Keresés

Részletes keresés

krics Creative Commons License 2000.07.13 0 0 88
Lehetne egyaltalan? Ha van sok penzed meg idod, akkor lehet, miert ne? Csak szerintem felesleges. Egyik ugyved sem csinalna ingyen a dolgot, mert nincs benne akkora 'reklam', hogy megerje, ez nem a viszkis pere:). A cegnek, meg nyilvan tobb penze, meg ugyvede van, nem jutnank el meg vademelesig sem, maximum perirati szakaszba, nemhogy targyalasig. Eselytelen a dolog. Szerintem is az egyetlen megoldas elzavarni a soforoket a kornyekrol is. Nem erdekel, hogy tehet-e rola, meg gyereke van-e, meg ilyenek. Engem
- ENGEM!!!! - iszonyatosan idegesit a nyavalygasa az autoiknak, ne a lakotelep kozepen csinaljak. Igaz az is, hogy min. 500-mre elhallatszik ez a primitiv kis dallam. Borzalmasan idegesito. Ha kell valakinek RPG, csak szoljon batran:)).
Előzmény: fokukac (86)
krics Creative Commons License 2000.07.13 0 0 87
OOOO.... Gondolom onnan veszi Thor, hogy tenyleg, en is lattam anno 2 eve - kb - tobb tvmusort - foglalkoztak a temaval akkor - es ott mondtak valami nyomorult ugyvedek:)) vagy jogaszok, vagy mi a banatok. De tobb musorba, tobb csatornan, masok-masok, szoval tenyleg lehet, hogy igy van, en is lattam.
Előzmény: fokukac (85)
fokukac Creative Commons License 2000.07.13 0 0 86
Szóval, hol lehetne eljárást indítani ezek ellen?
fokukac Creative Commons License 2000.07.13 0 0 85
1. Thor, ezt honnan vetted, hogy háromszor dudálhat? Vagy csak azért mert 3 a magyar igazság?

2. A megoldásodhoz hasonló módszerrel éltem én is tegnap délután.... csak fegyvernek látszó tárgyam nem volt.

3. Engem már az sem nyugtatna meg, ha csak az én házam előtt nem dudálna....
Ugyanis annyira hangos, hogy szvsz legalább ötszáz méterre elhallatszik, és ebből kifolyólag - hol halkabban, hol hangosabban - egész nap módomban áll élvezni eme zenei harmóniát, amit ez az intellektuell cég nyújt nekem (is).

rapala Creative Commons License 2000.07.12 0 0 84
Tudjátok mi a különbség a Family frost és a Kelly family között?

A Family frostnak csak egy szar száma van.

eMM Creative Commons License 2000.07.12 0 0 83
A rendőrhiába, biztos az önkormányzatnak is perkál valamennyit az FF.
Előzmény: pelzfuss (82)
pelzfuss Creative Commons License 2000.07.12 0 0 82
A sofort tenyleg kar lenne bantani.
Ez tipikus zsakutca. A cegnek hiaba mondjuk, hogy mennyire utaljuk, ha azt latjak, hogy jol megy a bolt. A rendort meg nem erdekli. (off:)Hozzank akkor se jonnek ki, ha feltornek egy hazat.
Előzmény: eMM (80)
neofittnesspop géza Creative Commons License 2000.07.12 0 0 81
nekem is a hajam égnek áll ettőr a zajtól ami a fülünk ellen elkövetett merénylet :(( semmit nem lehet jogi úton tenni ez ellen a szönyedelem ellen ?

