Szerintem Elso es Lagdagadtabb Jozsefet addig kellene vasalni egy megfelelo eszkozzel (pl. uthenger), amig scannelheto allapotba nem kerul, es akkor 800x600 pixeles darabokra tagolva naponta kellene adagolni (pix of the day) szeretett alattvaloinak. Addigismonnyonle!
A helyzet az, hogy a tulaj csak _jelenleg_ vagyok én :), a végső tulaj az lesz, aki elég erőt érez magában, hogy szerkessze a torgyan.com-ot. Meg aki elég pénzt a zsebében (ha voltál ott, láttál egy linket az árverésre.)
Aggályos: nickem finom skizofrénia (betűket kéretik megfelelő sorrendbe rakni) eredménye, egy ideig az volt a mániám, hogy Joseph Hanninnak hívnak. De most már tudom, a sajátom sokkal-sokkal jobb.
Egy ilyen oldal nagyon jo ordito hazugsagok kifigurazasara vagy akar leleplezesere (lasd W nem bir valaszolni arra a kerdesre, hogy szivott-e jointot, de mar vaskezzel lecsukatna tizeneveseket ezert).
(vagy amikor arcatlanul elkuldi a sunyiba a riportereket, amikor a kulpolitikai tudasarol tesznek fel tenykerdeseket...)
Szvsz a torvenyek adta kereteken belul barmit leirhatsz, velemenyszabi van.
Elso temakent javasolnam a Fradi felviragoztatasanak tortenetet... DDD
En visszakerdeznek: erkolcsos dolog az amit Dr. Monnyonle csinal? Vagy eppen izleses?
Tavaly ilyen névvel akart a felesége pártot bejegyeztetni, szereti a pali a róla készült festményeket, némi személyi kultuszt is csinál magának úgyhogy én annyira nem aggályoskodnák.
Legfeljebb majd azt mondja hogy ennyire szereti a nép.
Mondjuk én inkább valami pálinkának, kannásbornak vagy drognak adnák ilyen nevet, mivel a hatása ugyanaz.
/aki az ötletet lenyúlja az küldjön kóstolót !/
Kiváncsian várom hogy mennyit ér a név!
no üdv:
soltika + Finci Kutya/koronás eb/
A kopirajt nem rendezett, rajzolok inkabb. [aggályos: beavatnál a háló kopirájttörvényeibe?]
Mea Culpa pipa. [bár nem látom tisztán, hogy az _tasztalosok_ közül kit sértettem meg.]
Nem tudom, tudatos volt-e a domainnév-választás, mindenesetre igen találó...
A "com" ugyanis a haszonelvű kereskedelmi szervezetek (commercial) rövidítése...
ToJó is elég kommersz elnök lesz...
Tegnap azt mondta, hogy a nép, a nemzet érdeke szerint fog dönteni, hogy elvállalja-e a köztársasági elnöki posztot. Személyes ambiciói nem beflyásolják döntését.
Reméljük, hogy "helyesen" fog dönteni, mert TJ sajnos nem alkalmas sem miniszternek, sem köztársasági elnöknek.
végighallgattam tegnap este, ahogy kifejtette a baromságait, közben meg a Feledy nyalta a fenekét. Gusztustalan volt, kiráz ahideg a gondolatra hogy más is lehet belőle. MONNYONLE!
Megtekinthető a nullás számú béta, a megtekintés során halk "ah"-okat hallatni tessék, meg olyanokat, hogy ez a "webmászter de kreatív", meg hogy "Ez méltó Hozzá!".
off
Télleg, hallott itt valaki a (jóó régi) súlyos honlapgyártó projectről? Mintha nem nagyon műxene.
on
ki mondta neked, hogy szapulni szeretném a Doktor Urat? :)) Megugye index úrnak a világon kevéske köze van az én priváte help-rekvesztálásomhoz, leszámítva a platformjelleget, őtet izélgetni hatalmagos bűn lenne. Izélegtni engemet köll, persze nem Móriczkás értelemben. [És persze nem mindenki tudja elsőre bepötyögni aztat, hogy monnyonle.]
Ötleteim nincsenek (hahh, ki lát jhannin fejébe?), a lényeg, hogy sok pénzet hozzon be a konyhásra, meg Értékes Dolgokat közöljön a világgal.
De az első és legfontosabb egy előnyös fotóképecske volna.
Szerintem inkabb www.drmonnyonle.com jobb lenne mer még a doktor ur bepöröl személyiségi jogainak izélgetése cimen és akkor elkezdik az Indexet izélgetni.
Inkább legyen www.drmonnyonle.com es ott jo ki lehet izélgetni a dubla nullla drmonnyonlet.
Egyébként makszimális erkölcsi támogatásban részesitem az ötletet. Részletezd, hogy milyen természetbenire gondoltál és hogy mi lenne a lapon.