Kezdem a sort (aztán hosszú tömött sorokat szeretnék látni)!
Minden 66-osnak szívmelenget? karácsonyt és boldog új 36. évet kívánok!
epresjoghurtnak és Murphy-nek külön gratula a közelg? 35. fokozathoz!
'lla
Üdv a 66-osoknak!
nem felvágásképpen, de tegnap kaptam egy telefont, hogy közvéleményt akarnak kutatni, ha van a családban 19 és 34 év közötti nőnemü. Mondtam nekik, hogy határeset vagyok!!! Mármint hogy még éppen, igy azért még kiváncsiak voltak a véleményemre.
Ho!
Én is 66-os, 12.22. Ugyanaznap mint epresjoghurt! Üdv mindannyiótoknak így félúton az elmúlás felé. (Láttam a topic elején a depi-ről is folyt a diskurzus, hát ide kívánkozik Bárdos Andrástól: ...a depresszióm nélkül kurva szarul érezném magam ...)
Sziasztok Skacok! 1966.03.25. a dátum és nagyon jól vagyok. Hogy mikor halok meg? Remélem még ugyanennyi amennyit leéltem még hátra van. Több talán már nem is nagyon kell. Persze kitudja ..., ha minden rendben lesz akkor is még, akkor egy picit ráhúzhatok. Majd 35 év múlva megdumáljuk.
Hiába így, hogy már túl vagyok a 35-ön kellett egy kis idő mire idetaláltam. 1966.05 16. Tüzes+bika (a fa fajtámat nem tudom, csak remélemni tudom, hogy nem tuskó vagyok :-) ))
De kedves férfitársaim, belegondoltatok, hogy most már nem lehetünk hivatásos katonák, tűzoltók, rendőrök? És, hogy mit veszítünk ezzel?