a kicsit lentebb említett füzetke tiltja a hangrögzítő berendezések és a kamerák bevitelét, a fényképezőgépekre nem tér ki szóval inkább csak saját felelősségre
Fényképezőgépet be lehet vinni a rendezvényre?
Egy-két koncerten láttam már, hogy hivatalosan is durrogtathattak a rajongók... Csak azért kérdem, mert ha igen, akkor tutira viszek egy masinát:)
14-23 ig kell elosztani a csapatokat szóval saccra szerintem mondjuk öt - fél hat lehet a bork
táskaügy: ez szerintem a szokásos pecsás dolog lesz ami security szempontból mondjuk közepesnek mondható (fegyver, üveg ugrik, egyéb szörp, walkman tán befér, uzsit csak nem koboznak)
dedikálások lesznek, de nem biztos hogy mindenki hajlnadó lesz rá, ez ott fog kiderülni
Úgy látom te valami Hammeres/szervező arc lehetsz, szóval lenne pár kérdésem.
Lehet tudni a pontos időpontokat, hogy ki mikor játszik? Főleg az lenne fontos, hogy a Borknagar mikorra játszik le (hogy elérem e utána a 7:20-as IC-t :) ), de azért érdekelne a többi is. Lesz most is dedikálás a szünetekben, pl a Manowar részéről? Meg az lenne még fontos, hogy lehet-e bevinni táskát, nem szedetik e ki belőle a kaját, innivalót, a benne levő walkman-emet nem basszák e földhöz, mert azt hiszik hogy diktafon (azt biztos nem engedik be), meg ilyesmi. Na még lehet, hogy eszembe jut valami, mert elég ritkán járok Pesten, akkor is csak koncert miatt, úgyhogy biztos lesz még kérdésem.
a prágai ozzfesttel meg főleg.... az ozzy, slayer tool hármast elég nehéz mondjuk überelni. tudtommal amúgy a jegyár (állóhely) valami hatezer forint körül van, ami csak egy ezressel több mint a sr. miért nem lehet magyarországon is ilyet?
Ez komoly? Akkor ahhoz képest azért igencsak magas a jegyár -- szerintem csak a második napot fogom meglátogatni, de másfél éve az In Flamest ugyanennyi és jobb nyitózenekarokkal (Sentenced, Dark Tranquillity) láttam kevesebb pénzért...