Sziasztok! Nagyon megszeretném szerezni az Fl-Studiohoz a Nexust pluginban csak sajna nem találom sehol:( kérlek titeket hogy segitsetek irjatok egy-két honlapcimet ahonnan letölthetném mert nagyon fáj érte a szivem amióta láttam egy pár videót hogy hogy csinálják a zenét vele!
Lefelé kompatibilis, hiszen a régebbi munkafájlokat a 8-s megnyitja, viszont pl a 7-s nem kezeli a 8-s fájljait, azaz a 7-s nem kompatibilis fölfelé. Mint ahogy ez a legtöbb programnál lenni szokott: az új megnyitja és kezeli a régi változat dolgait, de a régi - érthető módon - nem kezeli az új fájljait. Hiszen nem egy esetben a teljes motort lecseréli a gyártó, nem csak régit fejleszti tovább.
Nem rossz,nem rossz. Az előnye egyben a hibája is,nem kompatibilis lefelé. Magyarázom: végre vannak új preset hangminták,ha azok közül valamelyiket használod,a hetes nem tölti be. Az fl7 projecteket viszont nyitja a nyolcas. Egyébként a sokmagos processzorok világában,amikor szinte senki nem rak össze gépet 1 gigaramnál kisebb memóriával,kevéssé érdekes dolog,hogy van-e alatta elég vas,vagy nincs.
Rendben akkor volt már konkrét letöltési link az előtt is. Ez akkor sem változtat azon, hogy ez egy technikai fórum és nem warez oldal. Ne tegyük már azzá!
Minden újabb változat kicsit jobb, és kicsit okosabb, mint az elődje. A 8-s talán kevésbé zabálja a procit, mint az elődje, és több pluginja van, meg kicsit más a megjelenése.
Valóban lehet gyenge proci,de akkor nagyon gyengének kell,hogy legyen,mert egy ősrégi AMD Duron-on sem kéne,hogy akadjon. A régebbieknél előfordult,hogy a teljes történelmét megnyitotta,amit valaha is elindítottál. Ilyenkor egy uninstall/install segít. A telepítés utáni első alkalommal rendesen meg szokta izzasztani a gépet,nem tudom miért.
Kedves uraim, hölgyeim! Már többször akartam írni, de eddig nem volt konkrét letöltési link. Szóval csak jelezni szeretném, hogy EZ ITT NEM EGY WAREZ FÓRUM! Ez egy technikai problémákkal és ezekkel kapcsolatos segítségnyújtással foglalkozó közösség. Itt nem szokás letöltési linkeket megadni. Akit ilyesmi érdekel arra is megvannak a megfelelő helyek, tessék őket megtalálni. Vagy, ha már annyira segíteni akartok egymáson akkor azt intézzétek privát üzenetben.
Csak ennyit akartam mondani. Mindenkinek további jó fórumozást!
Én tudok asszem : http://rapidshare.com/files/59995467/ReFX.Nexus.v1.3.VSTi.REPACK-AMPLiFY___Skin___Dance.Drums.Expansion.Pack.rar - Nexus amugy meg rapidshare-ről mindent le lehet szedni regisztrálj a magesy.com vagy a vstclub.com-on és mindenhez van rapidshare link. Jó zeneszerkesztést.
Sziasztok valaki tudna abban segiteni hogy honnan tudnám letölteni az fl studiohoz a nexust puginban,nemtalálom sehol kérlek segitsetek elörre is köszönöm mindenkinek.
Fruity loops 6-tal van egy kis problémám: betöltök egy projektet, utána a Fruity Loops önmagában 70% CPU-t használ (anélkül, hogy elindítanám a zenét). Mi lehet ennek az oka? így persze a zenelejátszás is akad.
köszönöm a segitségedet sök dolgot letöltöttem söt még az fl studio 8-at is amire vágytam! csak sajna a nexust nem találom:( neked megvan? ha igen, kérlek segits hogy honnan tudnám letölteni mégegyszer köszi a segitségedet és ha tudok valamit segiteni csak szolj és megprobálok
Sziasztok énis használom az Fl Studi-ot és segitséget szeretnék kéri tölletek, abban hogy hol lehet pluginokat letölteni hozzá? sajna én nemtudok eggyetlen egy honlapot sem:( kérlek titeket segitsetek mert nagyon szeretném megszerezni a nexust is elörre is köszönöm nektek
Nagyon kellemesek a zenéid. Reasonnal készültek? Az igaz, hogy tök jó a koncepciója, hogy szabadon kapcsolgathatsz-kötögethetsz bármit, és nem a menüket kell turkálni, de nekem a szintiei nagyon nem jöttek be, vst-t nem kezel, így megváltunk egymástól. Egyébként nem rossz program.
