Keresés

Részletes keresés

moosner Creative Commons License 2009.04.28 0 0 46
én szeretem a csirkecombot "szőröstől bőröstől" ahogy mondani szokták! :D
tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 45

Ááá, akkor a panír is lejönne, pedig a panír a kunszt az egészben...:}}

Akkor csináld bőr nélkül, csak mondjuk hústűvel gyógyítsad össze ( tőlem cérnával is lehet, de a felszívódó cérnáról csak hallottam..)

Előzmény: dugipofi (44)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 44
akkor jó:)
a töltött comb amúgy ok az jöhet, de a bőrét úgy is le fogom szedni:)
tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 43

Jó célból írtam.

Ha a bőrét nem kedveled, hát akkor ne egyed, én csak csalogatni akartalak a töltött combbal...:}}

 

Ne aggódj, milliónyian vannak úgy, mint te.

Én nem éppen, de külön nem hajtok a bőrére.

Viszont olyanok is vannak milliónyian...

Elférünk egymás mellett.

Előzmény: dugipofi (42)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 42
ezt most így mire írtad, vagy, hogy mert nem igazán tudom értelmezni, hogy jó vagy rossz célból írtad...a csontot rágcsálni én is szeretem, de a bőrét kifejezetten utálom..meg undorító is szerintem, hogy veszek egy csirkét jóízűen beleharapnék, és akkor ott kikandikál nekem a szőrös bőre...ez szerintem ilyen félig-meddig amerikai szokás, hogy együk meg mindenét az állatnak nem?
tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 41

Akkor most kegyelemdöfök, hátha valaki megérti, milyen az a csirke...:}}

 

Szóval végy egy csirkecombot, és óvatosan fejtsd le a bőrét, hogy aztán szintén óvatosan ki tudjad a csontot bányászni.

( Énnekem ez nem tetszik, mert szeretek csirkecsontot rágcsálni, de mehet egy friss tavaszi zöldségekből álló levesbe- csak hogy kimutassam a fogam fehérjét.)

 

Utána a csont helyére képzelőerőtől függően fűszervaj, aprított zöldség, gomba,ilyesmiből alkotott keveréket kell tölteni, majd a bőrt visszavarázsolni.

Ezután nincs más hátra, mint panírozni, és jó alaposan megenni.

 

 

Mivel 1 db semmire sem elég, hosszas pöcsölésel jár a művelet...

 

Aztán most tényleg békén hagylak benneteket...

Előzmény: dugipofi (40)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 40
kfc-ben az a rossz, én ott egyszer voltam csak, hogy ott rajta hagyják a csirkén a bőrét...és én azt nagyon nem szeretem...persze van olyan is, aki oda van érte...de az nem én vagyok:)
tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 39

Őszinte leszek: csak kötözködtem...:}}

Ígérem, nem zavarom tovább a gyorséttermi élvezkedést.

Én kétszer bizony már voltam ilyesmiben, egy mekiben, meg egy KFC-ben.

 

Meghagyom nektek, jó étvágyat, és bocs!

...:}}

Előzmény: Törölt nick (36)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 38
de ugye olyan szenyókat nem csinálnak...bár ami késik...
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 37
de azért egy jó kacsa vagy valami hasonló se rossz...
tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 35

Jólvanna, de mi van a marhán túl?

...:}}

Előzmény: Törölt nick (33)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 34
hehe az érdekes is lenne...nemtom én maradok a szárnyasoknál az a favorit
tuutuu Creative Commons License 2009.04.27 0 0 32

Ha elérte a négyet onnantól meg méret szerint.

 

