Na, lőttünk halat, igaz, csak az ötödik boltban. Viszont nem fagyasztott, hanem friss, és olcsóbb is volt, mint abban a kettőben, ahol lett volna, csak a kettő együtt sem volt elég a családnak. Karácsonyfánk is van, a szomszéd néninek is vettünk egy cserepes mini fenyőt (kb 40 centis), és kaptunk hozzá ajándékba egy még kisebb hamis ciprust. Csajok hógolyóztak eghyet, jöhet az ónos eső estére.
Én holnap veszek fát. Esetleg délután. Fának nem nevezném, inkább csemete, viszont szépen bele van ültetve egy cserépbe, és legalább 52 centiméter. Úgy sincs több díszem. Bár évről évre szaporodik. Tegnap is kaptam egy ezüstcsillagot és egy angyalkát. Ezt bele is írom a karácsonyi napló topikba is.
Bevásárlással kapcsolatban annyit, hogy egyik reggel találkoztam valakivel+a férjével, háromnegyed hétkor, a piacon. Mondta, hogy most jönnek a Tescoból. Szinte üres volt. Szóval a más kárán tanult tapasztalat: csütörtök reggel 6. Garantáltan bevált. :)
Olyannak látszom, mint aki jókat eszik, jókat iszik?:)
Egyébként olyan vagyok, de a lekvárért valahogy nem vagyok oda. Persze azért, amikor anyám múltkor ház leveles tésztából, meg igazi szabolcsi szilvalekvárból csinált ilyen kis ... izéket, na azt azért megbírtam enni, mondhatom. Pedig még procukor is volt rajta, amit külön nem nagyon díjazok. De ez ebben az esetben abszolút nem zavart.
Banánlekvár?!! Ki hallott már ilyet?
Mondjuk a narancs lekvárt bírom. Ha már lekvár, legyen narancs.
És zsemlemorzsás nudli volt. Barack lekvárral. És egy kis porcukorral.
De a legjobb, hogy pénteken nudli volt ebédre. Az idejét nem tudom, mikor ettem utoljára nudlit.
Még a lekvárt is meg bírtam enni egy kis nudli kedvéért.
Úgy van, hogy három közül lehet választani, és úgy szokták mondani, hogy kérek egy "A" menüt, vagy ilyesmi. De én azt mondtam a tanuló felszolgálónak (kb 15 éves legényke, éppen csak hogy serken a bajsza), hogy kérek egy nudlit. Szerinted? Inkább megmondom: csak állt, és annyira majd meg pukkadt, hogy megfordulni sem mert, nem hogy válaszolni.
Egész hétvégén vátutk a havat, hogy szánkó, hógolyó, hóember, meg ilyesmi. Lett belőle sízés, műanyag pályán. Bár láttam egy csajt az Istenhegyi - Kékgolyó sarkon, sífutó léccel a kezéban várta a 21-est. Eszerint a Normafánál van valami. Gondolom tömeg.