Keresés

Részletes keresés

Kubli Creative Commons License 2000.03.15 0 0 33
Na es? a 'telnet www.synergon.hu 80' muxik... azaz a 80-as portot atengedi a fw. Ha nem engedne at az mondjuk gond lenne :-) Azaz a web szervert lehet torni (de ha csak az nyitott, akkor csak azt). Ez az IIS hibaja, es NEM a tuzfale.
Előzmény: Calver_ (31)
hooligan Creative Commons License 2000.03.15 0 0 32
A paranioáról:

És ha a Synergon ingyenreklámját segíted a topiccal?

Előzmény: Vajk (17)
Calver_ Creative Commons License 2000.03.15 0 0 31
Az a webserver a tuzfal mogott van...

Calver

Előzmény: Kubli (30)
Kubli Creative Commons License 2000.03.15 0 0 30
Itt valami keveredest eszlelek. Szerintem a tuzfalaik lehetnek barmilyen jok, ha a nyitott IIS/4.0 webszerveruk hibas, akkor oda be lehet torni.
Calver_ Creative Commons License 2000.03.15 0 0 29
synergon honlapjarol nemi info :)

Informatikai Adatbiztonság és Rendszerfelügyelet Üzletág

Fontos partnereink - a teljesség igénye nélkül:

Paksi Atomerőmű Rt.: (biztonsági tanácsadás és katsztrófaterv)
Állami Számvevőszék (tűzfal rendszer)
Cetelem Bank (tűzfal és Netscape alkalmazásszintű biztonsági rendszer)
Budapest Bank (tüzfal és kártyás authentikációs rendszer)
Procent Rt. (biztonsági eszközök, biztonsági politika)
Szerencsejáték Rt. (tűzfal rendszer)
MOL/Rotary Rt. (tűzfal rendszer)
Citybank (vonali titkosító eszközök)
BorsodChem Rt. (OpenView felügyeleti rendszer)
Matáv ATM szolgáltatói hálózat (Végponti kapcsolat létesítő alkalmazás)
Matáv (tűzfal rendszer)
Pannon GSM (tűzfal rendszer)

Nos. Ki lesz a kovetkezo ? :)))))))))))

Calver

Pingvin Creative Commons License 2000.03.15 0 0 27
Calver fijam te kotozkodsz... ;)
Előzmény: Calver_ (25)
Vajk Creative Commons License 2000.03.15 0 0 26
Igen, bekonfiguraltam:))

Előzmény: Mogorva (19)
Calver_ Creative Commons License 2000.03.15 0 0 25
s/tuzfalak/tuzfalaik

gyk: s/tuzfalak/tuzfalaik/

man sed rulz :)

Calver

Előzmény: Pingvin (24)
Pingvin Creative Commons License 2000.03.15 0 0 24
Gepelesi hiba, de felreertheto tole a szoveg:
s/tuzfalak/tuzfalaik

(gyk: tuzfalak helyett tuzfalaik)

Előzmény: Pingvin (23)
Pingvin Creative Commons License 2000.03.15 0 0 23
Mar bocs de honnan veszed, h atjarhatoak a tuzfalak ? Nem vedem oket, de teljesen alaptalan vadakat azert nem kene nyomatni.
radai rosseb Creative Commons License 2000.03.15 0 0 22
Gondolkodtam rajta, hogy megirom nekik, hogy nincs mitol felni, hiszen valoszinuleg mindenki csak jogtiszta software-t hasznal ott, es nem telepit fel semmilyen illegalis forrasbol szarmazo programot, vagy barmilyen nem tiszta korulmenyek kozott szerzett freewaret. Igy a paranoia, mint olyan felesleges. :>

RR

Constn Creative Commons License 2000.03.15 0 0 21
Lehet, de az "álszent duma" kérdéshez semmi köze. Ez egyszerű csúsztatás.
Különben mutass egy nyitott portot, aztán nézd meg, hogy mit csinálok vele :)
radai rosseb Creative Commons License 2000.03.15 0 0 20
itt egy mirror:

Synergon Mirror

RR

Előzmény: imval (15)
Mogorva Creative Commons License 2000.03.15 0 0 19
Itt a tükör!

Kedves Vajk!

