Keresés

Részletes keresés

Voltaire Creative Commons License 2000.01.04 0 0 8
Tenyleg sirt a viktor? hat ez nevetseges. biztos azert, mert afolott volt szomoru, hogy majd joval kevesebb ember lathatja, mert nehezen hozzaferheto helyen van, meg aggodik a demokraciaert, stb.
fuck the korona
NevemTeve Creative Commons License 2000.01.04 0 0 7
Én jónéhány évvel azt véltem hallani a rádióban, hogy egyszer a Nemzeti Múzeumba látogatott egy vak kisgyerekekből álló csoport, nekik kivették a vitrinből, sőt fel is próbálhatták. Persze lehet hogy csak rosszul értettem valamit, de akkor is rokonszenves gondolat :-)
zsiragy Creative Commons License 2000.01.04 0 0 6
Bár ez egy nulla színvonalú és komolytalan téma, azért történelmi adalékként megjegyezném, hogy az egyetlen személy akiről nagy valószínűséggel tudható hogy a koronát felpróbálta Kossuth Lajos felesége, Meszlényi Julianna volt.
quequecc Creative Commons License 2000.01.04 0 0 5
Kedves Csaba!

Valaki azt válaszolta egy hasonló felvetésre, hogy "egyszerű vagy, mint a vasbeton".

De ne csüggedj lesz ez még jobb is.

üdv.

Előzmény: tacika (-)
Rodin2 Creative Commons License 2000.01.04 0 0 4
Bocs!!!

Kedves faithful,

Javaslom, hogy bolcs gondolataitokat maganban targyaljatok meg tacikaval. Valami minimalis szinvonalat illene megtartanunk a Forumban.

Rodin2

Előzmény: faithful (2)
Rodin2 Creative Commons License 2000.01.04 0 0 3
Kedves faithful,

Előzmény: faithful (2)
faithful Creative Commons License 2000.01.04 0 0 2
Lélekben biztos, hogy fölpróbálta. Lehet, hogy arról álmodik minden este, hogy egyszer a polgárok megkoronázzák.... :-))
cirmos Creative Commons License 2000.01.04 0 0 1
Ha hozzászólásaid számából 13-at levonunk, nullát kapunk.
Ennyi a topik is. A nagyon sok gondolkodás kevésnek bizonyult. Gondolkodj tovább.
Rodin2 Creative Commons License 2000.01.04 0 0 0
Uj tema nyitasakor nem artana a jozan hatarok kozott maradni. Abszolut ertelmetlen es gyerekes dolgokkal ne terheljuk mar a halozatot!

Rodin2

tacika Creative Commons License 2000.01.04 0 0 topiknyitó
Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi értelme volta korona átszállításának. aztán a királyi tv-ben látva O.V. zokogását, rájöttem ,hogy azért mert így közelebb van hozzá az amit a sajátjának érez. Hiszen egész Magyarország az övél. Nem? Tehát szerintetek felpróbálta-e, vagy valmelyi éjszaka titokban fel fogja-e próbálni Orbán Viktor az "Őt illető" Szent Koronát?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!