Keresés

Részletes keresés

A CINES Creative Commons License 2002.11.22 0 0 66
ha ugyanolyan grafikája lenne, mint az 1-nek volt én akkor is játszanék vele. Engem még a Bard's Tale sorozat sem riaszt :-)
Előzmény: wizardry8 (65)
wizardry8 Creative Commons License 2002.11.21 0 0 65
Abszolute nem a grafikán mulik , igy van szerencsére. Mondjuk azért ezek a képek eléggé mellbevágóak :)
Előzmény: fulgur (64)
fulgur Creative Commons License 2002.11.21 0 0 64
Egyelőre béta-tesztelik, viszont kereskedelmi forgalomba nem szánják, hanem fel kell venni velük a kapcsolatot (pl. az említett Board-on keresztül) és úgy lehet majd hozzájutni.

Nem tudom, neked a mangás dolgok mennyire jönnek be, nézd meg a screenshotokat a Fate 2 oldalon...én azt mondom (főleg a W7 óta), hogy nem a grafikán múlik egy ilyen játék sikere.

Ha elkészül, biztosan megpróbálom beszerezni a cuccost. :)

Előzmény: A CINES (63)
A CINES Creative Commons License 2002.11.21 0 0 63
Szeva Fulgur Komám!

Köszi az ismertetőt, tudni vmit a játék megjelenéséről, mikor játszhatunk már vele?

Üdv: A CÍNES

Előzmény: fulgur (62)
fulgur Creative Commons License 2002.11.20 0 0 62
AFTE2 = FATE 2
bocs
Előzmény: fulgur (61)
fulgur Creative Commons License 2002.11.20 0 0 61
FATE 2

"Fate 2 is a classic first-person roleplaying computer game.
It is classical in two senses:
1. in the type of movement: moving the characters step by step und with 90 degree turns
2. in battle: you may choose from a menu which enemy you want to attack

Fate2 is designed mostly in Manga style. Look at my ( Xajors) website for some screenshots:

AFTE 2

On this site, please choose the 6. button labeled "Screenshot's". Now you can see some links: "Kämpfer" and "Zauberer". Below are further links which show more screenshots.

Kämpfer & Zauberer Links
Here are the player characters with their small picture. When you click on the small picture, a screenshot will open.

There will be too a wilderness in Fate2 which will have a size of 2000 by 2000 squares. Furthermore there are (will be) a lot of cities and town (to date about 10) and their dungeons which will be up to 9 levels deep. There are also several smaller dungeon which have to be explored.

Up to now there are nearly 300 playable characters, but the number will be expanded and each has its own characteristics.

As you can see in the screenshots, a party consists of up to 9 characters. The original plan was to lead up to 11 parties - but actually there were only 10 parties. As Fate2 has had some performance problems, the maximum number of parties has been reduced to four. (Hopefully, this won't be a problem )

Fate 2 is devoloped on a Computer with a 400 MHz Processor so you have to shape your view accordingly. 256 MB RAM are necessary or at least recommended.

Fate 2 is distinguished by its love for details, starting with the enormous wealth of characters. Also the numerous weapons, armour, clothes down to several sorts of underwear are unique and participate in making Fate2 playable and lovable. I won't begin to describe the other things in Fate2 like potions and spells.

Speaking of spells, there is an important change made in Fate2:
Every profession has (or will have) its own kind of spells and no profession can learn the spells of the other professions. Also you can learn only the first five spells by leveling up (at least you have the opportunity), the others have to be found in the form of spell books before learning them.

As the distances in Fate2 are fairly long there is an extensive teleport system. Many Dungeons are connected this way. (Naturally, first you have to activate the teleporter.)
Next, there are so-called "town teleport stones" that teleport you from another town or the wilderness to a certain city. Others teleport you from a Dungeon to the connected city.

Enemies:
There are very many of them and some are really awful. I will mention the new ellement system as an example. All inhabitants of the World fate2 can have one of several sheltering (????) elements or elements they are especially vulnerable against.

Spells, weapons and Items are especially designed to annoy enemies or other people:))"

INNEN

A CINES Creative Commons License 2002.11.07 0 0 60
Ort!

Nekem C700-on, WinME-vel sikerült, újabb konfigon és op. rendszeren még nem próbáltam. Biztos, ami biztos mindig megtartom az előző gépeimet, nemsokára cserélek, úgyhogy a mostaniból lesz a Fate Pc. :-)))

A CÍNES

Előzmény: fulgur (59)
fulgur Creative Commons License 2002.11.07 0 0 59
Akinek sikerül Win XP alatt, 2GHz+ lóerő melett életre bírni a Fate 1-et, írja már le legyen olyan kedves, hogyan kell csinálni!
A CINES Creative Commons License 2002.11.07 0 0 58
Ort!