. Igaz, azota en is feltettem az ATGuardot:))), de engem nem basztatnak.

:)))

Csak feltetted, vagy be is konfiguráltad? Merthogy alapból a firewall nincs engedélyezve.
Ugye tudod?

imval Creative Commons License 2000.03.15 0 0 18
Szerintem a Synergon nem sajat fejlesztesu
tuzfalakat ad el, hanem vmelyik ceg termekeit
ertekesiti. (Na az a ceg is dogoljon meg, mi? :))
De errol nem is erdemes... :)

Kossunk fogadasokat, hogy hol fog holnap
reggel nyitni a tozsden a Synergon!

Vajk Creative Commons License 2000.03.15 0 0 17
rr,
Az a topic inkabb flood topic, mindenfele pingek IP szamait nyomatjak egymasnak es orulnek neki. Igaz, azota en is feltettem az ATGuardot:))), de engem nem basztatnak. Talan mert nem vagyok paranoias?
Meg aztan amig sok a dinamikus Ip es a lopott account,addig ennek nem sok ertelme van, bar nem rossz a lezdemenyezes.
Egy kerdes, amire ott nem valaszolta: ha nyitva van egy portom, azzal mire mennek? Meg kell oda egy trojai is, nem?

Cont,
Igen, valoszinuleg okoztak kart. Es a Synergon vajon okozott e kart az ugyfeleinek az eladott, atjarhato tuzfalaival?
Lehet, az Elender is toluk vette?:))

radai rosseb Creative Commons License 2000.03.15 0 0 16
Ha antihacker klubot akarsz latni, akkor javaslom a "kiastam a csatabardot" cimut... Indian tajszolasban mulattatjak a nepet a kedves felhasznalok... :)

RR

Előzmény: Vajk (12)
imval Creative Commons License 2000.03.15 0 0 15
Nincs mirror?
Constn Creative Commons License 2000.03.15 0 0 14
Védje a Synergon saját magát! :) Különben egy szóval sem védtem, annyit mondtam, hogy igenis kárt okoztak nekik.
Előzmény: Vajk (12)
imval Creative Commons License 2000.03.15 0 0 13
Hej te hekker :),

ugyis tudjuk, hogy olvasod a topikot,
ismert luk volt amit nem foltoztak, vagy
sajat otlet?

Vajk Creative Commons License 2000.03.15 0 0 12
Szerintem az, hogy a hackereket tamadva olyan ceget vedsz, amint azt lejjebb leirtam. A lenyeg: egyik sem kulonb a masiknal, csak mostanaban legfeljeb divatos lett anti-hackernek lenni.
Szerintem a hacker jelen esetben kisebb csibesz, mint a synergon. Ugyanis nem szarmazott anyagi haszna belole, de lefejtette a "cukros mazt" a cegrol.

Pingvin Creative Commons License 2000.03.15 0 0 11
Mondjuk semmit nem jelent ez, meg az sem sem, h fw-okat arulnak. A belso halora nem ment be senki, a webservert meg eppen emiatt szoktak kitenni, h ne boruljon a rendszer.
Előzmény: Calver_ (6)
Constn Creative Commons License 2000.03.15 0 0 10
Mi az álszent a szövegemben?
Előzmény: Vajk (9)
Vajk Creative Commons License 2000.03.15 0 0 9
Const,
Ez meg alszent duma.

Hogy van pofajuk tuzfalakat arulni, meg biztonsagot, ha magukat nem tudjak megvedeni??
karuk lezs belole? Legyen, ha igy allnak a dolgokhoz. Most gondolj bele, ha a sajatjukat igy vedik, mit csinalhatnak masok szervereivel?? Es azok meg csak fizetnek ezert, csak fizetnek...
A semmiert.

Előzmény: Constn (7)
radai rosseb Creative Commons License 2000.03.15 0 0 8
Tényleg várható volt, illetve az is megjósolható, hogy nem ez volt az utolsó mostanában... Az Elenderes ügy messziről bűzlik, így nem csodálom, hogy szép, méretes SUX BRFK is ott díszeleg a third act alatt...

