Keresés

Részletes keresés

brugo Creative Commons License 2000.02.21 0 0 59
Bocsi Brin a tegnapiért, tudod olyan szinten voltam fáradt, hogy az általam talált csendélet igencsak kiborított, igy jár az, aki egy bulira az utolsó percekben érkezik. hm... tanulság, vagy kibirod, vagy időben érkezel és te is olyan színtre kerülsz mint a többiek. Cseresznye mázlista volt, éppen nem késett mint általában, ellenben velem aki -csak- három órás fáziskéséssel érkeztem. Most viszont futok írni a statisztikát, a kedvenc elfoglaltságom, röviden bemutatom: ülsz egy gép előtt az elötted sorakozó papírkupac ölelésében és igyekszel mindent kimérve, pontosan begépelni, természetesen ne feledkezzünk meg a számadatok felemelő érzéséről és arról sem, hogy kb. két óra elmúltával a világot is százalékban látod. Azt hiszem a matek, informatika pályát sem az én alkatomra méretezték.
KIEMELNÉM, hogy minden azonosság a valós személyekkel és eseményekkel csupán a véletlen műve - bocsi informatikusok...
Brugo
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.21 0 0 58
Szállt itt a füst rendesen. Mi kimaradtunk belőle, mert a neten ültünk, és különben is...
Előzmény: Brin (57)
Brin Creative Commons License 2000.02.20 0 0 57
lehet hogy en aludtam keveset?
vagy lemaradtam valamirol?
de hogy nem ertettem ezt az tuti :))
Előzmény: brugo (56)
brugo Creative Commons License 2000.02.20 0 0 56
Szerbusz BRIN
Szóval, ami igaz igaz jó ez a banda, csak még nem vettem meg a repjegyet, a szálló utasokat meg nehéz utólérni. Különben mindenki rendben, csak én aludtam ma- hozzám képest- rengeteget, morgó medve...
Belepofázok én is Creative Commons License 2000.02.20 0 0 55
Na ná !
Brin Creative Commons License 2000.02.20 0 0 54
csakk viccnek szantam
engem mindig felreertenek :)
Előzmény: Cseresznye (53)
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.20 0 0 53
Kedves Brin!
Ne haragudj. Ebben a társaságban pont azért ilyen bensőséges a légkör, mert már ezer éve ismerjük egymást. Közben befutott brugo is.
Előzmény: Brin (52)
Brin Creative Commons License 2000.02.20 0 0 52
Es engem nem is hivtal.
Ejnye :))
Előzmény: Cseresznye (51)
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.20 0 0 51
Függő vagyok én, de itt mindenki nettel bulizik. Négy fiú, két lány (a harmadik ((a brugo nevű))csak most fog érkezni). Mindenki beszélget, és senki nem piszkálja a másikat, hogy mit miért, mért pont itt és most csinál. Az egyik kedvenc társaságom. Úgy jó mindenki, ahogy van, senki nem próbálja megváltoztatni a másikat és beleszólni az életébe, csak akkor, ha a másik direkt erre kéri. Szinte ideális kis közösség.
Előzmény: Brin (50)
Brin Creative Commons License 2000.02.20 0 0 50
Ejj Cseresznye te buli kozben is ram vagysz?:))))
Hazibuli nettel. Te mar fuggo vagy :)
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.20 0 0 49
