Ez sajna nem fog segiteni.
es az, hogy megegyezik a file meret nem jelent semmit
ket ismerosom ugyan onnan szerezte a backup CD-t
es csak nekem mukodik
viszont felraktam az en unrealshare.u-t
letoltottek es azzal megy
Mindegy, nem is baj, mert kozben kiderult, hogy nem azzal van a gond. Az en verziom is olyan, mint azoke, akiknek gond nelkul megy az upgrade, egyezik az osszes cd-n levo file merete.
A peccseket sorban kellene feltenni, vagy eleg lenne csak pl. a 4.20 is?
Ha az elobbi, akkor a 4.02 elott volt mas verzio is? Mert az az elso, ami nekem megvan, es azzal is ugyanez a helyzet.
Na kozben nezegettem kicsit az UT-t meg a 4.20 peccset, meg az allomanyait, amit upgrade kozben csinal a TEMP-be, ott van olyan koztuk, hogy MANIFEST.INI. Na ebben irja le, hogy miket upgradel, mennyi az eredeti allomany merete, meg hogy mennyinek kellene lennie.
Hat sajna sok elteres van, az upgradelendo allomanyok kozott a botpack.u az elso, ahol elteres van, utana meg jonehanynal van jelentos kulonbseg.
Beigazolodni latszik az elso feltetelezesem, hogy az a fullcd-s verzio, amivel probalkoztam, valami pre-release verzio, es nem az ami a boltokba kerult. Az volt a megteveszto, hogy ez is 4.00 verziojunak vallotta magat.
Szal kosz a segitseget mindenkinek, de asszem utananezek valami "igazi" 4.00-as UT cdnek...
Na. Adott a fullcd-s "backup copy" UT, verzioszam 4.00, botpack.u merete 37826521 byte. Feltelepitem, a CD-rol a CRACK konyvtarbol bemasolom a nocd-crack-es Unrealtournament.exe-t, elinditom a jatekot, siman megy, tudok botok ellen jatszani, tudok a neten jatszani, stb...
(Infiltration mod-ot feltelepitem, siman felmegy, tudok vele jatszani szoloban es multiban is. De ez nem is lenyeges.)
A SWAT mod-od feltelepitem, de nem tudom aktivizalni, nem erem el a practice/game type-ok kozott. Gondolom, frissitenem kellene az UT-t valami 4.00-nal ujabbra.
Letoltom az official patch-et a hunreal.yoghurt.cc-rol, neve UTPATCH420.EXE, merete 6394880 byte. Elinditom, megy is egy darabig, frissit egy-ket DLL-t viszonylag gyorsan, nem tudom elolvasni a nevuket, talan a core.dll es a window.dll lehetett, ezutan frissitene a botpack.u-t
Szepen mennek is a kockak, aztan amikor a vegere erne, akkor kozli a kovekezoket:
Critical error
The file system\botpack.u from the CD-ROM is not the expected version. Therefore, Unreal Tournament can't be patched.
History: Patchfile <- USetupDefinition::ProcessCopy.....satobbi...satobbi...satobbi...<-Setup
es a vegen egy szal OK gomb.
Rakatt, aztan zutty vissza az asztalra, es a peccs nem megy fel.
Mindig ugyanez a hibauzenet, sot, ha akar a 402 vagy 405b peccseket probalom, azoknal is ugyanezt kapom.
ToMy_... - Ird le, hogy milyen OK-al lép ki/nem lép fel!!!...nekem tuti jó a Patch patch
-e :)
...Amúgy asszem kell még a BONUSPACK is a csatlakozáshoz...
Szedd le a www.gamecopyworld.com-ról a crack-elt patch-et.
A másik, hogy a helyzet, hogy nagyon kevés magyar ut szerver van. Pár napja is akartam játszani, de megint elkezdett letölteni valami több megás pályát, után meg valami másik dolgot. Nem lehetne, hogy az a néhány magyar szerver csak szabványos dolgokat futtasson? Az életkedvem elmegy, mikor minden játék előtt 1-1,5 órán át csak csudaszép pályákat tölt le.
Hat ja, csak az az erdekes, hogy akarmelyik official peccset probaltam, 4.02 vagy 4.05, mindnel ugyanezzel volt a gaz, a botpack.u nem tetszett neki. :(((
ToMy_...- ÉS Bárki, ITT megtaláljátok a UT 420 + CRACK-et + SWAT + SWAT 1.1 patch...stb...:) :
(hogyhogy, mint UT-sek nem ismeritek ezt a magyar weblapot...?)
http://hunreal.yoghurt.cc/
SWAT home:
http://www.planetunreal.com/swat/
/Nekem teccik...alig bugos az 1.0-hoz képest...nincs persze annyira letisztulva/kicsiszolva, mint a CS (maps,skins,sounds,...), de ha normálisan dolgozgatnak vele, qva jóóó lesz -már most is nagyon teccik...:)...!
HELP PLEASE - Megvan a SWAT-nak a gamespy "tab" (swattab.qst) -ja...HOGYAN kell importálni/működtetni/előhozni a gamespy-ban ezt...??????
