Ma a Legyen Ön is milliomos utánzásában a tv2-n (amit Jakupcsek vezet) ez volt az egymilliós kérdés:
Mi KS igazi neve?
Érdeklődve vártam a választ, amit a szerencsétlen versenyző persze nem tudott, de Jakupcsek megmondta:
Fowley, a Spacey-t a Spencer Tracy iránti tiszteletből vette fel a színész.
Biztos forrásból tudom, hogy a Big Kahuna már igenis elérte Európát! Egészen pontosan Spanyolországot.
Viszont érdekes, hogy az Ordinary Decent Criminal még oda sem érkezett meg. (pedig az a régebbi, nem?)
csá
érdekes, hogy eddig nem emlitettétek a rendezését. (albino alligator
ő nem játszik benne, asszem matt dillon a főszereplő
(ha már volt róla szó bocs-ezek szerint nem vettem észre)
Halihó!
Amikor Guy lőtt, nekem gyanús volt a dolog, hogy nem Buddy-t lőtte le. De pl. most nem volt egyértelműen rossz szereplő, illetve, Guy, a jó, akinek valahol igaza volt, végülis hasonult hozzá. Az egyébként nagyon király volt, amikor kiírták, hogy 1 év mulva, és ott ült Guy a Buddy székében, és már azt hittük, hogy befutott, majd bejön Buddy és ... Szóval király film volt!!
Hamba
u.i.:azért a Seven végső monológját(a rendőrautóban ülve) már meghallgatnám egyszer angolul, tőle.
Amikor megláttam a film elején a halottaskocsit, azt hittem, hogy még egy film amiben Kevin meghal... aztán mekkora pojén a vége....... a hapi meg egész egyszerűen király, bár asszem én a második mp-ben hagytam volna ott, velem ne üvöltsön senki (még Ő se).
Bár az a baj az olyan filmekkel, ahol gonoszt játszik, hogy én egész egyszerűen nem tudom utálni... a Hetedikben is tök igaza volt, nem? Egyáltalán nem ítéltem el azért, mert lemészárolta Gwyneth-et :)))
Igy igaz, Moncsi! De az sem volt utolso, amikor a musor elejen leadtak az a bizonyos osszevagast Billy fiuval es Kevin megjelent a zuhanyzonal, ez a lokott meg orditani kezdett, amikor meglatta!
Én csak tegnap néztem meg videón a díjátadást, emberek Kevin Spacey mondta az est legjobb poénját! Az első mondta ez volt ugyanis: This is the highlight of my day. (ez a napom fénypontja) És ugyanezt mondja az American Beauty elején, csak akkor ez a zuhany alatt rejszolásra vonatkozik. Szerintem ez jobb duma volt, mint Billy Christal egész estés ökörködése.
Ez a film csak egy újabb bizonyíték arra, hogy a pasi mindenre képes, és ezért nem tudunk elég hálásak lenni :)))
A hangja pedig tényleg elképesztően jó!!!
Halihó!
szóval a családi terror a heti hetest nézte (nem mintha az nem lett volna jó, de azért mégiscsak kevint kellett volna nézni!!!!!!!). Szóval amennyit a reklám alatt láttam, az elég cool volt: a filmproducer, amint csajszikat bűvöl el!!!!! Wow!!!!!!!
Holnap megnézem, utána majd nyilatkozom bővebben. És megegyszer köszi, vicc!!
Hamba
Kedves Vicc!!
Megagigakirálycsászár vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bár ezzel együtt még mindig lemaradásban vagyok Napfény Szellihez képest :-))))))
Mégegyszer köszi, hogy felhívtad a figyelmemet!
Hamba
Ha valaki még nem látta (biztos sokan vannak) az megnézheti szombaton a Duna TV-n Kevin egyik koraiját, a Swimming with sharks-ot, ami a Főnök fedőnév alatt fog futni. Szerintem elég jó, igaz anno amikor láttam még azt sem tudtam ki az a Kevin Spacey. Mindenesetre Duna TV rulzik.
------ OFF ------
Az igaz, hogy a legjobb külföldi film díja okozza általában a legkisebb meglepetést. Almodovar idén már mindent megnyert, amit lehetett. Csak Banderas 3-szor adott át neki 3 különböző díjat tavaly. Az általam említett páros azonban szerintem csak egy érdekes egybeesés. Szerintem Brad Pittnek teljesen mindegy volt, hogy kinek adja át a díjat, ha még nem dolgozott vele, akkor fog.
------- ON ------
Szerintem csak arról van szó, hogy megnézik a jelölteket, és "hátha"alapon keresik a megfelelő díjátadót. Kérdés csak az, milyen arcot vágott volna mondjuk tavaly Sophia, vagy idén Antonio, ha a dolog nem jön be.
Szerintem teljesen offok vagyunk, jobban illenénk valamelyik Oscaros topicba...
Szoval hogy is van ez a konyvvizsgalok altal biztositott titkossag a dijazottakra vonatkozoan? Konnyebben elhinnem a meset, ha Roberto tavaly nem Sophia Lorentol, Almodovar nem Banderastol, meg a nemtudomhogyhivjak felfedezettjetol, illetve az altalad emlitett operator nem az uradtol kapta volna az Oscart.
Mit is lehetne mondani? 41 évesen két Oszi, hát igen, a tehetséget/zsenialitást néha tényleg elismerik még odaát is.
Gwynethről inkább ne beszéljünk, szörnyű, hogy folyton ott van ahol nem kéne lennie.
Láttátok, hogy Kevin sírt? Imádom.
Ja, persze le Dianne-nal :(((
És milyen köszönőbeszédet nyomott már? Nagyon jól csinálta, bár később azt nyilatkozta, hogy minden kiment a fejéből... a kis hazug.
Nálam későn volt, ugyanis én voltam olyan elvetemült, hogy felvettem videóra, hétfőn befogtam fülem-szemem, és este, miután későnfekvő gyermeket siekerült elaltatni, nekiláttam, és komolyan mondom, egyetlen információnak sem voltam a birtokában (még Boribon vonatkozó emiljeit sem olvastam el). Persze, tudnom kellett volna, kiről beszélsz... Mellesleg szép is volt.
Térjünk vissza egy kicsit a témához... Megnéztem az Éjfél...-t, fent említett kiskorú miatt ezt is pár napos késéssel. Kevin a szokásos formát hozta, és csodásan tud meghalni, John Cusack szintén klassz volt, de a film annyira nem tetszett. Rossz éppen nem volt, d én egy icipicit untam. Írnátok valami közelebbit a regényről?