"Hogy ebből mi lesz...?" :)

RR

Constn Creative Commons License 2000.03.15 0 0 7
Szerintem pedig elég képmutató duma az egész. Remélik, hogy a Synergonnak semmilyen kára nem származik belőle... Rőhejes és cinikus! Különben meg kurvára sajnálom őket, hogy bántani merik őket kedvenc hobbijuk gyakorlása miatt.
Calver_ Creative Commons License 2000.03.15 0 0 6
Meg annyit hogy arulnak sok sok millios firewallokat meg mittomen meg miket :)))) Na annak az uzletnek befellegzett IMHO.
A synergon.hu amugy nt-iis4 volt, szal varjuk az m$ reszerol a hivatalos nyilatkozatot :)

Calver

Pingvin Creative Commons License 2000.03.15 0 0 5
Teljesen korrekt szoveg szerintem....
Igazi hacker, ha szabad ezt mondanom (meg van ilyen? lam, lam... )
Nem itelem el egyaltalan.
Előzmény: Calver_ (3)
JeSsy Creative Commons License 2000.03.15 0 0 4
Naja. Synergon suxx:)
Viszont a hackerbanda nagyon szimpi:)
Calver_ Creative Commons License 2000.03.15 0 0 3
Tisztelt Magyarorszag!

Sajnalattal kozoljuk, hogy most eppen ez a honlap esett a hackerek tamadasanak aldozataul.

Soha semmilyen anyagi hasznunk nem volt a hackolasok miatt, es soha nem foglalkoztunk ilyen deface akciokkal, most is csak azert tesszuk ezt, mert mar nem
tudjuk elviselni azokat a nyilatkozatokat amelyeket a BRFK egyes alkalmazottjai meg engednek maguknak. Igen van magyar Hacker tarsadalom, akik nagyon jol
elvannak magukkal, es nem az a celjuk, hogy mindent szetcrackeljenek.

Az internet megalkotasakor azon szemelyek akik lefektettek ennek alapjait nem foglalkoztak annak igazi biztonsagossa tetelevel, igy olyan alapveto hibak is lehetnek
benne, amelyeket a legjobb, legbiztonsagosabb szolgaltatasok sem oldanak meg 100%-osan.
Az emberi torvenyeket az internet szabad szellemere nem lehet rahuzni. Tisztaban kell lenni azzal, hogyha valaki MA kirak egy szerver az internetre, annak szamolnia
kell a valos veszelyekkel. (ne takarozzunk a torvenyekkel), a rendszergazdak szakertelmet igenis meg kell fizetni, itt nem azokrol a rendszergazdakrol beszelek, akik
felhuznak egy szervert, es arra sem kepesek, hogy minimalisan idot fektessenek abba a rendszeruk gyenge pontjait figyeljek.

Ha vannak olyan torvenyeink amelyek elitelik a szamitogepes "bunozest", akkor miert nincs olyan torveny ami eliteli a rendszergazdakat. A hirekben miert nem
hallom, hogy a hackerek mellett ott fognak allni a vadlottak padjan az elender Rt rendszergazdai is, akik alapveto biztonsagi hibakat vetettek, es tobb mint 2 even
keresztul tudomast sem vettek arrol, hogy rendszerukben ki/be jarkalnak a hackerek.

Az LHAK csapat, soha semmilyen korabbi/kesobbi betoresevel kapcsolatban nem fog semmilyen riportot/kozlemenyt/interjut kiadni, igy ha barmelyik mediumnal
jelentkezne barki hasonlo lehetoseggel, akkor a medium annak tudataban vallalja csak fel azt, hogy tudja : "szintiszta hazugsagot kozol"

Ezuton szeretnenk elnezest kerni a Synergon Magyarorszag cegtol, aki sajnos az aldozatunk lett, sem anyagi sem uzleti erdek nem vezerelt akkor
amikor kivalaszottuk az onok ceget aldozatnak. Remeljuk semmilyen anyagi karuk nem fog keletkezni a betores miatt, mint azt a logokbol is latni
fogjak, a betores soran csak a weblapot neztuk meg, es annak sem tuntettuk el a nyomait, par napon belul felvesszuk onokkel a kapcsolatot es
ertesitjuk onoket a webszerverukon levo biztonsagi resrol, igy is segitve a rendszeruk biztonsagi fokanak magasabb szintre emeleset...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!