PL egy nagy előny a SWAT-nál - botok!(Half Life- COUNTER-STRIKE -hoz viszonyítva)...Akinek nincs/nem olyan jóó a net/kipróbálni map-eket,skin-eket,hangokat,STB.../GYAKOROLNI AKAR...:)
/A másik "UT-CS" június 22.-én/körül jön ki-NEM hivatalos források szerint...
Ez sajna eloferdul:
a 413-nal a unrealshare.u-t nem szerette
a 420-nal pedig amit te emlitettel
szal szerezd be egy olyantol akinek mukodik
ja
t o m s
a dspnet nalam nagyon suxx
2000 ping meg hasonlok
gyere inkabb a landor-ra
vagy a pluto-ra ha megy
vagy szolj ha rendesen belottek a dspnet-et
Lehet, hogy mar volt szo rola, de nem tudom vegignezni most a topicot.
Szoval:
Adott egy 'biztonsagi masolat' Unreal Tournament CD, rajta CRACK konyvtarral, ami a nocd-s 4.00 exe-t tartalmazza.
Install, satobbi, semmi gond, megy minden, mint az allat. Infiltration-mod is muxik.
Felteszem a Swat-mod-ot, nem latszik a game type-ok kozott, sot a MOD menubol sem tudom elerni.
Nosza, frissitsuk az UT-t.
4.20 official patch letoltve, inditva, aszongya, hogy a botpack.u nem az, amire szamitott, szoval nem frissit.
Mi a teendo???? Segitsetek, pliz...
Axe Silanor
"latom te se jatszottal meg Gio ellen"
Nem, de a fo erenyem/erossegem a szerenyseg, es pozitivan kell venni a dolgokat, ha mar egy fraget csinalok, akkor maris jo napom van (persze, ha csak bot ellen, az is jo).:):D
Amugy a 9-el lejjebb levo kep engem abrazolt kicsit elonytelen megvilagitasban, a harci oltozekem nelkul.
Worm
"Naaaaaaaaaaaa Itt vagyok !"
Na igen, de nem vagy fenn kicsit elobb, en ilyenkor mar reg relaxalok..._18-21_
ZedIzDead
Attol meg lehetsz klantag, amikor csukott szemmel jatszok, akkor neha en is magasabb FPH-t erek el.:)
Rovid szunet utan ugy tunik a da best dm szerver a dspnet visszatert. Egybol leteszteltem _szokas szerint egy kicsit lagos volt_, de meg igy is megalaztam a botokat.:)
Ami viszont nem lagos, az a dspnet ctf szervere a 8888-as porton (remelem ma is mukodik mindketto).
Igen, két Zed van, azaz Zed tulajdonképpen csak egy. PzM Zed néven játszik, én ZedIzDead néven játszottam, amíg még elég hely volt a gépemen az UT-hez. Klánügyileg szerintem vele jobban jársz, mint velem :-)
Na jo, azert sejtettem a Worm-ot, de a vilagegyetemben valoszinu, hogy tobb Worm neven futo orult tomeggyilkos ut-s fut meg, esetleg lehetne Kukac, azt konnyebb megtalalni.:)
Amugy teged sem lehet egyszeru megtalalni _gondolom van egy jonehany holland szerver_, raadasul amilyen pechem lenne, meg egy holland kukacot cseszegetnek...:)
Most speciel az ogn-en voltam (dan szerver), csak tele van custom mapekkel, de azert jo volt.
Ha idedobod a szervercimet, akkor feregtelenitek:)
Én bármily meglepő Worm nickkel nyomulok. Bár benéztem Axe-c által ajánlott szerverre is ott senki nem volt hajlandó deatmatchezni velem. CTF pályábó pedig sok meg se volt nekem. Na de majd ...
Én egyébként kb 3-4 hónapot kihagytam az UT-ből a W2k miatt de a 420-as patch segített.Majd irok még szervercímeket ahol játszani szoktam.
Mostanában holland szervereknek a legjobb pingje nálam (matávnet).
Jó lenne tényleg valami normális UT-s bandát összehozni. Szerintem elég kevesen játsszák még mostanában is sajnos.
Az infiltration mod pedig nagyon király. Terror-antiterror oldal, jó skinek meg m16 ilyenek. Próbáljátok ki !
Zed te az a Zed vagy, vagy van egy masik Zed is?, mert a lenti kerdest a Zednek irtam, persze lehet, hogy neked, vagy a masik Zednek, marha van masik Zed, vagy csak mar megint belegabalyodtam magamba, sot mar azt sem tudom, hogy mit is akartam irni, sot nemis tudom, hogy ebbe a forumba akartam-e irni, hm...:)
Nah a 2-vel lejebb levo kep mar megint ram utal...:)
_A Sotet Oldalnak szuksege van Rad, csatlakozz az elnyomokhoz meg ma._
Amugy te tenyleg az a Zed vagy?
Nah, a szintemet mar megint hoztam..."I Love This Game"