Kérem a következőt!
Előzmény: dzsó (48)
dzsó Creative Commons License 2000.02.20 0 0 48
Nem, én a többi embert nem szeretem, mert nem velem foglalkoznak.
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.20 0 0 47
Bocs, hogy itt emlegettem. Barátok közt vagyok (házibuli) de itt is van net. Eszünk, iszunk, hülyéskedünk. Szeretjük önmagunkat (most éppen).
Előzmény: Brin (46)
Brin Creative Commons License 2000.02.20 0 0 46
errol inkabb maganba Cseresznye kedves :)
Előzmény: Cseresznye (45)
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.20 0 0 45
Brugo lány. Én pedig rohanok (azt sem tudom, fiú vagyok-é vagy lány...). Nem sikerült elérnem semmit az e-mailen elküldött dologgal kapcsolatban sajnos, de majd legközelebb bővebben írok ide. Pá: Cherry
Előzmény: Brin (44)
Brin Creative Commons License 2000.02.17 0 0 44
En nem foglalkozom ezoterikaval, csak egy igen kedves baratnom. De ha barmi erdekel megkerdezem tole.
Fiu vagy lany vagy?
brugo Creative Commons License 2000.02.16 0 0 43
Hmmmm... elégedett vagyok-e azzal amivé lettem, vagy amivé válhatok, hmm... szó ami szó néha igen, néha nem, ez általában az elért, vagy éppen nem elért célok függvényével arányos, de gondolom ezzel nem vagyok az egyetlen. Irtad, hogy foglalkozol ezoterikával, pontosabban mivel, ugyanis engem is érdekel ez ilyesmi. Különben borzosztóan érdekes akkor, ha azt is figyelembe veszed, hogy e szerint mindannyian a karmánkat dolgozzuk le és ez kellene, hogy legyen a célunk, természetesen nem minden esetben könnyű feladattal pottyantunk ide, lsd. meg kell tanulnia valakinek elengedni, szeretni, egocentrizmusát félretenni, de elég is ebből. Mindenesetre egy érdekes téma, azt hiszem rájöttem mi az amit el kell érnem és persze ha nem jön össze igen dühös borzaska tudok lenni.
Érdekel-e a környezetem véleménye? bizonyos esetekben igen, de nem ez irányitja az életemet, ha olyan ember mond rólam véleményt aki közel áll hozzám,akkor elgondolkodom a dolgon, más esetben nem igen foglalkoztatnak a pletykák. Ugyanakkor, ha valaki belelép a privát életembe nagyon dühös tudok lenni, erről Cseresznye tudna egy-két történetet mesélni. Elégedettség? Hát ott figyel a tükrömön, a ballábbra kelések ellen, a MOSOLYOGJ felirat is...
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.16 0 0 42
Szia Brin! Élek még. Megkaptam a mailt, továbbítom az infót, ahogy megígértem.
Üdv: Cseresznye
Előzmény: Brin (41)
Brin Creative Commons License 2000.02.15 0 0 41
Azert irtam, hogy mindenki imadja magat, mert napkozben nem arasztottak el hozzaszolasokkal a topicot.
Ha esetleg felreertesre adtam volna okot, nem azert inditottam mer utalom magam, csak kivancsi voltam, kinek mi a hozzaallasa magahoz.
Előzmény: Mbrio (38)
York Creative Commons License 2000.02.15 0 0 40
Helyreigazítás!

