Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.08 0 0 60
Ja és persze mpeg 1-be rippelek.
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.08 0 0 59
Sziasztok! Tök rutinosan rippelek, már december óta a SUPER DVD ripperrel.- Állati egyszerű a kezelése.  A kérdésem a következő: Alapból 355*288 (kb) méretre rippel és így a FULL SCREEN módban is alul-felül fekete csík látható. Én csinálok valamit rosszul avagy a rippelt filmek mind ilyenek lesznek?
jobblib Creative Commons License 2006.02.05 0 0 58
Kipróbáltam, de én a menűt illetve az extrákat sehogysem tudtam szerkeszteni, nem lehet sem megnézni, sem törölni őket... De lehet, hogy bennem van a hiba, de azért köszi a válasz...
Előzmény: K09 (57)
K09 Creative Commons License 2006.02.04 0 0 57
Használd a DVD2one-t, azzal mindent meg tudsz oldani.
Előzmény: jobblib (56)
jobblib Creative Commons License 2006.02.03 0 0 56
Kipróbáltam a Nero Recodot, ott meg az a probléma, hogy a menű elemeit nem hajlandó összefűzni, illetve csak kettőt... Köszi a segítség...
Előzmény: aramish (48)
jobblib Creative Commons License 2006.02.01 0 0 55

Miután a Nerót ajánlod, hadd kérdezzelek én is, nekem sehogy se viszi át a nyelveket és a feliratokat a Nero Vision 7, csak a magyart, holott én szeretném megtartani az angolt és a franciát is, amikor a rippelt fájlokat dvd-re írom. Mi ennek az oka? Köszi a válasz.

Előzmény: roberd (42)
K09 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 54

Ha elolvasod az utolsó 20 hozzászólást, akkor meglátod, hogy majdnem mindegyik ezzel foglakozott. Ha ezek neked nem segítettek, akkor a te problémádra nincs megoldás.

Egy dupla lemezt a DVD2one is össze tud tömöríteni egy 4.7-es lemezre. De célszerűbb kidobálni azokat a részeket, amik feleslegesek (reklámok, audio-k, feliratok, stb), hogy a képminőség a lehető legjobb legyen.

Előzmény: ftom76 (53)
ftom76 Creative Commons License 2006.01.28 0 0 53

Sziasztok! Még én is új vagyok a fórumon. Segítségeteket szeretném kérni a Sony-s filmek rippelésével kapcsolatban. Se a DvdShrinkkel,sem a DvdDecrypterrel nem tudtam felrakni a vinyóra s persze nem is tudtam letömöríteni hogy ráférjen  egy 4.7-es lemezre. Tudnátok nekem segíteni,hogy milyen progival próbálkozzam?

Előre is köszi!

bubos Creative Commons License 2006.01.27 0 0 52

Hali! Rajtam azt hiszem sokat segítene egy ilyen serial. Ha tudsz szánj meg vele, addig is sharew. segít. köszi!

Előzmény: roberd (51)
roberd Creative Commons License 2006.01.23 0 0 51
Kicsit elmaradtam.
Nem titok.
TMPGEnc DVD Author 1.6.34.89 nevű progit kell telepíteni
Megfelelően be kell állítani, meg kell mutatni neki, hogy melyik dvd-t szeretnéd feldolgozni. Ha megmutattad, részben szerkesztheted, hogy mi kerüljön ki belőle, ki tudsz vágni pl reklámot, új egyszerű menü készíthető.
De a lényeg, hogy kiszedi az mpeg filét a dvd struktúrából ugyan abban a minőségben és méretben. Ezt aztán szabadon szerkesztheted bármelyik mpeg filét kezelni képes szerkesztő progival, és visszaírhatod dvd-re.
Ha kell van serial is.
Előzmény: zwl (45)
dcyborg Creative Commons License 2006.01.22 0 0 50
Az új sony-khoz nagyon király a háttérben futó DVDRegion + CSS Free és bármilyen ripper progi. Még eddig nekem minden sony-t bevitt. Vagy van egy kicsit bonyolultabb kezelésű a PGC edit az is viszi az össze sonyt !!! Próbáljátok ki megéri.
Előzmény: leslie15 (38)
videor Creative Commons License 2006.01.14 0 0 49

Üdv,

nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni a következőkben...szeretnék internetre optimalizált videókat készíteni...

