Ha valakinek a levágott fejét, tálban teszik a tisztátalan nő a lábai elé az ő kérésére egy nyilvános rendezvényen az csúfosabb vég mint egy autó baleset.
egy balesetet nehogymár egy szintre hozz a vértanúsággal... jános vértanúságot szenvedett, kivégezték, mert kiállt az igazság mellett. ezt te csúfos végnek nevezed? jaj...
Köszönöm szépen a kérdésedet,már jól.Ujbol elkezdtem olvasni az Üzenet.Ma már elmondhatom,hogy néhány dolgot az üzenetbol kezdek megérteni.Nincs még ideje az evangelizációnak.Nem már az amiről többször is írtam,hogy imádkozni kelleneint pl. Welsben ahogy megtörténttek a dolgok,hogy néhány asszony addig imádkozott,hogy az Úr meghallgatta Őket.
.A biblia olvasása is nagyszerűbb.A pl
a prediprédikatorok könyvbol a végén van valahol az ige,hogy nem kell felnem az emberektől,ez segített abban,hogy elkezdtem az üzenetek főképp az írásos formáját keresni.Ha ebben tudsz jó infókat aztazt elfogadnam.Ami helyett tudok "message hub" ott találtam néhány jó tanítást.Persze láttam a te áldozatos kitartó munkádat a YouTube-ben.Egyenlore ennyi.Ja meg egy jó ige. Mátébol ahol Jézus kiküldi a tanítványokat És azt módja nekik ,hogy legyetek olyan okosak mint a kígyó. Néhány helyen már megnéztem, találtam is egy két jó irast.Ha van rá jó ötleted, Én szívesen elolvastam. Az Úr áldjon meg tégedet........
Hogy nem lehet minden tanítását kritika nélkül elfogadni.
Ha megnézzük azoknak a híres neves szolgálóknak az életét, aki odáig merészkedek, hogy "démoni megszállottnak" nevezték Branham testvért, sem szentségben sem erőben, sem gyümölcseikben, nem múlták őt fölül.
Gondolok itt az Új Exódus valamelyik számára.
Na szóval ezek a "fikázók" viszont tettek közzé bőven, veszedelmes, tévelygő eretnek tévelygéseket, ami miatt az egyház olyan amilyen, és nem olyan, amilyen, Branham szolgálatának köszönhetően volt.
.Akkor most ez a dal is kuka ,mint ahogyan Branham szolgälatähoz ällnak sokan az eltävozäsa miatt
Nem! A szolgálata nem "kuka", de nem is jelentheti minden tanításának a kritika nélküli elfogadását!
Keresztelő Jánosnak, akin szintén Illés szelleme volt, egyszer neki is csúfos véget ért a története.
"És előhozák az ő fejét egy tálban, és adák a leánynak; az pedig vivé az ő anyjának."
Mt 14,11
Azok a híres szolgálók, akik Branham testvért démoni megszállottnak tartják, néha olyan veszedelmes eretnekségeket, és hamis próféciákat engednek meg maguknak olykor, ami igen csak magyarázatra szorul.
Akinek se szellemi ereje, se szentség nem közelíti meg az övét.
Ezt a dalt sokan eneklik es ismeritek is szerintem :https://www.youtube.com/watch?v=P4uZ_RlHI48 A szerzöje ep koncertre ment amikor baleseteztek es kirepült a jeep-böl ,a közeledö kamion elöl nem tudott elhuzodani az utrol sajnos .....Akkor most ez a dal is kuka ,mint ahogyan Branham szolgälatähoz ällnak sokan az eltävozäsa miatt ,bär ö amikor kirepült a kocsibol meg feltämasztotta a feleseget.
Az élet versenyén kiválasztott játékosok vesznek részt. Amikor Isten kiválasztotta azokat nem azt mondta: Megpróbálom, hátha sikerül nekik. Nem! Hanem azt mondta: Tudom, hogy ti mind győzni fogtok!
Van lehetőség a változtatásra, de ez semmiképpen sem fog önmagától létrejönni. Ez felelősséggel és hatalmas erőfeszítéssel jár. Ha eddig a nekünk kiadott termőföldet (saját életünk és gyermekeink élete) parlagon hagytuk, akkor most megkettőzött erőfeszítéssel kell nekiállnunk a munkának. Soha se mond azt, hogy most már túl késő, már semmi értelme, úgy se lesz abból semmi sem. Ne hagyd magad az ilyen és ehhez hasonló gondolatok által legyőzetni.
"hogyan válhatsz egy kedves, mindenki által tisztelt és szeretett személyiséggé"
Mindenki számára nem lehetsz jó! Lesznek irígy emberek körülötted, akik azt nézik mikor követsz el hibákat, hogy azokat pellengérre állíthassák! Csak a hozzád hasonlókkal tudsz egy húron pendülni. Bennük ritkán csalódhatsz.
Szeretnék mindenkit meghívni a blogomra, aki erre jár, mert a következőkben szeretnék életem tapasztalataiból megosztani olyan dolgokat amelyek számomra nagy értékek, melyeknek segítségével bárki elkezdheti fontolóra venni életének megváltoztatását.
Kezdj ma egy új életet. Ismerd meg lehetőségeidet, hogy milyen módon változtathatod meg jellemedet, hogyan válhatsz egy kedves, mindenki által tisztelt és szeretett személyiséggé. Te döntöd el, hogy milyen lesz az életed, csak te és senki más. Eddig talán felelőségeidet másokra hárítottad, és abban a kísértésben estél hogy másokat hibáztass élethelyzeteidért, kudarcaidért. A te életedért egyedül CSAK te vagy a felelős. Vállald fel önmagad, és tégy lépéseket a változás felé.
Nem tudom, de ha valamilyen próféta kimondja végre az Igazságot (egyben bizonyságot adva hogy az Úr nevében beszél), hogy Isten előtt utálatos dolog a zokni szandállal akkor én azonnal követni fogom!
Ha ismeritek Gerd Rodewald testvért, akkor bizonnyára kedvelitek is őt.
Most megosztom veletek azt amit hallgattam tőlle.
Az Úr neveléséről beszél, amit nem igen szeretünk hallgatni. de ha Isten országába be szeretnénk jútni, akkor alá kell vetnünk magunkat az ő nevelésének.
Csodálatzos gondolatok. Ajánlom mindenkinek olvassa el.
Olyan igazságokat melyek Isten választott gyermekeivek kapcsolatban vannak, sehol máshol nem találunk csak az Üzenetben. Valyon hol hallhatunk azokról a dolgokról melyeket Isten készített nekünk? Az Üzenet az amel felülmulhatatlan mert ez az Üzenet egyenesen Isten trónjától származik. A történelem legnagyobb Kegyelme van benne kifejezve Krisztus Menyasszonya felé. Az a csodálatos, hogy ezt, senki más sem értheti, hanem csak Isten választottai, az eleveelrendeltek.
Soha ne próbáljátok ezt a Üzenetet valamely felekezeti keret közzé bepréselni, mert attól a pillanattól Isten hátat fordít annak. Az Üzenet egyedülálló és nem hasonlítható össze a felekezet dogmáival.
Isten új identitással ruházott fel minket, ezzel a személyigazolvánnyal nem mehetünk a felekezetek közzé.