.neo

eMM Creative Commons License 2000.07.12 0 0 80
Azért megy oda, mert arra van kijelölve az útvonal.
És a cég azért él meg mert cukros, fagyott, mesterséges adalékkal dúsított vizet árul 1000%-os haszonkulcsal.
Előzmény: pelzfuss (78)
sommázó Creative Commons License 2000.07.12 0 0 79
Gondolom nem legális a "fegyvernek látszó", vagy ilyen labilis idegrendszerrel is hozzá lehet jutni fegyvertartási engedélyhez? Nagyon bátor voltál, gratulálok. Csak tudod, annak söfőrnek is lehetnek gyerekei, és valahol pénzt kell keresnie, hogy ők tanulhassanak, meg tissztességes ruhába járhassanak. Sajnos aggódásra ad okod, hogy az agresszív embereknek még fegyvere is van.
Előzmény: thor othar (72)
pelzfuss Creative Commons License 2000.07.12 0 0 78
A manager ur elmehet a picsaba.
Orulok ennek a topicnak. En is lakotelepen lakom, de szerencsere nap kozben soha nem vagyok otthon.
Viszont a telken, ahova csak folduton lehet bemenni hetvegen mindig felvisit az idiota auto.
Es azt hinne az ember, mindenkinek van annyi esze, hogy nem vesz toluk semmit es majd elszoknak onnan. Hat nincs. Az ilyen barmokat is mi tartjuk el. Azert jon oda mert el tudja adni a szaros arujat.
uff
thor othar Creative Commons License 2000.07.12 0 0 77
Koszonom az egyetertest:)) Ez a megoldas.
Előzmény: Devil Inside (75)
thor othar Creative Commons License 2000.07.12 0 0 76
Mert nem kerdezik. Masreszt, pedig a baromarcunak baja nem lett, nem lottem le. Mit bofogsz egyaltalan? Csak nem te voltal az a sofor? Vagy csak nem ott dolgozol?bravo.
Előzmény: RAMBO (74)
Devil Inside Creative Commons License 2000.07.12 0 0 75
Bár nem vagyok egy túlságosan agresszív jellem, azért rendszeresen elcsodálkozom mikor szüleim által is lakott kisvárosban vasárnap dél és három között megszólal a jól ismert szignál, hogy még nem érte komolyabb attrocitás a t. cég alkalmazottait. (Ilyenekre gondolok, hogy sörétespuskával a kocsi után lőnek, több a szignált vidáman dúdoló kopasz fiatalember félholtra rugdossa a sofőrt, stb.)

A saját álláspontom szerint:
1. ha fagyit, stb. akarok venni majd megkeresem a helyet, ahol adnak ilyet, viszont NEM SÍPOLNAK A FÜLEMBE.
2. Ha meg csendespihenni akarok akkor SE SÍPOLJANAK A FÜLEMBE!!!
3. NEM SZERETTEM MEG A JELLEGZETES DALLAMOT!!!

Kiordítottam magamat, lenyugodtam és ha ilyen helyzetbe kerülök biztos eszembe jut thor othar roppant szimpatikus megoldása.

RAMBO Creative Commons License 2000.07.12 0 0 74
Tényleg te vagy az Isten, Thor!

És hót jó, hogy büszke is vagy arra, hogy mekkora f@sz vagy! Mér nem a rendőröknek hencegsz a hőstetteddel?

Előzmény: thor othar (72)
krics Creative Commons License 2000.07.12 0 0 73
thor othar: azaz:))))))))))))) helyes,pusztuljon mind
thor othar Creative Commons License 2000.07.12 0 0 72
Nem tudom emlexik-e vajon a manager ur arra a hgarom hettel ezelotti esetre,mikor 'fegyvernek latszo targgyal' hadonaszva, uvoltve kergettek el az egyik kocsist az anyjaba Obuda kertvarosi reszerol. No, ez voltam en, ugyanis kisse tulzas, hogy hajnali fel9kor feldudalnak a SAJAT HAZAM ELOTT, hogy vegyek toluk fagylaltot, vagy egyaltalan barmit.
HAt, ha ez a ceg normalis.... nomeg az sem az, aki ezt a baromsagot kitalalta. Egyebkent TORVENYELLENES a dolog, de sajnos annyira azert megsem. A lenyeg az, hogy egymas utan max. 3szor jatszhatja el a rohadt szignaljat, erre ugyanis torveny adta jogavan. 3-szor, nem tobbszor. En viszont ugy gondoltam, egyreszt ne az ablakom alatt dudalgasson, masreszt meg tobb volt az, mint 3. Elobb-utobb tenyleg le lesz love/szet lesz utve valamelyik sofor.
jkarhu Creative Commons License 2000.07.12 0 0 71
Ha Halász Ákos télleg a FF embere, akkor elsősorban neki szól, a többieknek pedig adalék a témához.