Ezeket a videókat Windows media és Real video formátumban szeretném elkészíteni....viszont az anyagok DVD- vagy VHS-en vannak meg...ezek kis filmrészletek vagy majd meg kell vágnom őket....na most a lényeg hogy milyen formátumban kellene őket kódolnom hogy a késöbbi Win ill. Real átkodolással a lehető legjobb eredményt kapjam..? És mivel ezek kis filmek milyen beállítást használjak a kodeknél mert ez úgy hiszem méretfüggő is...de lehet hogy tévedek.

aramish Creative Commons License 2006.01.13 0 0 48
Van egy csomó program a "biztonsági" másolatok készítéséhez. Én kipróbáltam jópárat és az ingyenes DVD Shrink jött be leginkább. Bár mostanában egyre több olyan problémával találkoztam hogy gondot okozott a DVD Shrinkkel a DVD másolásvédelme, ezért kell a DVD Shrink alá az ANYDVD másolásvédelmet és régiókódot feloldó illesztőprogram. De lehet DVD-t másolni a Neroval (Nero Recode), a CloneDVD2-vel és még sok sok programmal.
Előzmény: rapripp (41)
krumplispogácsa Creative Commons License 2006.01.11 0 0 47
Közben sikerült megoldani. A DVDfab Decrypter simán leszedi az ilyen kis genyó lemezekről is...
krumplispogácsa Creative Commons License 2006.01.11 0 0 46

Üdv mindenkinek!

Én is ebben a cipőben járok. A DVD Decrypter és a smartripper sem tudja megcsinálni,  megáll egy fájlnál. Próbáltam az AnyDVD-t, de akkor is megállt. Ha AZ AnyDVD-t használom, akkor ugye csak át kell simán másolni a cuccot a vinyóra?

Thanks,

Előzmény: K09 (39)
zwl Creative Commons License 2006.01.09 0 0 45
Én ugyan nem Bumba2 vagyok, de érdekel a megoldás... Már ha nem titok! :o)
Előzmény: roberd (43)
rapripp Creative Commons License 2006.01.09 0 0 44

Kösz Roberd! kifogom probálni a dolgot, remélem fog menni, ha valami nem megy lehet  hogy lesz még kérdésem...előre is kösz a segítséget.

Még egyet szeretnék...

nagyon régi falra vetitős 8mm-es filmet szeretnék ledigitalizálni dvd-re (még a gyerekkoromból néhány könyfacsaró jelenet a nagyszüleimmel, nem szeretném elveszteni a dolgot, a szalag ugyanis öregszik)...

előre is köszönet a nosztalgia megmentőnek

rapripp

roberd Creative Commons License 2006.01.06 0 0 43
Bumba2 itt vagy valahol néha?
Megvan a megoldás.
roberd Creative Commons License 2006.01.06 0 0 42
Üdv

42 hozzászólásból áll most a topic, tehát nem kérdezték meg 1000-en.:)

DVDDecrypterrel berippeled a vinyóra file módban,
CloneDVD2-vel vagy a Nero Recod-jával kiveszed ami nem kell
a keletkezett dvd filéket Nero-val újra felírod a lemezre
és kész

Ha a teljes tartalmat meg akarod tartani, csak zsugorítva tudod felírni a 4,7-es lemezre, erre is van progi de a nevét ne kérdezd mert nem tudom.
Vagy veszel 8,5-ös lemezt és arra írod át.

Ezekre a progikra keress rá a google-val, megtalálod, és a serialokat is hozzájuk

Előzmény: rapripp (41)
rapripp Creative Commons License 2006.01.05 0 0 41

Hellosztok!

Teljesen új vagyok a forumon, így biztos kicsit kifog titeket akasztani kérdésem, mert ezen a topikon lehet hogy ezren feltették már a kérdést, hogy:

..szeretném néhány műsoros dvdmet biztonsági okokból lemásolni, milyen szoftvert tudnék használni hozzá, és honnan szerezhetem be?

Előre is köszönöm idegesítő kérdésemre válaszotok

nicknév

roberd Creative Commons License 2006.01.02 0 0 40
Üdv all

Bemásoltam ide alább egy korábbi kérdést, nekem is ez lenne a kérdésem, gondom.
Ha tudtok okosat, had kérjem. Bármilyen támpont jó lenne.
Köszi

Üdv

Sziasztok!

Egy másik fórumon már próbálkoztam, de sikertelenül, hátha itt tud valaki segíteni.
Egy kis technikai segítség kéne. Családi videókat írtam át DVD-re. Hogyan lehetne a már kész DVD-ről a vob-fájlt visszaalakítani avi-ra minőségvesztés nélkül, nem akarom tömöríteni, helyem van, csak néhány jelenetből össze akarok állítani egy új anyagot,a mit újra konvertálhatok dvd-re? Amit azt interneten találtam, az mind VCD-re vagy SVCD-re konvertál, vagy AVI esetén is tömörít, én az eredeti 4.5 GB-t szeretném visszakapni valamilyen editálható formátumban.

Előre is kösz a segítséget.

