A pontos részletekre már nem emlékszem... Az az igazság, hogy igyekeztem is elfelejteni őket. A lényeg, hogy az amerikaiak nem fizették ki a taxisok által kért összeget. Az itt leírtak után furcsán hangzik: Kompromisszum született. Ha jól emlékszem, kb. 4000 forintot fizettek a két taxiért összesen. A "Rendőrség" szó említése után nem sokkal a hiénák elhúztak, de persze megfenyegettek bennünket: Nem járunk jól, ha a városban összefutunk velük...
Taxisok: Egy fogadópultban ültem. Érkezett tíz amerikai, akik megkérdezték, mennyit szoktam fizetni a taxiért a Belvárostól az Andrássy út X-ig. Mondtam, hogy a legrosszabb esetben sem több, mint 600 forintot. Akkor nem értik - mondták - miért kér tőlük a két taxis a két autóért 100 dollárt ugyanerre a távra. Ők ezt nem fogják kifizetni. Erre berontott a két hiéna, hogy mit képzelek én, milyen téves információkkal látom el ezeket a szemeteket, akik nem akarják kifizetni a taxizást és "gusztustalan módon" egész úton az órát nézték. Én nem voltam hajlandó beijedni a köcsög stílusuktól és a kigyúrt testüktől. Meg merészeltem kérdezni: Ennyi a benzinköltség, vagy mégis mi van? Erre a szutyoktól kezdve mindenféle jelzőkkel illettek engem és jelenlévő munkatársaimat. A végén majdnem kihívtuk a rendőrséget. Lincshangulat volt a javából! (főleg ők akartak verekedni).
Hat, ize..en special ha ilyesmi tortenne velem akkor nemhaboznek a skinheadek eletevel kapcsolatban...;]
mi tortent a taxisoknal?:) nem erdekel ha offtopic, majd ha nepszerubb lesz a topic akkor fog erdekelni, most elmeselheted;]
lehetseges, hogy az a kisujj elvesztes meggatolta az iletot abban hogy szineszi palyara lepjen...hiszen az ember onbizalma, akarmilyen kevesse feltuno is a dolog, godnolom elegge megcsappan ilyenkor..nem?:P
Az ellenségeket szétlövős ötletet bevallom apámtól (egyetemi adjunktus) loptam: Azt mondta, ha megtudná, hogy halálos beteg, élete utolsó heteiben szerezne egy fegyvert és szétlőné egy pár skinhead, stb. fejét. Persze nem gondolhatta igazán komolyan, mint ahogy én sem... Nincsenek is igazi ellenségeim... Bár egy-két taxis hiéna (pl. az akivel tavaly majdnem összeverekedtem) tényleg megérdemelné...
Maszk: Olyanra gondoltatok, mint amilyet az Operaház fantomjának címszereplője viselt?
A megbámulással kapcsolatban: Egyik hozzátartozómnak hiányzik egy kis darab az egyik ujjából. Ez általában fel sem tűnik az embereknek, de ha a járműveken véletlenül észreveszi valaki, azonnal megbámulja, szánakozó pillantásokkal illeti. Szerencsére nem egy betoji kis alak: Ilyenkor kihúzza magát, és tetőtől talpig végigméri az őt megbámulót. Ez persze nem olyan nagy fogyatékosság, hogy az egész élete dugába dőlt volna a baleset miatt... ha viszont azt nézzük, hogy színésznőnek készült valamikor... Lehet, hogy nem ezen múlna?
Multkor pont egy ilyen emberkét láttam a tv-ben mint amit leirtam.
Csak azért gondoltam, ha tényleg tudni akarod milyen érzés akkor meg tudhatod, én nem akarom megtudni.
Az ámokfutást is gyakorolják egyesek szerencsére amerikában.
Mindenki kipróbálhatja milyen érzés, rakjál testfestést az arcodra rendesen, fesd be a hajad valami jó szinre, kék, zöld, sárga esetleg akassz valamit az orrodra és mindjárt tudni fogod mit érezhetett az a nő.
Az átlagtól való jelentős eltérést a társadalom sohasem díjazta.
De vidi, a goriseket az emberek az aluljarokban meg midnenhol csodlajak es tisztelik az ugyesseguk miatt meg ilyesmi...de ha valakinek csontig egett az arca es nem maradt belole semmi csak egy barna foltos homaly akkor szerinted azt tisztelik? azt lenezik! nem hiszem ohgy benned nem ebreszt, amikor neznek, semmifele jo erzest az hogy teged csodalnak... de gondolj bele ha ot nezik! akkor az milyen iszonyu lehet ha undorodva nezik, sot, anyukak, esetleg, akik megakarvan ovni a gyerekuket eltakarjak eloled a szemet a gyereknek! EZ milyen erzes lehet??
tutuka!
szentem tulzol es okkal rekeszted ki oket:P ez is egy allaspont...vegulis elfogadhato. de nem hiszem hogy az az ember, miutan ennyit (biztosan sokat) kuszokdott a bajaval, es zsak_a_fejen nelkul ki mert menni az emberek koze az uccara, meglepodott azon, hogy megnezted..bar a baratnodnek szerintem sem kellet volna atmennie az ucca masik oldalara, azer valahol ot is megertem. de hogy takarja el magat hogy a gyerekek ne lassak az arcat? godnolj a helyzetebe! osszeegtel! csomo bajod van igy is..meghogy takard el az arcod? milyen hulyeseg mar ez? mit akarnak toled? hiszen ez az arcod! igen! osszeegett! ez van! ettol te meg nem vagy mas! gondolj csak bele!
