashing Pimpkins gyakorlatilag teljes életműve, original kiadásban + egy csomó cd. Szerintem valakinek eléggé hiányzik. Már csak az értéke miatt is...

Szóval, ha valaki, tudja, hol vannak a Smashing Pumpkinsosok, el kellene juttatni ezt az infót nekik. Ha meg valaki magára ismert, írja meg még milyen cd-k voltak benne, meg hogy melyik vonaton és mikor hagyta el, ezzel beazonosítva magát (biztos sokunknak jó jönne), hogy visszaszolgáltathassam.

bat2man@yahoo.com
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.21 0 0 9

Ez valahol jellemző, hogy behalt a Smashing Pumpkins topik....

Mostanában állandóan Zwant hallgatok (Billy Corgan másik zenekara, ha valaki nem tudná), és mondhatom, zseniális.

John Quentin Creative Commons License 2003.10.26 0 0 8
Kösz, hurrápesszimista, letöltöttem és fanyalgok, de megszerethető, különösen múltba tekintgető hangulatban. on a night (day) like this :)
Előzmény: hurráoptimista (7)
hurráoptimista Creative Commons License 2003.07.19 0 0 7
Egy Cure-feldolgozás a Smashing Pumpkins-tól (A Night Like This).

http://www.planetdis.com/cure/audio.html

Cure-rajongók előnyben! :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!