hááát hogy is mondjam. a reason, másképpen szól. mint a többi ilyen "tracker" is. reason ban pl vannak olyan azonnal átlátható dolgok, hangok szanaszéjjeli alakítgatása. ami FL ban is benne van, csak nem szembetűnő, azaz pár panellel funkcióval odébb van, azaz meg kell keresgélni... vagy ilysmire gondoltam.
vmelyik nap jobban alaposabban átnéztem FL7 ben számos kis menüt mit még nem igen használtam. pl hangvágás egy vágólapon. amit inkább soundforge-ban csinálok, mert a frúti ban ez még kezdetlegesnek bizonyult számomra. hiába 7 es verzió, valahogy nem volt az igazi.
s például reasonben úgy mint forge ban, azonnal tudok profin hangot is darabolni. no de persze ezek kis apróságok.
itt vannak a zenéim, melyek csak demójellegüek, illetve nem sokat tudtok belehallgatni, 37mp és max másfél percet némelyikbe. mivel jelenleg kiadás előtt állok (állunk).
Hogy érted, hogy a FL nem egy Reason? Én pont a Reasont váltottam le nemrég FL-re, mert ma már szinte minden újdonság vst-ben jön ki, és a reasonnal ugyebár...
rátaláltam erre a fórumra, s gondoltam írok ide pár sort :)))
kb 16 éve foglalkozok zeneszerzéssel. commodore+4 es számítógépen volt az első zeneszerzési élményem. a maga három szólamú sajtosságával :)
én pc-n először a scream, és az impluse trackert használtam. míg csak meg nem mutatták az akkor éppen harmadik generációs változatát a frúti lupsz-nak :)
azóta már a 7 est nyüstölöm, s azt kell mondjam, nagyon nagyon jó program. illetve nekem a legnépszerűbb maradt. zenét írni, vagy zenéket cizellálni, effektezni és egyáltalán szinte bármire alkalmas, éppen nem főz kv-t .. :D
valamennyire ismerem a reason-t, qbase, ableton live, és ilyen olyan zeneszerkesztőt. mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai. természetesen a fruity nem reason vagy qbase, ne is várjuk tőle.
a 16 év alatt csináltam ilyen s olyan zenéket.. amiket érettebnek tartottam, azokat felraktam netre. s ha gondoljátok hallgassatok bele. a zenék mind mind fruity loops-al készültek.
mivel linket nem akarok ide bemásolni (reklámozás céljából), így ha írsz mailt, adok linket szívesen. a címem : thefluid31@gmail.com
Hülyén hangzana, és megtanulni is halálos lenne a sok kifejezést, viszont angolul hozzá tudsz szagolni a többi progihoz, ha egyszer bevágod.
Például valaki elkezdi tanulni a masteringet...évek alatt eljut valahova, kezébe nyomnának egy magyarul beszélő progit, és ott halna meg szerencsétlennek az elmúlt évek minden munkája...
Lehet, hogy tévedek, de nem nagyon szoktak ilyen progikhoz magyarításokat csinálni, nem is lenne értelme, a zeneszerkesztésnek megvannak a kifejezései, ezeket vágni kell, viszont ha egyszer megtanulja az ember, akkor bármelyik programot (sőt, bármit, hardvert, szakszöveget, stb.) simán megérti, tehát megéri befektetni erre az időt.
Én egyszer kipróbáltam a soundforge-t magyarul, és képtelen voltam elvégezni a legalapabb műveleteket is (csak hosszas töprengés után), egyszerűen olyan furán hangzottak az egyébként jól ismert kifejezések...:)
Options->audio settingsben állítsd magasabbra a buffert. Nálam 100 ms-on van (régi vacak gépem van), ami már igen zavaró, ha élőben játszol, de ha csak hallgatod a zenét, akkor lényegtelen, és nálam így már nem akad. Akkor jó, ha nincs "underrun", alul számolja. Ha csak játszani szeretnél egy, vagy kevés hangszerrel/effekttel, akkor vedd vissza a buffert, amennyire lehet.