Keresés

Részletes keresés

platina Creative Commons License 2000.02.01 0 0 31
topp:
Köszi, a Manual Bt.-t meg fogom nézni.
Igen, kellene a Népszínház utcai nadrágos pontos címe, telefonja.
topp Creative Commons License 2000.02.01 0 0 30
Nem, nincs nekem erre idom :)
Kulonben osszesen 3X voltam Debrecenben... 3 cipoert.. :))
Előzmény: nobodybuilder (29)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.31 0 0 29
és te még nem vagy ott a Debreceni korzó topikban????
Előzmény: topp (28)
topp Creative Commons License 2000.01.31 0 0 28
Nadrágot a Népszínház utcában szoktam venni a nadrágosnál. Pontos címet, telefonszámot tudok adni, de csak otthonról. Tényleg jó minősegűek, és árban is jók. (6 éves tapasztalat)
Cipőt vagy a Vass féle boltban érdemes csináltatni (nagyon drága), de én Debrecenben szoktam csináltatni az Aranybika Szálló melletti kis utcában (Manual Bt.). Árban kb. a harmada, 40%-a, minőségben nem találtam különbséget.
Öltönyt sok helyen csinálnak, nincs kedvencem...

Nincs valakinek ötlete ingkészíttetésre valahol az országban?

nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.31 0 0 27
ejha, nagyon kacér vagy! :-)))
Előzmény: platina (26)
platina Creative Commons License 2000.01.31 0 0 26
Flora:
Nagyon is on topic, amit írtál. Sajnos ez van, hasonló esetem már nekem is volt.

Varrónők jelentkezését, címeket várunk!

KofiAnnan:
A Springfield tényleg nagyon jó.

nbb:
Én mindig csak belebotlok Springfield termékekbe, mondjuk, ha valakit magamhoz húzok, végigsimítok a nadrágján vagy megcsókolom, ezért én is várom KofiAnnan válaszát, hol lehet ilyesmibe tudatosan belebotlani.

MrsBates:
Hol vannak MEXX és Ostermann boltok?

Flora Creative Commons License 2000.01.31 0 0 25
Igen, hirvike, én is szeretnék jó szabónő-címet, igen. Hirdettek 1 szabóságot, Párisi u., Belváros. Bemegyek: próbafülke-nagyságú üzlet. Kérdezgetek. Mondom: a hirdetésben "szalonmunka" feltüntetve. Ez mit jelent, mit varrnak kézzel ? Néznek rám. Mindent géppel! Én: "A szoknyába a cipzárt pl. nem kézzel varrják be ?" Ők: "Nem, géppel. Miért kéne kézzel ??" Én: "Mert a szalonmunka ezt jelenti. Köszönöm, látom, nem jó helyen járok."
Elnézést, ha ez offtopic story volt. Csak a minőségi gondokat kívántam illusztrálni.
Előzmény: hirvike (21)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.31 0 0 24
Az mi? Bolt vagy márka? Ha márka, akkor milyen boltokban?
Előzmény: KofiAnnan (23)
KofiAnnan Creative Commons License 2000.01.31 0 0 23
Firfi ruhákban szerintem a legjobb most a SPRIGFIELD. Sportos elegáns stílus nagyon jó áron (nadrág 8900,ing 5600)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.31 0 0 22
Katti Zoób Divatszalon, Szent István krt. 17. Egy ruha megvan negyedmilkóból ;-)
Előzmény: hirvike (21)
hirvike Creative Commons License 2000.01.31 0 0 21
A varratás ott kezdődik, hogy az ember találjon megfelelő anyagot, aztán kell még egy jó varrónő. Ha mindez megvan, nagy baj már nem lehet, de leginkább a 2. tényező körül szokott gáz lenni. És az a legcikibb, hogy mivel az anyag árát szokás kifizetni rendeléskor (vagy eleve hozott az anyag) ennyit minimum bukik az ember, ha el lett szúrva a ruci.

Ha valaki tud jó varrónőt, ne sajnálja megosztani az info-t.

Előzmény: nobodybuilder (14)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.28 0 0 20
akkor bocsi. azt hittem, újat mondok. tudod, eléggé esetlen vagyok ruhavásárlás terén, meg nem is szeretem ... fogni kell a kezemet :-)))
Előzmény: platina (16)
MrsBates Creative Commons License 2000.01.28 0 0 19
Nem ismerem a stílusodat, de a MEXX modern szabású, igényes cuccokat árul. Visszafogott, elegáns ruhát az Ostermann-nál érdemes nézni. Fiatalos, laza cuccért a Jackpot and Cottonfield-be mehetsz.

A Kalákában is van néhány fantázaidús darab, bár a kidolgozás néha slendrián.

Ja, és mindent csak szigorúan a szezonvégi leárazáskor, különben megfizethetetlen.

