Keresés

Részletes keresés

Juiice Creative Commons License 2000.01.25 0 0 36
Na a legjobb az, hogy "szinte orokke" tart. Gondolom egy darab vas, de fontos a szinte, hogy majd ha egy ev mulva csappan a kereslet, elmondhassak, hogy na mar most akkor illene egy ujat venni mindenkinek, mert a legujabb hiperkutatasok kimutattak, hogy 1 ev alatt csokken a hatekonysag....

J.

Macika Creative Commons License 2000.01.25 0 0 35
2x1 cm 8 karátos aranyból sem kerül egy tizesbe....
Tonx Creative Commons License 2000.01.25 0 0 34
Ezt olvastam a zeropa.co.hu-n
... olyan kis elektromos készülékekhez terveztek, mint az elektromos borotvák, személyi hívók és vezeték nélküli telefonok, a mobil telefonok antennái, plusz a televíziók és számítógépek...
Na kérdés hogyan fogom én látni a monitort ha teleragasztom a képernyőt ilyen Zeropa csótánnyal??????? Mivel a Zeropa sugárzó készülék és az ember közé kell helyezni szerintem.
Hova ragassza az akinek Nokia 3210-ese van????? Egyebkent sok mobilgyártó cég még most is olyan telefonokat gyárt amelyeknek kihúzható az antennájuk mivel a sugárzás az antenna végénél jön ki a gépből. Tehát hülyeség a telefon hátuljára ragasztani mert a sugárzás ugysem megy elöször a Zeropába és utáná a fejbe. Más ha tényleg elnyeri a sugárzást akkor nemsokára nem lesz térerőm seholsem :)))))))))))

Tonx

Les Creative Commons License 2000.01.25 0 0 33
Fej,
inkább így: http://www.zeropa.co.hu/

Les

Előzmény: fej (32)
fej Creative Commons License 2000.01.25 0 0 32
mervan: zeropa.com
second Creative Commons License 2000.01.25 0 0 31
"odatartod a telefont a monitor elé, és onnantól nem káros az egészségre."

Nem értem pontosan...
a monitor, vagy a telefon nem lesz káros az egészségre?
:)))))

Sec.

Előzmény: Újlaki (21)
fej Creative Commons License 2000.01.25 0 0 30
Nem adom fel...a termék neve com kiterjesztéssel...
Előzmény: fej (29)
fej Creative Commons License 2000.01.25 0 0 29
Megtaláltam a ZEROPA lapját közkinccsé teszem. Mindenki döntse el mit gondol róla, bár szerintem egy kamura nem költenének ennyi zsozsót.(USA pat.)
Előzmény: Josselin Beaumont (-)
Josselin Beaumont Creative Commons License 2000.01.15 0 0 28
Felhozom, mert hátha találok egy Zeropa-felhasználót, aki meg tudja osztani velünk a tapsztalatait.
Duda Creative Commons License 2000.01.06 0 0 27
Csodalom, hogy meg nem talaltak ki olyan virusvedelmet, ami a szamitogepre, vagy a mobilra kuldott virust akadalyozza meg abban, hogy az atjusson az emberre.

Szerintem vennek mint a cukrot.

Les Creative Commons License 2000.01.06 0 0 26
Sziasztok.

Az egyik ismerősömnek van olyan antennaárnyékolós izéje. Kérdeztem tőle, mi van benne, hogy hasson. Aszonta: "Nagy biznic."

Ennek a bogárnak amúgy meg elég hüJe egy neve van.

Les

tesa Creative Commons License 2000.01.06 0 0 25
Érdekes, hogy (a plakát szerint) bevizsgálta az OSSKI, persze lehet, hogy csak azt nézték, hogy nem káros-e az egészségre :)))

amúgy szerintem is nagy marhaság, viszont ilyenekkel lehet jó sok pénzt keresni

tesa

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 24
Szoftveres védelem? Ez minden gépen átvihető? Tudod, a notebook kijelzője nem úgy sugároz, mint a képcső ...

Azért érdekelne ;-)))))))))))))))))))

OFF

Szerintem nekünk van közös ismerősünk sőt mailből már ismerjük egymást ...