Az utolsó sor helyesen így hangzik:
"jól megvagyunk Te Én! Én - " Önveled

Előzmény: York (39)
York Creative Commons License 2000.02.15 0 0 39
Egészen jól megvagyok magammal
még sose vitáztam intő belső hanggal
mindig meghallgattam és mérlegeltem
aztán bebiztattam, hogy még tereljen
Tulajdonképpen egész jól neveled
jól megvagyunk Te Én! Én - Teveled
:-)
Mbrio Creative Commons License 2000.02.15 0 0 38
Hm. Az önimádat nem éppen az amire hivatkoztál az elején, úgyhogy nem hiszem hogy ezt akartad mondani. Vagy mégis?
Előzmény: Brin (31)
Thor Creative Commons License 2000.02.15 0 0 37
Nem.
Zs4zet Creative Commons License 2000.02.15 0 0 36
Üdv!

Gondokoztam, hogy megkiméljem a tisztelt egybegyülteket a valószinüleg zavaros mesémtől - de nincs szerencsétek... :o)))

Kedves Brin!
Halgass a barátnődre, igaza van. Először is meg kell ismerned önmagadat. Nem a tükörből, hanem belülről, a lelkedet. Ebben tud segíteni a keleti filozófiák, meditáció, karmikus tanok, reiki, stb. Nem egy könnyű, és főleg nem egy gyors út, de megéri, ha másért nem, élvezetes utazás lesz... De nem ez a lényeg, hanem, miközben minél jobban megismered önmagad, feltárod hibáidat, testi-lelki problémáidat, és menetközben gyakorlatilag automatikusan helyre is hozod mindezeket... Fokozatosan mind jobbá, és jobbá válsz, miközben az normál stresszes élet ideges, zaklatott, és sokszor aggressziv, durva megnyilvánulásai helyébe belép a szeretet, mint az élet alapérzése, s mindinkább az életed fő alkotóelemévé válik.
Nem vagyok vallásos, sőt utálom a vallást. De ez más.

Tulajdonképp az életben bármely eseménye által csak Te leszel több. (Ez különösen a "rossz dolgokra" igaz.) Minden ami veled történik formál, de Te határozod meg, hogy merre: ha meglátod a rosszban a jót (mert mindben ott van, csak meg kell látni - a szenvedés sose értelmetlen... - ezzel persze sokan vitatkoznának...)

Visszatérve eredeti kérdéseidre:
"elégedett vagyok-e önmagammal:" igen.
tulajdonképp ez a természetes, az ember nem állhat úgy önmagához, hogy egy rakás "szerencsétlenség", mert akkor már nagy baj van. Az embernek el kell fogadnia önmagát...
De tudom, hogy rengeteg tanulnivalóm van, rengeteget kell még fejleszteni, építeni sajátmagam, aminek a feltétele, hogy mind jobban és mélyebben ismerjem meg magam.
15 éve meditálok, tegnap egy homályos tanítást átültettem a gyakorlatba és csodálatos energiákat fedeztem fel (igaz kiment a villany menetközben :-))) ). Ez a reiki. Számomra ezidáig egy teljesen új területet fedeztem fel, és most mind épülésemre, mind az élvezet miatt fogok elmerülni benne. (A villanyt kimélendő vettem egy könyvet a reikiről... :o))) )
Szóval azt akartam mondani, hogy mindenkinek, mindíg van mit tanulnia - különösen, a valaki nagyon elején jár az útnak... ;-)

"legfontosabb elvárás"ok:
Egyenes, nyilt ember vagyok, olyan akinek az érzéseit a szeretet vezérli. (Ennek ellenére két lábbal állok a földön - vagy talán pont ezért?).

"mások véleménye":
Valójában egyáltalán nem érdekel azok véleménye akik kevesebben nálam - lévén nem is tudnak megítélni...
Viszont bizonyos körülmények között (pl. munkahely) oda kell figyelni a mások véleményére is, vagy megváltoztatni a körülményeket... :-)))

Egy kérdés: ha valaki nem szereti önmagát, akkor hogyan várja, hogy mások szeressék, és ha nem fogadja el önmagát, akkor miért reméli mindezt mástól???

Zs4zet.

Cseresznye Creative Commons License 2000.02.15 0 0 34
Jobbulást! Gyere! Én most leléptem a netről.
Előzmény: Brin (33)
Brin Creative Commons License 2000.02.15 0 0 33
kicsit kesobb
most epp nem vagyok jol :(
Cseresznye Creative Commons License 2000.02.15 0 0 32
Jössz az Oázisba? Én mindjárt indulok.
Előzmény: Brin (31)
Brin Creative Commons License 2000.02.15 0 0 31
ezexerint mindenki imadja magat :)
tölgy Creative Commons License 2000.02.15 0 0 30
megéri hogy nappal is szem előtt legyen!
ami a változtatást illeti, szerintem is folyamatos, és ha nem is mindig jófelé sikerül az alakulás, van lehetőség a korrigálásra (mig élünk-ugye, mindig, erről "is" szól az élet)
üdv:tölgy
Előzmény: Mbrio (29)
Mbrio Creative Commons License 2000.02.14 0 0 29
Halihó!
Változni jó!
Én azt szeretem magamban, hogy tudok változni. Ha lassan is, de magamat alakítgatom. Púpos gyerek a prés alatt. De alakul mán!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!