Akkor az elefántok nem lesznek a barátaid...:}}

Előzmény: Törölt nick (26)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 31
igazad van, de azért az tény, hogy nem túl egészségesek...de én a csirkésre esküszöm, az nem is annyira zsíros, mint egy marhás szenya...
Ustashi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 30
Én Szeretem a gyorséttermi kajákat ellentétben a sok álszenttel aki így meg úgy fikázza hogy egészségtelen aztán meg mikor senki nem látja akkor tömi a sajtburgert kilóra. Persze ezt is ésszel kell én van hogy havonta egyszer max kétszer megkívánom és olyankor nem izgat ha most kicsit átvernek. De ettől függetlenül lehet hogy trükköznek valamit én nem tudom. Nekem a csirkével sincs bajom. Az íze jó a többi nem számít :)
Előzmény: dugipofi (29)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 29
hát arra, hogy egy csirkés szendvicsben látom, hogy az csirke, mert ugye pl fehér a húsa, meg fel lehet ismerni, hogy csirkemellet eszel, de egy marhánál azért nehezebb dolgod van...
Ustashi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 28
Ezt, hogy érted hogy többet tudnak csalni?
Előzmény: dugipofi (27)
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 27
hehe:)
én mondjuk azért szeretem jobban a csirkét, mert nem annyira zsíros, de persze nem vetem meg a marhát és a disznót sem. és szerintem ilyen gyorséttermekben egy marhával többet tudnak "csalni", mint a csirkével... szóval a csirke valahogy átláthatóbb, mint egy marhahúspogácsa nem?
dugipofi Creative Commons License 2009.04.27 0 0 25
Sziasztok!

Én inkább a csirkét részesítem előnyben, illetve azt szeretem jobban, meg nemtom valahogy egészségesebb is, mint a marha nem? erre az új csirkés szenyóra én is kíváncsi lennék...
bizgenty Creative Commons License 2009.04.27 0 0 24
hmm kipróbálom énis , jól hangzik
én egyébként is jobban szeretem a csirkét mint a marhát...
csirke vs marha hehe http://videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;1&nid_object=54716
Lolita23 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 23
Igen ezzel énis pontígy vok
Ráadásul tényleg igazi husos hambik vannak már , most van egy legújabb,
csirkemell van benne , nekem nagyon bejön
borasz Creative Commons License 2006.08.22 0 0 21
ezt a hülyeséget honnan vetted? persze ha a mértékegység csésze, akkor angolból fordítottad. és soha nem ettél burgerkinges hagymakarikát. nem a felszeletelt hagymát sütik ki, hanem egy lisztes-szójás hagymapépet formáznak karika alakúra, különben hogy is lehetne mindegyik egyforma méretű?
Előzmény: halacska23 (20)
halacska23 Creative Commons License 2004.05.26 0 0 20
BURGER KING HAGYMAKARIKÁK

6 csésze vaj
1 vöröshagyma
2 csésze tej
2 csésze liszt
2 csésze zsemlemorzsa

Így kell csinálni.
Vágj a hagymábol fél cm vékony szeleteket.
Majd bele kell a tejbe mártani utána a lisztbe majd a morzsába.Majd ujra a tejbe, lisztbe,morzsába, ujra a tejbe ,lisztbe morzsába. amig szép vastag tésztája nem lesz.
vajat hevíteni, és szép pirosra sütni.
Papirtörlön leitatni a zsiradékot.

Üdv

Pandus Creative Commons License 2004.05.20 0 0 19
nem volt kár ezért topicot nyitni, így találtam rá én is mert nekem is ízlik VITDavidhoz hasonlóan. a konyhatrükkökben megnéztem, ahogy ajánlotta Mulan, de a 18 ezer hozzászólásból nem tudtam kiszűrni, csak néhány tucatot néztem meg. szóval akkor hogy kell csinálni?
Előzmény: ribizli (11)
blasted Creative Commons License 2000.03.20 0 0 18
hat mar pedig jobb ha elhiszed kedves. a te igenytelen gyikhuszabalo burgerfinges szemedbenl en vagyok egyenesen az antikrisztus
Előzmény: Gini (16)
Mulan Creative Commons License 2000.03.20 0 0 17
A Konyha-trükkök-ben többféle hagymakarikát is találtok, többek között azt a BurgeKingest is megírta valaki, nem túl rég.
Gini Creative Commons License 2000.03.20 0 0 16

Nem hiszem el, hogy ilyen primkó vagy blasted :-(
Előzmény: blasted (14)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.20 0 0 15
Ja, és addig örülj, míg nem tudod, mi is van abban a bundázott akármiben.... :))
blasted Creative Commons License 2000.03.19 0 0 14
az nem burgerKing hanem burgerFing, a hagymakarikaidat meg huzd fol a fxszomra!eheheh
kukacindexponthu Creative Commons License 2000.03.19 0 0 13
Aki keres, az talál, kis nyuszifül. Talán a "keresés" eszköz használata segíthet. Talán írd bele, hogy "konyha". Talán ad valamit. IMHO ad. :-))
Előzmény: ViTDavid (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!