Jó régen, több éve történt. Hogy változott-e azóta a helyzet nem tudom, mert ha meghallom azt a kretén dallamot, bezárom az ajtót és felhúzom a puskát.
Szóval pár éve, nyár, meleg, jön a FF autó. De jó, gondoltam, úgy ennék valami hideget. Hú de jó, van Vienetta (ez a reklám helye:) ),az a kedvencem. Gyorsan vettem egyet, és nem sokkal később nekiláttam.
Kissé furcsa volt, hogy a doboz jobban megnézve olyan használtnak tűnt. Icipicit bolyhosak voltak az élek, meg mintha kopott lett volna az egész. A meglepetés fokozódott, amikor kinyitottam, ugyanis cellux-szal volt leragasztva. Addig ilyet még nem láttam. (Azóta sem.)
A végén a totál döbbenet: ami a dobozban volt, az majdnem úgy nézett ki, mint egy Vienetta, de nem egészen, az íze pedig meg sem közelítette a valódit. Többször megnéztem a dobozt, de az igazi volt.
Azóta bizony felhúzom a puskát, ha meghallom azt az idétlen dallamot.

jkarhu

borka Creative Commons License 2000.07.12 0 0 70
Nálunk alkalmanként bedobálnak a postaládába egy írólap-nagyságú szórólapot, ahol bejelölik, melyik nap, hány órakor érkeznek. Ez persze soha nem így van, nemcsak az órát nem tartják be, de olykor a napot sem.
Amikor évekkel ezelőtt hallottam először a szingált, azt hittem, hogy a lakótelepen valamelyik "hülyegyerek" kapott valami "kázió" szintetizátort, és csak ezt a "dó-mi-ré-fá-mi-szó-dó" dallamot tudja játszani...az idegeimre ment...
Mostmár hetente mennek az idegeimre.
Nem az a baj, hogy létezik mozgóárus, autóval, meg hogy dallamszingált nyomatnak, hanem az, hogy iszonyatosan hangos, és 10 másodpercenként nyomatják, és 30-cal közlekednek, és hogy a lakótelepen órákig kavarnak! Tényleg őrjítő! Álljon oda, egyszer-kétszer nyomassa el a dallamot, "oszt várjon. Aki akar tőlük vásárolni, az úgyis megtalálja őket! (Vann ugyanis éppen elég femilifrosztos autó, úton-útfélen beléjük botlik az ember!)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 2000.07.12 0 0 69
Vidéken lakó szüleimnél járva a jelenség tipikus. Nem csak az említett cég járja az utcákat, hanem komplett autóbuszok, melyek élelmiszereket árulnak, ne adj' szezonális termékeket, hagymát, krumplit, dinnyét. Módszerük ugyanaz, de a szükségességük és időszakos jellegük miatt elfogadhatók.

A Family Frost viszont állandó vendég, megtehetné, hogy készít egy menetrendet, hogy mikor melyik utcában található az autó. Ezt szórólapon nyomathatják a vásárlóknak, akik eztán is bizton számíthatnak majd a szolgáltatásra mások nyugalmának zavarása nélkül.

Mogorva Creative Commons License 2000.07.12 0 0 68
Tisztelt Halász Úr!

Többször elolvastam hozzászólását, mivel az volt a gyanúm, hogy én nem értem, hogy mit beszél.
Sajnálattal kellett rájönnöm, hogy Őn nem tudja miről is van itt szó...

Amennyiben Ön a cégnél tevékenykedve csilingelő autókról beszél, akkor Önt szembesítenem kell a szomorú valósággal, miszerint valamiféle probléma áll fenn a hangérzékelése terén.

Az ordenáré, üvöltő dudát, csilingelésnek nevezni, ez nálam kimeríti a szakmai alkalmatlanság fogalmát...

Előzmény: Family Frost (34)
Mogorva Creative Commons License 2000.07.12 0 0 67
A mozgóárusítás nem magyarázat arra a csendháborításra, amit a bugyuta dallam éktelen üvöltetésével művelnek.

Semmi kifogásom a kereskedelmi tevékenységük ellen, mi több vásárolni is szoktam önöktől, azonban, azt, hogy elviselhetetlen hangerővel beleüvöltenek a nyugalmamba, még egyelőre sikerült retorziók nélkül elviselnem. Mondom... egyelőre! És, ne higyje, hogy egyedül állok ezzel a véleményemmel. Csupán sajnálnám a semmiről nem tehető soförjükön venni az elégtételt.