Sajnos ezt nem tudom Neked megmondani, mert ezer éve nem vettem elő már, mint azt írtam is. De hamarosan tervezem, hogy gámázok vele. Mindenesetre nekem van egy nagyon remek HDD-s verzióm, azt szívesen a rendelkezésedre bocsátom, miután kiástam a dzsuvából (a következő hetekben költözök és disznyóól van)
Amúgy, ha nagyon türelmetlen vagy, le lehet vadászni a netről mindent, ami szükséges.

Sajnos többet most nem tudok segíteni.

A CÍNES

Előzmény: wizardry8 (57)
wizardry8 Creative Commons License 2002.11.07 0 0 57
Milyen emulétor verzióval és ROM verzióval használható a FATE1?
A CINES Creative Commons License 2002.11.06 0 0 56
May the Gods watch over you Fulgur!

Szoktam nézegetni a Fate3D meg a Fate2 oldalakat, de nem nagyon látok szignifikáns változásokat. A Fate3D-n hosszú hetek óta semmi újdonság, a Fate 2-n meg csak új karik vannak. Jó lenne már vmi letölthető version.

Amúgy nemsokára eljön a Fate 1. ideje. Emlékszem jó pár évvel ezelőtt még Amigám volt és karácsony környékén pont Fatéztam és a Death Spirall-ban jártam. Szüleim a konyhában sütötték az ünnepi kalácsokat, odakint tomboló hóvihar a szobában jó meleg és FGoD. De szép is volt...

Deadheads will be eaten!
CÍNES

fulgur Creative Commons License 2002.11.05 0 0 55
Hail Dervis!

Itt találod a jelenleg is aktív Fate-boardot:

http://boards.mm-world.gamesurf.tiscali.de/apboard/main.php?cat=Xajorkith-Boards

Sajna németül van, így egy kanyi szót sem értek. Ami tuti, hogy az öreg Olaf Patzenhauer is rendszeresen írogat oda. Annyit hámoztam ki, hogy a fickó, aki a Fate 3D-t csinálja, nem adta fel, továbbra is dolgozik a projekten, csak most a legtöbb idejét felemészti a

*FATE 2*

TATATAMMM!!!

Úgybizony, gőzerővel dolgoznak a gamén! A remény hal meg utoljára, nemigaz, DERVIS?
:)

Előzmény: A CINES (54)
A CINES Creative Commons License 2002.10.28 0 0 54
Hi!

Tud valaki valamit a Fate 3D vagy a Fate 2 jelenlegi állapotáról? Thx előre is.

Üdv: A CÍNES

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2002.02.08 0 0 53
Komolyan be voltam szarva, hogy mivek fogok játszani, ha a W8 végére értem. De aztán a homlokomra csaptam, hogy ilyen hülye nem lehetek, hiszen készül a Fate 3D, meg ott van még az eredeti Fate, WinUAE alá! Juhuhuhúúúú.
Nagyon király lesz kószálni a 3D-s vadonban és hentelni a Nightstalkereket!

Tisztelet a projekten dolgozóknak!!!

The World Wanderer

Jól fog festeni a "Deadheads will be eaten" magyarul. Ha jól emléxem Mocsy így fordította: "A potyázókat megeszik" :))))

fulgur Creative Commons License 2002.02.07 0 0 52
Kapjuk mi még az arcunkba Miras Athran átkait ékes magyar nyelvünkön! Egy szofisztikált 3D-s dungon közepén! :-))

Jól eldiskurálunk itt egymással.
;-)

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (51)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2002.02.07 0 0 51
Hi!

Kezdem komolyan venni, hogy ez a csóka tényleg be fogja fejezni. Whoaaa, külön köszönet fulgur mesternek a magyarításért.

Mandrag Dervis

fulgur Creative Commons License 2002.02.06 0 0 50
Pofásodik, pofásodik...

A linkek sem rosszak!

Ja, és a demot se hagyjátok ki! :-))

http://members.lycos.co.uk/royyeto/

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (49)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.21 0 0 49
Szeva Fulgur & mindenki%

Nem semmi, hogy megcsináltálok a magyar oldalt!
Figyi mán! Ez a Roy koma a teljes játékot meg fogja így csinálni???!!! Mert ha igen már megyek is a Kotroczó Sírkő műhelybe azt' csináltatok neki egy szobrot :-))))

Szerintem a W8 után / gyk. jövő ősszel :-)) /
a Fate 3D-vel fogunk nyomulni, mint aktuális RPG szuperprogi.

