Megpróbálom feléleszteni a topikot tetszhalott állapotából. Sikerült szereznem egy DLR-os bootleget. Ez egy '83-as kaliforniai koncert (a cime is California Calling) dupla cd, a minőség olyan bootleges, de baromi jól nyomják a Roth-os nótákat, az összes DLR-os lemezről van nóta:
Disc 1
Romeo Delight 5:04
Unchained ~Drum Solo 7:53
The Full Bug 3:57
Runnin With The Devil 7:33
Jamie's Cryin 3:45
So This Is love 5:18
Little Guitars 4:44
Bass Solo
~Dancing in the street 7:14
Somebody Get Me A Doctor
(Incl.Girl Gone Bad ~I'm So Glad)
~Guitar Solo 8:55
Dance The Night Away 3:19
Total Time - 57:47
Disc 2
Cathedral 3:27
Secrets 3:29
Drum Solo 2:34
Everybody Wants Some 14:48
Ice Cream Man 5:28
Pretty Woman 5:49
Guitar Solo 11:57
Ain't Talkin Bout Love
~Encore 7:41
Bottom's Up 4:39
You Really Got Me
~Happy Trails
~You Really Got Me 6:27
Kedves Csono, Magam sem vitázni akarok, Nekem egyszerűen '84-ig tetszik a Halen, és kész. (pl. a Jethro Tull-lal is így vagyok, őket '76-ig bezárólag csípem a többi olyan mintha nem is lenne.) Az új anyagról nem tudok nyilatkozni, még nem hallottam, bár Neked köszönhetően most letöltöm ezt az mp3-at. Üdv: Jimi
Look at All the People Here Tonight címmel DLR egy új kislemezt készített, melynek érdekessége, hogy nem kapható boltokban, csak úgy hallgatható, hogy a polgár (az USA-ban) felhívja a helyi rádiót és kéri, hogy játsszák le a számot. Szerintem érdekes ötlet.
Hiába, lehet Sammy akármilyen jó, azért a "klasszikus" Halen az a DLR-féle Halen! Mint ahogy pl. az Iron Maiden is Dickinsonnal az igazi (nem csoda hogy visszament)
Hat azt mondani, hogy Dave vagy Sammy anyagok jobbak, kicsit korai kijelenteni. Inkabb csak azt ird, nekem inkabb a ....-os lemezek jonnek be . En peldaul nem tudnek valasztani, pedig 1984 ota szeretem oket, megis kedvencem a Balance .
Én nem vagyok oda a hírtől, hogy Diamond Dave visszatér, ugyanis Sammy hangját bírtam a legjobban. Cherone sem volt rossz, szerintem ott a lemez általában volt gyengus. (Egyébként amikor megjelent, borzasztóan tetszett, de hetek múlva már beleuntam. Vanezígy.)
SAMMY HAGAR UPDATES NEWS ON TEN 13 AND MORE VAN HALEN QUESTIONS:
Sammy Hagar's website redrocker.com has opened a new page devoted to the upcoming
solo album Ten 13 - in stores October 24. It also offers a short MP3 preview of the
first single Serious Juju.
It has also become clear that some comments referring to a rumor that David Lee Roth is no longer working with Van Halen did
come from Sammy.
A new interview with Sammy was conducted last week by a friend of this site for an upcoming interview. Sammy's comment to him
was that ....his sources say that Dave
is already out of the band...
As far as the part of the rumor suggesting David Lee Roth was having back surgery has been described as complete crap and
Dave's website people (The Keepers) have
stated that Dave is as fit as a dog.
More info on these stories from the usual VH sources including the impeccable VHND.com As
far as any further info - all the digging I have done in the past week has
drawn a blank. All sources are maintaining their silence for now. Who knows what is going on as far as the future is
concerned. But I do have another idea for what to do
next and will unveil that shortly.
Most olvasom a VH News Desk-en, hogy Sammy új albuma október 24-én jelenik meg, "Ten 13" címmel. A számok listája:
Shaka Doobie (The Limit)
Let Sally Drive
Serious JUJU
The Message
Deeper Kind of Love
A Little Bit More
Ten 13
Protection
3 in the Middle
The Real Deal
Tropic of Capricorn
A Serious Ju Ju című nóta kislemezen már az amerikai boltokban van. Egyelőre csak amerikai koncert dátumokat jelentettek be.
Lehet, hogy megkovezni valo izlestelen dog vagyok, de nekem a Hagar-os albumaik jonnek be elsosorban....szerintem kurva jo hangja van a fickonak, es nagyon szuper volt a Sound egyutt.
Kar volt szetbarmolnia Eddie-nek azt a jo kis felallast...
Gondolom, már tudod, az első 5 lemez "hosszuságáról" van szó.
Music Man: Úgy tűnik DLR, akinek most megy a szekér...
Ezt hogy érted? A legutobbi (DLR Band) lemezt alig tolták, a turné-settek majd csak VH dalokból áltak 98-99 turnén
Hagar lapján (redrocker.com) rendre olyan koncertfotók, felvételek vannak, ami alapján a Cabo Wabo elég jól megy. Hej, a pecsába de elférne...
Cherone hivatalosan is távozott a VH-ból, de már elég régen. Gondolom a VH3 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, illetve lehet, hogy a későbbiekben nem volt jó az együttműködés. Tipikus EVH: először nagy barátság, meg "soha-nem-volt-még-ilyen-jó-énekesünk", aztán tudjuk mi az eset vége... Állítólag a srácok "közös megegyezéssel válltak szét, de a kíváló barátság továbbra is megmarad..."
Hagarral meg sikerült annyira összebalhézni, mint Roth-al, szóval esélyek kb. 1:1. Ráadásul Sammy a VH-ból való távozása után készült lemezei szvsz sokkal jobbak, mint a VH3, ő nem idomult a divathullámhoz, hanem ugyanazt a rockzenét játszotta, mint régen. DLR-t jobban szeretem mint énekest, de minden elismerésem Sammy-é, hogy ő az maradt, aki mindig is volt.
Covi apó, mint a VH énekese? Hát nem tudom... Covardale-t is nagyon szeretem, és kurva állat hangja van, de szerintem nem passzol... Hogy fogja énekelni a Jumpot?
Most akkor mi a hányás, jön Roth vagy nem jön? Annyit tökölnek ezzel az énekes témával, mint annak idején a Deep Purple. És mi van Cherone-vel?
Amúgy a két lemez egy cédére valóban jó ötlet! Annak idején magam is erre gondoltam, de aztán "kénytelen" voltam egyesével megvenni őket.
Sajnos a marketing szempontok előbbre valók mindenfajta ésszerűségnél.