Szereljenek egy csengőt a kocsijukra és minden meg van oldva

Előzmény: Family Frost (41)
fokukac Creative Commons License 2000.07.12 0 0 66
Én mindenesetre úgy érzem, kedves menedzser úr, hogy

JOGOM VAN A NYUGALOMHOZ!!!!

A nap bármely szakában.

Amikor meghallom ezt a dallamot, körülbelül úgy érzem magam, mint amikor az arcomba fújják a dohányfüstöt! Valaki valamit rámkényszerít. Az én megkérdezésem nélkül.

NEM AKAROM EZT A SZART HALLANI.

Szerintem alapvető emberi viselkedés (kellene, hogy legyen) az, hogy NEM ZAVARUNK MÁSOKAT.
Nem.

Árulják a fagylaltukat. Oké.
Jó dolog. De azt a szar dudát kapcsolják ki, mert előbb utóbb egy szegény sofőr (aki nem tehet róla, mert ő csak egy alkalmazott) tényleg jégkrém-alapanyagként végzi, a népharag hatására.

Én ma - ilyet nem szoktam csinálni - magamból kikelve elkezdtem orditani a manussal, amikor mellettünk, kb 2 méterre állt meg egy szép sárga kocsi, és elorditatta kétszer-háromszor a szar dallamát.
Menjen a jó édes anyjába!!!

Ripittyom Creative Commons License 2000.07.04 0 0 65
"a mozgoarust eneklo, dudolo fiatalok varjak a hazkapuknal, akiket csoppet sem zavar a dallam! Inkabb affele mokas
figyelemfelkeltesnek tartja ezt mindenki. Ez igaz az idos emberekre is, akik gyakran integetve, mosolyogva varjak
mozgoarusainkat is. Az o arcukra mar sikerult mosolyt csalnunk. On is engedje ezt meg nekunk!"

Nem engedem meg!

Előzmény: Family Frost (41)
bogyó Creative Commons License 2000.07.04 0 0 64
Hehe, adok az arcotokba:

c-e-d-f-e-g-C, az utolso c ketszer olyan hosszan szol, mint a tobbi, nameg persze egy oktavval magasabban, mint az elso.

Szoval lehet mostmar zongorazgatni, telefonba beirni, midi filet csinalni, remixelni, majd a remixet is remixelni, lany/fiucsapatot szervezni, irni nekik egy slagert a fenti temara, na kedves Marketingmenedzser Ur, erre a marhasagra te sem gondoltal, ugye?

eMM Creative Commons License 2000.07.03 0 0 63
Na a hétvégén leintettük.
Vettünk "fagyit". "málna/csoki"
Tele ízfokozóal és E adalékkal.Volt benne vagy 5.
Brr soha máskor,jó drágán árulják a dúsitott vizet! .-(
Előzmény: eMM (62)
eMM Creative Commons License 2000.06.29 0 0 62
Na a telken hétvégén megkezdődött a szokásos plümpülüm.
És mert vízpart azt is egész lyól hallom amikor a túlparton jár.
Viszont vásárolni neMM nagyon lehet tőle, mert hogy kb 30-40 km/h-s sebességgel húz el a ház előtt,és meg sem áll.
Olyan gyorsan még neMM tudok futni.
Liquid_FX Creative Commons License 2000.04.18 0 0 61
Amikor először hallotam a bizarr szignált, meglepődtem. Másodszorra felháborodtam. A környék kutyái is felháborodtak(zöldövezet), mert vonyítva ugat mindegyik, ha jön a femilifroszt. Azóta meg egy olyan jó kis vállról indítható rakétára gyűjtök, amivel pontot tehetek a csütörtök délutáni zenés műsor végére. :-)

üdv: Liquid

ZBB Creative Commons License 2000.04.18 0 0 60
gyűjcsünk aláírást!!
na, szervezzétek meg
kalucsni Creative Commons License 2000.04.18 0 0 59
Begolyozok ezektol!! A hetvegen megint ment a cirkusz! Vasarnap fel kilenckor erre kellett ebrednunk! Mar a fater is hott ideg! Ezek a barmok fel-ala keringtek a kornyeken az idiota kornyikalasukkal!! Allitsa mar meg oket valaki! Tuntessunk vagy valami!!
Előzmény: ZBB (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!