Szinte hihetetlen, de ennyire nekem még nem volt aktuális egy téma. Ma láttunk a barátnőmmel egy embert, akinek egész egyszerűen nem volt arca. Megdöbbentően csúnya volt. Már messziről látszott, hogy vmi gáz van vele. A barátnőm átment az utca túloldalára. Kicsit összebalhéztunk emmiatt, mert szerintem iszonyatosan megbántotta azt az embert. Én elmentem mellette, és akarva-akaratlanul ránéztem. Még nost is forog a gyomrom tőle. n tudom mitől lehet az, hogy vkinek a szeme és a szája között csak egy luk van, de lehihetitek, hogy szörnyű. A fő kérdés persze az, hogy tarthatjuk-e ezt annyira szörnyűnek, hogy megbámoljuk, lesajnáljuk azt a szerencsétlen (???)embert. Nem éppen humánus amit most fogok írni, de azt hiszem, megtehetné az ilyen jellegű testi hibával együttélő ember, hogy legalább egy maszkot felrak a sebhelye elé. Azt hiszem ez neki is, és embertársainak is jobb lenne. Persze joggal gondolhatja ő, hogy ha saját maga elfogadta a baját, hát fogadják el mások is. És ebben is van igazság. Szerintem azonban ennyit meg lehet tenni, ha másért nem hát azért, hogy legalább a gyerekek ne lássák az arcát. Elhihetitek, nekik ez végképp nem épületes látvány. Aztán lehet hogy túlzok, és ok nélkül kirekesztem őket...
nekem ugytunik hogy ez a topic nem valami nepszeru..szoval lehet hogy most egy picit offtopic leszek, mivel igy talan tudunk normalisan beszelgetni:) ezert ezer bocs...dehat inkabb ne haljon meg a topic, nemdebar?
szoval a fegyverrol jut eszembe. hogy egyebkent a hobbym sportloveszet. a minap voltam a westendben es a keses boltban ahol ilyen 80e forintba kerul egy bicsak feltunt, hogy vannak lofegyverek is:) ki is szurtam magamnak (van mirol almodni:) egy fantasztikus szmissz end vesszon szurke 22es sportpisztolyt..wow..fantasztikus volt:]
..en nem ugy ertettem hogy az ellensegeket szetloni.
hanem hogy valami MARADANDOT a vilagnak!
rabolni mongyuk egy rakat pizt, elmenni valahova jamaicara..lehet hogy meg jo eletem is lesz ha nem kapnak el. ha meg igen? akkor elobb vegzek magammal. szerintem az egesz vakmerotlensege az embereknek csak a halalfelelem miatt van..mert nem szeretnek tonkretenni az eletuket - vigyaznak ra. a munkahelyre meg ilyesmi. de mi van ha a siker titka csak annyi, hogy fogok egy fegyvernek latszo targyat, bemegyek egy fegyverboltba, elhozok 1 rakat fegyvert, tovabb a boltokba, kasszakat ki, bankba, hatalmas penzosszeg, el kulfoldre aztan kesz! ha nem kapnak el akkor olyan eletem van mint amilyen senkinek nem lehet, nem?
Cherry: oks, de te is irj ide!;]
Te ongyilkos lennel? Hogyan? valami igazan feltunot!!!! Amokfutas! Forradalom, hitelkartyacegek felrobbantasa (fight club!:) megvaltani a vilagot! valami ilyesmire gondoltam! feltunesi viszketegseg, lehet, de ha mar meg kell halnom akkor hagyjak valami nyomot a vilagban, nem???? nem egyszeruen csak le a hidrol...valami igazan latvanyosat! nem gondoljatok?
Hacsek: arra akartal celozni, hogy mar van ilyen topic?:PPPP
Som-Som: es mi van, ha mar el is torzult? csak megszokja mar az ember..vagy leugrik valahonnan.
Pl, lehet hogy ez offtopic, de en, ha ongyilkos akarnek lenni akkor valami olyasmit valasztanek, hogy arrol *mindenki* tudjon..mongyuk amokfutasba kezdenek vagy valami vilagraszolo orultseget csinalnek vagy ilyesmi:]
Tegnap utaztam egy buszon hazafele, es a megalloban lattam egy not (?).
Az arca teljesen csonka volt, mondhatni arccsonk - valoszinuleg osszeegett a teste valamikor. az orra 2 darabban, a pillantasa is alig latszott. A haja gyer volt, a feje egyszeruen leirhatatlan.
Amikor megallt a busz a megallonal, az elottem ulo no GYORSAN es feltunoen hatrakapta a fejet, hogy MEGNEZZE ezt az arcot a megalloban. A no pedig felszallt.
Eleg sokan es nagyon feltunoen bamultak..ez iszonyu erzes lehet.
A no leult az elottem levo ulesre, mind2 ures volt. Belulre ult.
Kivulre, viszakozva 10 perc elteltevel leult egy neni. 55-60 eves, oregedofelben levo idos holgy.
Rossz volt nezni - az ulesen ugy ult, hogy felreerthetetlen legyen - o ezzel a novel nem akar erintkezni. egyaltalan. Felseggel ult le az ulesre, hogy biztosan maradjon 20 centi o es a no kozte... felelmetes volt ezt latni.
Az egettarcu nore figyeltem hogy ne nezzem meg jobban... olyan rossz erzes lehet!
Milyen lehet igy elni? Megszokhato? Velemeny? Esetleg tapasztalat? Esetleg van koztetek olyan aki ilyen hatranyos helyzetben van?