Az új lemez szerintem az MHH-ban év végén 1. helyezet lesz.
Ne búsúljon senki aki azt mondja , hogy rövid a lemez,mert így legalább az összes szám ütos és állat.
Írhatom magyarul? :-)
Mindkettő konfirmált már, Morbid Angel nyit, Kittie a második és vszleg lesz még egy harmadik csapat a Pantera előtt. (Slayer, Slipknot...)
Szerintem a Kittie a Morbid Angel után szörnyű halállal pusztul el minden este.
Szegény cicusok... :-)
Pantera are close to locking up the opening bands for their upcoming headlining tour. The trek is expected to begin in October. Kittie and Morbid Angel are the bands expected to be confirmed as the openers for the tour. Dates will be announced soon.
Ha PANTERA akkor leginkább Far beyond driven estleg Vulgar, de erre az újra sokxori meghallgatás után sem tudok 100%-ig ráizgulni valami hiányzik, de nem tóm pontosan mi.
A Far...messze súlyosabb volt számomra és nekem ez kell ( na meg Crowbar :-D ). Mindegy a PANTERA mindíg is alap marad akármit is tsinálnak.
Na végre megvan, és állat, azt kell hogy mondjam. Persze nem ettöl a lemeztöl fog leamortizálódni a HDD-m, de a Vulgar óta a legjobb szvsz!
Ha Monster Magnet metal, akkor a Pantera meg nyugodtan elmegy stoner rocknak :-) Dave nagypapi jót röhögne ezen! Abban azért igazságod van, hogy a MM az egyik legkirályabb zenekar.
Tripletheader!
Én meg a Monster Magnet eddigi teljes munkásságára mondom azt, hogy egy nagy rakás szar, tavaly erről a Metallica előtt személyesen is meggyőzödhettem.
Vazze, magyarazza el nekem vki, mitol jo ez a lemez? Engedve a pozitiv kritikaknak meghallgattam. De egy budos, istenverte dekanyi semmit nem talaltam benne, amit ne jatszottak volna el az elmult 20 evben. Ha a Hetfield enekelne, siman elmenne 80-as evekbeli Metallica C-sideoknak.
Ugyhogy egy nagy rakas szart sikerult ujrafeltalalni az acelbol, a legjobb metalzenekar tovabbra is a Monster Magnet.
Most izé, lehet hogy kinyírtok, de.
Amikor egy haveromnál először meghallgattam, kurvára tetszett, meg minden.
Megvettem a cd-t és harmincadik hallgatás után már nem annyira.
Trendkill jobban bejött, a maga goromba szélsőségeivel.
BreZol
azért ez gonosz volt, szegény Holdkölyök nem hiszem, hogy igy értette, különben nem Panterát hallgatna, hanem a felsoroltakat és akkor meg a büdös életben nem nyitotta volna ki ezt a topicot Nem?
Ha "igazán jó számokat" akarsz akkor azt a Picasso Brancs és a Shájgájsz legújabb lemezein keresd. De ezek amilyen gyorsan bemennek a fejedbe olyan gyorsan ki is szállnak a francba.
hát, nemt'om...
tegnap meghallgattam 2x (eddig kb. tizedszer), és azt mondom továbbra is, hogy a számokban van jópár eltalált téma, van néhány jó refrén, állatul szól az egész, de egyetlen igazán jó szám sincs
Első hallgatásoknál én sem éreztem annyira ütösnek a lemezt, aztán úgy az ötödik-hatodiknál kezdett nagyon bejönni.
Ha jól emlékszem utoljára a Slyer-től a Diabolus-szal voltam így, csak az úgy húsznál kezdte behozni az árát...
Azért Hammer-ék sem szoktak minden lemezt 9,5-ös átlaggal kihozni, nem is mindig értek egyet a pontszámaikkal, de szerintem ez a lemez bőven megérdemelte.