Legjobbak persze a turkálók, a kedvenc ruháim onnan vannak (Esprit gyapjúgarbó 700 kemény magyar forintból).

platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 18
Hmmm.
Csokis2 Creative Commons License 2000.01.28 0 0 17
Oltonygaz... Par eve szerettem volna egy gyapju zakot. A legjobbnak volt 30% gyapjutartalma. Poliize rulez?
Előzmény: nobodybuilder (14)
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 16
nbb:
Az én gyönyörű szürkéskék műszőrkabátom is Szuper darab, nem ismerted meg?
A varratásról annyit, hogy egyszer próbáld ki.
Csokis2 Creative Commons License 2000.01.28 0 0 15
Csodat van! Illetve lehet, hogy van, csak penzem nincs, hogy kiprobaljam. :-( A jobbik oltonyom egy olyan, ami atyamnak keszult kb. 3x evvel ezelott, majd ram lett igazitva.
Előzmény: platina (3)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.28 0 0 14
szia teapajtás! :-)

Szuper: én is erre próbáltam utalni azzal, hogy sok ott a gagyi ... de vannak jó cuccok is azért. Hanem az Őtönyház imho egy tragédia, egyszer voltam ott, de egyetlen értelmes darabot sem bírtam találni, hányni kellett tőle. Igaz, ez volt vagy 6 éve ...
Hanem a varratással van egy kis problémám ... de ez talán egy külön topikot is megérne. Mi van, ha elképzelem, elmondom, megvarrja, tényleg olyan, úgy áll, mintha rám öntötték volna, de valahogy mégsem tetszik az embernek? Nem merném megreckírozni ...

Előzmény: hirvike (13)
hirvike Creative Commons License 2000.01.28 0 0 13
Azért szerintem a Szuper nem az igen jó ruhákról hires. Tény, hogy hatalmas az árukészlet, de szerintem nagyon "mainstream" és nem is túl jó minőségű.

Férfi-ruhailag szerintem az Öltönyházat érdemes becserkészni. (Címet nem tudok, de biztos nem nehéz kideríteni.)

A legjobb megoldás tényleg a varratás, de ott sem mindegy, hogy kivel csináltat az ember (leánya).

Előzmény: nobodybuilder (12)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.28 0 0 12
platina,
ha debrecenben vagy, ne hagyd ki a Szuper Divatáru Nagykereskedést! (Nem csak nagyben adnak el :-))) Eszméletlen hely, egy (két) volt üzemcsarnokban van és úgy járnak oda a népek, mint a sáskák, ugyanis a városban található boltokhoz képest tök olcsón vehetsz meg mindent. Igaz, hogy elég sok gagyi darab is van, de sok gyöngyszemet is ki lehet fogni. Én pl. ott vettem a bőrdzsekimet 29-ért, a szerényebb boltokban is ~60 lett volna (feekete marhanappa, téliesített).
Hely: a Böszörményi-Balmazújváriosi sarkától 100m. Hátrány: asszem vevőkártya kell hozzá, nem tudom, hol lehet szerezni. De nekünk van és holnap de. asszem megyünk ...
Planney Creative Commons License 2000.01.28 0 0 11
A Kölcsey Művelődési Központtal szemben, a Mester utcával párhuzamosan (befelé kell menni) futó utca a Jókai. Kár volt zavarba jönni, nálam nem hiszem, hogy rosszabbul lehet ismerni az utcaneveket. Most is ezerrel szörfözök egy Debrecen-térképet, hogy nagy hülyeséget ne mondjak. :-)

P.

Előzmény: platina (10)
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 10
planney:
Délelőtt azért nem válaszoltam, mert egész zavarba jöttem. Soha életemben nem tudtam a debreceni utcaneveket, csak azt, hogy mi mi mellett van és mivel szemben.
Szóval melyik ez a Jókai út? esetleg meg is látogatnánk azt az öltönyöst.
originalqszi Creative Commons License 2000.01.28 0 0 9
Milyen a merész férfizakó?
Mi lehet azon megkapó?
Pl. ha nincsen ujja?
Vagy a szélén be van húzva?:DDDD
Mondd, mondd, oh platina!
Mert nem megy le a palacsinta:DDDDDDDDDDDD
Előzmény: platina (8)
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 8
Érdekelnének például design-os, merész férfi zakók. Ilyesmit honnan szerez be az ember vagy az ember barátnője?
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 7
originalqszi:
Nem fogok mentegetőzni. Nyugodtan használd fel a topicodban.
originalqszi Creative Commons License 2000.01.28 0 0 6
A legjobb ruhákat a Ferencvárosi Ruhaházban lehet kapni! Hogy mikor van nyitva? Minden fradi meccsen a B-középen:DDDDDDDDDD Bocsi nem a lgjobbakat, hanem a legnagyobbakat! Isten óvjon tőle:-)))))))
OFF
egyébként a barátságról alkotott véleményedet majd kamatoztatom a Mi a barátság c. topicomban:-)))) Tehát, aki nem árulja el, hogy honna szerzi a ruháit, az nem barát!:DDDDDD
ON
Előzmény: platina (-)
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 5
:-))))))))
Planney Creative Commons License 2000.01.28 0 0 4
A Tasztalos evolúció következő lépése, hogy magad is nullásozóvá válsz. :) S elindulsz a lejtőn... Nincs visszaút. :-)

Hogy on-topic is legyek: rengeteg pénzt spórol meg az ember, ha egy kicsit körbenéz. Debrecenben pl. van a Jókai úti öltönyös, ahol igazán jóminőségű, igazán baba öltönyöket vehetsz mondjuk speciel 70e-rel olcsóbban mint a WestEnd City Centerben. Teljesen ugyanaz az öltöny, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Mindig elmosolyodom, amikor elmegyek mellette... :-))

P.

Előzmény: platina (2)
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 3
Nem nagyon vannak már jó szabók, jó varrónők is egyre kevesebben. Neked azért még van egy jó szabód, igaz?
platina Creative Commons License 2000.01.28 0 0 2
Köszi, köszi. Időközben megszerettem a nullásozókat. Igaz, hogy van egy pici erőszak a dologban, például, amikor direkt odaírtam egy témámhoz, hogy ne jöjjön nullásozó, és mégis jött, az agresszív dolog volt. De itt most ok.

Igen, a férfi ruhák még sokkal drágábbak, mint a nőiek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!