Bumba2
K09 Creative Commons License 2005.12.25 0 0 39
AnyDVD
Előzmény: leslie15 (38)
leslie15 Creative Commons License 2005.12.21 0 0 38

Tud valaki segíteni? Az új másolásvédett SONY lemezeket, hogyan lehet lerippelni?

Van rá valamilyen progi?

csuda Creative Commons License 2005.12.10 0 0 37
Még az fontos (elfelejtettem leírni), hogy a Nero 7-el két lépésben konvertálj és a profi módban az extra minőséget válaszd. Így egy kicsit tovább tart de még jobb lesz a végeredmény. Átlagban másfél óra egy másfél-két órás film konvertálása. (3 ghz-es p4-m van)
Előzmény: Finey McFine (35)
csuda Creative Commons License 2005.12.10 0 0 36
Ha a lehető legjobb minbőséget akarod, akkor Nero Digital Video. A Nero Digital egy MPEG-4 alapú videóformátum, amit eddig kizárólag PC-ken lehetett lejátszani, bár mostmár vannak olyan asztali DVD lejátszók, amelyek képesek lejátszani a Nero Digitalt. A Nero Digital előnye, hogy a kép- és hangadatokat helytakarékosan, ugyanakkor kiváló minőségben tárolja. A Nero Digital codec segítségével egy DVD teljes kép- és hanganyaga rögzíthető egy CD-n, észrevehető minőségvesztés nélkül. A Nero Digital előnyei a DivX-szel szemben A DivX-től eltérően a Nero Digital nem AVI-file-okat állít elő, hanem a szabványos MP4-formátumot használja. Emellett a DivX-nél sokkal jobb minőségű hangot eredményez az Advanced Audio Codec használata. Az MPEG-Audionál használt High Efficiency AAC (Erős Hatékonyságú Fejlett Audio Kódolás) az egyik fontos MPEG-4 összetevő. Ez a technika lehetővé teszi alacsony bitrate használatát, ugyanakkor a DivX-nél jobb minőségű hangot érhetünk el. Ha másolásvédett DVD-ről szeretnél rögzíteni, nem kell más progi, mint az Anydvd és a Nero 7. Az Anydvd a másolásvédett dvd feltörésére szolgál, a Nero 7-el meg átkonvertálod a filmet Nero Digital formátumba. A Nero 7 röptében lemezről dolgozik, ki sem rippelned a filmet a winyóra. A Nero Digital megtartja a DVD eredeti fejezeteit lapozni tudsz a fejezetek között. A multkor konvertáltam át a Kaptár 2 DVD-t 700 megás Nero Digital formátumba és 720/304 képpont felbontású lett. Nagyon úgy tűnik a DivX és Xvid már elavult technika.
Előzmény: Finey McFine (35)
Finey McFine Creative Commons License 2005.09.08 0 0 35

Hali!

1 kérdésem volna: avira szeretnék kirippelni sorozatokat. Olyan programot keresek, amely a lehető legjobb képminőséget tudja adni. A méret nem lényeges, lehet nagy is (mondjuk a .vob fájlokhoz képest feleakkora). Tudtok segíteni?

Köszi

GyuSea Creative Commons License 2005.07.25 0 0 34

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy digitális kamerám ami mini DV-re rögzít. Az elkészült felvételeket szeretném DVD-re kiírni, de nem tudom átrakni PC-re. Van digitális kimenete a kamerának (IEEE-1394), és a PC-be vettem egy PCI-os kártyát, ami fogadja a jelet. A gondom az, hogy az átrakot felvételek (ha tömörítés nélkül rakom akkor is) szaggatnak, és olyan Chaplin filmeket időző a mozgás rajta. Nem vagyok guru a témában, de talán a winchester nem tudja megfelő sebességgel röptében rögzíteni az adatokat. A kérdésem az lenne, hogy esetleg nincs olyan megoldás amivel a probléma kiküszöbölhető? Nem lehet a kamerát pl. rávenni arra, hogy lassabban adja a jelet? Vagy ez nagy hülyeség? :)

nymand Creative Commons License 2005.07.23 0 0 33

Nezd meg a beallitasokban (video codec settings asszem), a Codec resznel, hogy mely formatum mihez van hozzarendelve. Valaszd a libavcodec-et.

Biztos vagy benne, hogy nem serult maga a letoltott fajl?

Előzmény: CallistoXena (32)
CallistoXena Creative Commons License 2005.07.23 0 0 32
Köszönöm,de még kéne segítség. Letöltöttem,installáltam,most mit kell tenni? Az MP úgyanúgy nem kezd vele semmit. Valahogy át kell alakítani a fájlt?
Előzmény: nymand (31)
nymand Creative Commons License 2005.07.23 0 0 31
ffdshow. keress ra, toltsd le. a codec-pakkokat meg torold le surgosen, tobbet art mint hasznal!
Előzmény: CallistoXena (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!