ON

Macibb

Előzmény: Újlaki (21)
collateral_damage Creative Commons License 2000.01.06 0 0 23
Emlékeztek még a Samsung (vagy Goldstar?) BioTV-re? Az is átalakította a tévéből jövő "káros sugarakat" "egészséges sugárzássá". Volt egy olyan szöveg is, hogy a BioTV előtt élő növények(!) és rovarok(!!) 3-4-szer több ideig élnek, mint a hagyományos tévé előtt. Azt hittem, eldobom az agyam. A koreai cégekben úgy látszik, azóta sem lehet csalódni.
mAlter Creative Commons License 2000.01.06 0 0 22
Ez áll a hómpédzsen:
"Working Theory

Zeropa absorbs from electromagnetic waves those waves with long frequencies, converting them into healthy waves to benefit the human body.

Zeropa lasts almost indefinitively because the absorbed electromagnetic waves are not stored but rather are converted to beneficial waves for the human body."

- olyan, hogy "long frequency" nincs, high vagy low van csak.

- "healthy waves" - az meg milyen? Hullámfürdô? :)))

- hogy tudná egy ilyen izé átalakítani a hullám frekvenciáját?

- a mellékelt képen látható, hogy a felragasztott bogarat a telefontestre rakják, és nem az antennára. Miért? A sugárzás az antennából jön.

- "nem tárolja a az elektromágneses hullámokat" - ez is hatalmas baromság.

(mA)

Újlaki Creative Commons License 2000.01.06 0 0 21
Gyerekek, mint villanyosmérnök mondom, ez egy akkora átverés, hogy csak na! Aki ilyet vesz, az megérdemli, mert aki ennyire hülye, az valóban fizessen az okosoknak.

Nálam megrendelhetsz egy pontosan ugyanilyen hatású szoftveres védelmet. E-.mailben elküldöm, odatartod a telefont a monitor elé, és onnantól nem káros az egészségre.

mAlter Creative Commons License 2000.01.06 0 0 20
Szóval a hosszúhullámokat alakítja röviddé??? Azt meg hogyan csinálja? Azonkívül a rövidebb hullámok élettanilag károsabbak (pl. röntgen) a hosszúnál, ahogy én tudom. A mobil frekvenciatartományában a sugárzás maximum melegíti a vizet a fejünkben, ami ilyenkor télvíz idején még jól is jön. :)))))

Amit tudhat csinálni, az az, hogy leárnyékolja az antennát a fej irányában, aminek az a következménye, hogy abban az irányban nem fogja megtalálni a fejállomásokat. Vagy ha sikerül mégiscsak, akkor a legnagyobb teljesítményfokozatra kapcsol, hogy átnyomja az árnyékoláson keresztül is. Ha forogsz beszélgetés közben (és több állomás is van a környezetben), akkor pedig kénytelen lesz folyton átjelentkezni az éppen nem árnyékolthoz, ami megintcsak többletsugárzást okoz. Szóval az árnyékolásos megoldásnak egy csomó problémája van azon kívül is, hogy le fog kapcsolódni a mobil a hálózatról úton-útfélen.

A bogárka szerintem az ezoterikus készülékek kategóriájába tartozhat, és mint ilyen csak hitet erôsíti bennünk, és nem a sugárzást gyengíti. De mint tudjuk az egészséghez hit is kell :)))).

(mA)

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 18
Sugárzás elnyeléséhez és új sugárzás kibocsátásához éppenséggel nincs szükség áramforrásra. Gondolj pl. egy fekete pólóra a nyári melegben: fénysugarakat nyel el és hőt sugároz ki.

Macibb

Előzmény: Josselin Beaumont (13)
android14 Creative Commons License 2000.01.06 0 0 15
Bocs, de milyen sugarak vannak ott még a 900 MHz-en kívül???

Azonkívül, ha a hivatalos álláspont szerint, ha jól tudom, majd úgy 50 év múlva meg fogjuk tudni, hogy káros volt-e a mobil, merhogy lehetetlen tesztelni a hatását, akkor ennek a kütyünek a gyártói honnan tudják, hogy hatásos? Vagy elég, ha mi azt hisszük? :-)))

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 14
És miért lennének ártalmasabbak a hosszúhullámú sugarak a rövidhullámúaknál? Gondolom, ezt nem taglalja a gyártó ...

