ezt most így mire írtad, vagy, hogy mert nem igazán tudom értelmezni, hogy jó vagy rossz célból írtad...a csontot rágcsálni én is szeretem, de a bőrét kifejezetten utálom..meg undorító is szerintem, hogy veszek egy csirkét jóízűen beleharapnék, és akkor ott kikandikál nekem a szőrös bőre...ez szerintem ilyen félig-meddig amerikai szokás, hogy együk meg mindenét az állatnak nem?
Akkor most kegyelemdöfök, hátha valaki megérti, milyen az a csirke...:}}
Szóval végy egy csirkecombot, és óvatosan fejtsd le a bőrét, hogy aztán szintén óvatosan ki tudjad a csontot bányászni.
( Énnekem ez nem tetszik, mert szeretek csirkecsontot rágcsálni, de mehet egy friss tavaszi zöldségekből álló levesbe- csak hogy kimutassam a fogam fehérjét.)
Utána a csont helyére képzelőerőtől függően fűszervaj, aprított zöldség, gomba,ilyesmiből alkotott keveréket kell tölteni, majd a bőrt visszavarázsolni.
Ezután nincs más hátra, mint panírozni, és jó alaposan megenni.
Mivel 1 db semmire sem elég, hosszas pöcsölésel jár a művelet...
kfc-ben az a rossz, én ott egyszer voltam csak, hogy ott rajta hagyják a csirkén a bőrét...és én azt nagyon nem szeretem...persze van olyan is, aki oda van érte...de az nem én vagyok:)
Én Szeretem a gyorséttermi kajákat ellentétben a sok álszenttel aki így meg úgy fikázza hogy egészségtelen aztán meg mikor senki nem látja akkor tömi a sajtburgert kilóra. Persze ezt is ésszel kell én van hogy havonta egyszer max kétszer megkívánom és olyankor nem izgat ha most kicsit átvernek. De ettől függetlenül lehet hogy trükköznek valamit én nem tudom. Nekem a csirkével sincs bajom. Az íze jó a többi nem számít :)
hát arra, hogy egy csirkés szendvicsben látom, hogy az csirke, mert ugye pl fehér a húsa, meg fel lehet ismerni, hogy csirkemellet eszel, de egy marhánál azért nehezebb dolgod van...
hehe:) én mondjuk azért szeretem jobban a csirkét, mert nem annyira zsíros, de persze nem vetem meg a marhát és a disznót sem. és szerintem ilyen gyorséttermekben egy marhával többet tudnak "csalni", mint a csirkével... szóval a csirke valahogy átláthatóbb, mint egy marhahúspogácsa nem?
Én inkább a csirkét részesítem előnyben, illetve azt szeretem jobban, meg nemtom valahogy egészségesebb is, mint a marha nem? erre az új csirkés szenyóra én is kíváncsi lennék...
hmm kipróbálom énis , jól hangzik én egyébként is jobban szeretem a csirkét mint a marhát... csirke vs marha hehe http://videogizmo.hu/index.php?vcmd=show;1&nid_object=54716
ezt a hülyeséget honnan vetted? persze ha a mértékegység csésze, akkor angolból fordítottad. és soha nem ettél burgerkinges hagymakarikát. nem a felszeletelt hagymát sütik ki, hanem egy lisztes-szójás hagymapépet formáznak karika alakúra, különben hogy is lehetne mindegyik egyforma méretű?
6 csésze vaj
1 vöröshagyma
2 csésze tej
2 csésze liszt
2 csésze zsemlemorzsa
Így kell csinálni.
Vágj a hagymábol fél cm vékony szeleteket.
Majd bele kell a tejbe mártani utána a lisztbe majd a morzsába.Majd ujra a tejbe, lisztbe,morzsába, ujra a tejbe ,lisztbe morzsába. amig szép vastag tésztája nem lesz.
vajat hevíteni, és szép pirosra sütni.
Papirtörlön leitatni a zsiradékot.
nem volt kár ezért topicot nyitni, így találtam rá én is mert nekem is ízlik VITDavidhoz hasonlóan. a konyhatrükkökben megnéztem, ahogy ajánlotta Mulan, de a 18 ezer hozzászólásból nem tudtam kiszűrni, csak néhány tucatot néztem meg. szóval akkor hogy kell csinálni?