No mék a W8-on találkozunk.

DERVIS

fulgur Creative Commons License 2001.11.16 0 0 48
Hi Dervis!

Itt az update! ;-))

http://members.tripod.de/Yeto1964/indexu.htm

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (47)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 47
Hi!

No megnéztem a topicokat, / hagytam is neked üzit fulgur komám / de egyenlőre el kell, hogy keserítsek mindenkit, mert a rengeteg rizsából ki kell még hámoznom a lényeget. Tekintettel arra, hogy normális net csak melóhelyen van itt bent, nyugalom meg otthon, nehéz lesz. De megoldom. Első blikkre annyit láttam, hogy Olaf indított pár topicot, egyikbe pl. a szörnyekhez wav-okat kér. Aztán ven még egy topic, amibe ő is írogat, de nem ő kezdte. Ez a "tanácsok a fate-hez" nevet viseli, és meglehetősen sok sületlenség van benne, a multiplayer mód kívánságtól kezdve, a nem elég négy party kívánságig. Szóval nehéz lesz kihámozni, de lényeget, ami minket érdekel, kihámozom majd: mikor jelenik meg, mik lesznek a főbb jellemzői stb. Van egy fasza topci, ezt is Olaf indította, az a neve, hogy a "Fate2 harcrendszere2 no majd ebbe mászok bele.

A Fate3D oldalt meglesem majd, látom nagyon készülsz valamivel fulgur! Kivi leszek.

No jó hétvégét, hétfőn leszek megint!

A FATE legyen Veletek!

üdv: Winwood / nem a Steve /

DERVIS BÁTYÓ

fulgur Creative Commons License 2001.10.31 0 0 46
Hejjj!!!

Az királyságos lenne, Dervisem, ha valamit lefordítanál nékünk Olaf hablatyolásaiból!

Ja, és nézd meg a Fate 3D oldalt, nemsokára apdételik egy kis hazaival :-)))

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (45)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 45
Hi!

Bementem arra a linkre, amit még fulgur írt, ahol Olaf szokott a fórumon írni. Mivel beszélek németül, megpróbálok valami kihámozni.

Majd jövök: csüsz-csüsz

Der Vis

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 44
Hi!

Tudtok valamit a FATE 2-ről, vagy Olafról egyáltalán???

DERVIS

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.29 0 0 43
hogy lehet hozzáadni topicokat a kedvencekhez?
ezt én is hozzáadnám!

qrva életbe kicsit több időm lenne, újra elkezdeném ezt a gamét, néha ábrándozom róla, milyen fasza a katakombák vagy a grottos alján hentelni meg járni a wilderness-t.

hejj-hajj

DERVIs

fulgur Creative Commons License 2001.10.28 0 0 42
Hi!

Akkor ajánlom, hogy csekkeld le a Fate 3D oldalt, találsz ott némi apró upgrade-et... :-))
...és nemsokára egy picivel mégtöbbet. :-)

Előzmény: Meridian (41)
Meridian Creative Commons License 2001.10.28 0 0 41
Fulgur: figyelemmel követem ezt a topicot én is... be van állítva a kedvencekbe...:)))
De sajna úgy látom, még nagyon sokat kell várni majd az esetleges megjelenésre...
Előzmény: fulgur (40)
fulgur Creative Commons License 2001.10.27 0 0 40
Basszus, Olaf személyesen írogat erre a board-ra!
Még napjainkban is!
Én meg egy rohadt szót nem értek németül. Ha valaki németül értő lenne olyan kedves, és összefoglalná a Fate2 topikba írt dolgokat (főleg Olafét), azt nagyon megköszöném.

fulgur

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (39)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.24 0 0 39
Hali fulgur!

Köszi a linket! Fasza!

üdv: DERVIS

fulgur Creative Commons License 2001.10.23 0 0 38
Hi Dervis!

A tribute játék fejlesztője csinált egy angol nyelvű oldalt is itt.

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (37)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.08 0 0 37
Hali Fulgur!

Jó helyen jártál! Onnan kell letölteni a "Techdemo"-t. Elég nagy méretű / kb. 10 mega /
Első blikkre nyilván nem nagy szám, de ha a dolgok mögé gondolunk, akkor azért bejön.

Vesszen Thardan!

Üdv: Dervis

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!