Macibb

Előzmény: Josselin Beaumont (13)
Josselin Beaumont Creative Commons License 2000.01.06 0 0 13
A gyártó honlapja szerint a hosszú hullámú sugarakat alakítja át rövid hullámú sugarakká, melyek már nem károsak az egészségre. A 900 MHz-t nem bántja. Csak tudnám, hogy hogyan csinálja! Hülye vagyok az elektronikához, de mintha tápellátás nélkül nem lehetne frekvenciát modulálni. Ez meg ugye nem elemes, csak úgy ott van a telefonon, és kész. Lehet, hogy egy ezoterikus készülékkel állunk szemben?
Alfred Creative Commons License 2000.01.05 0 0 12
Josselin Beaumont:
Ebben az a legjobb, hogy gyártják személyhívóhoz is, ami ugyebár egy rádió-vevőkészülék, tehát gyakorlatilag nem sugároz semmit!
Ezzel az erővel lehetne ilyet ragasztani a kvarcórára is mert minden elektromos berendezés bocsájt ki mérhető elektromágneses hullámokat...
Előzmény: Josselin Beaumont (9)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.05 0 0 11
Gyerekek, szerintem ez akkora kamu mint ide Nagykáta. Nem tudom belátni, hogyan nyelné el a sugárzást, főleg ha a sugárzás minden irányba terjed és nem csak a bogár felé. No meg ha elnyeli akkor elnémul a telefon???

Macibb

Egérke Creative Commons License 2000.01.05 0 0 10
Hát én is dobtam egy hátast tőle, amikor meghallottam az árát! :o)
Előzmény: Josselin Beaumont (9)
Josselin Beaumont Creative Commons License 2000.01.05 0 0 9
Hát az az utolsó nulla egy kicsit zavar. Mert ha ugyebár 990 forint lenne... De egy mobiltelefon áráért?
Megtaláltam a gyártót itt.
Előzmény: Egérke (8)
Egérke Creative Commons License 2000.01.05 0 0 8
Én már bementem egy üzletbe bogárkáért. Állítólag "összegyűjti" a káros "sugárzásokat"(!), öntapadós(!), matricaszerű az alja (hátha leesik!) és potom 9.900 Ft az ára. De karácsony előtt már nem lehetett kapni a Westeles boltokban.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.05 0 0 7
Azt a buzi lepkét én is láttam. "potom" 5200-ért vesztegették, de fölöttéb gyanús volt. A telefon hátára volt ragasztva, egy kb. körömnyi nagyságú kis vacak. Honnan a fészkesből tudja az, hogy mit nyel el? Mert ha rontja az adást, akkor nem ér sz*rt sem.
A Zeropa csótányt még nem láttam. Olyat viszont igen, hogy egy szolíd takaróelem volt kb. 120°-os takarással az antenna körül a fül felőli oldalon.
I. Blasius Creative Commons License 2000.01.05 0 0 6

A Bogárkát még csak az óriásplakáton láttam, de a Westendben karácsony előtt egy szórólaposztó standon egy olasz ketyeréről osztogattak reklámanyagot, azt Butterfly-nak hívták, de a lényegét tekintve SZVSZ ugyanaz mint a Bogárka.

A reklámanyag szerint a mobil fejfájást, látászavarokat, fáradtságot okoz, de ha a Butterfly az antenna mellé van rögzítve, akkor távol tartja az emberi fejtől a káros sugarak egy részét, ami jó dolog. Hátránya, hogy egy kékes bogár alakú valami, ami elég rosszul mutatna a sárga T10-emen.

A másik baj, hogy nem tudom az árát. Egy ismerősöm tavaly egy aranyszínű gombot vett 50 ezerért, ami funkcióját tekintve olyan mint ez a bogárka, de hát ennyiért elég hülyeség ilyet venni, amikor egy head-set legfeljebb 15 ezerből kijön.

Duda Creative Commons License 2000.01.05 0 0 5
Szerintem csak etetes. Nem tudom elkepzelni fizikailag hogy mukodik (az antenna minden iranyba sugaroz), a mobiltelefonos celkozonseg tobbsege eleg idiota, hogy bevegye, tolunk nyugatabbra sem lattam ilyet.
Calliope Creative Commons License 2000.01.05 0 0 4
Szóval hogy necsak romboljam a topicot, engem is érdekelne, hogy mi ez, mit tud, hogy működik, és ha jó, hol és mennyiért lehet beszerezni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!