Keresés

Részletes keresés

Leno Laj Creative Commons License 2000.06.19 0 0 90
Nincs vaj. Szives légy vagyok.
Előzmény: Rastaman (88)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.19 0 0 89
Legkozelleb=legkozelebb
bocsi
Előzmény: Rastaman (88)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.19 0 0 88
Az a baj, hogy mig te frappansan (probalsz) valaszolni, en bizony kifejtem a velemenyemet...
Ezzel elrontod az egeszet! Legkozelleb varj 5 percet, mert en bizony hosszan akarok irni, ok?

Es kulonben pedig mi a baj?
nem ertesz vmivel egyet?
nahat, akkor pedig legy szives!

Előzmény: Leno Laj (87)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.19 0 0 87
Kár volt. Lassan járj, nem égsz oda.
Előzmény: Rastaman (86)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.19 0 0 86
Na vegyuk a te peldadat, hogy a nehezebb felfogasu júzerek is ertsek, mirol is van itten szo!

Te peldaul nagyon rosszkor jottel vissza!!!
Azt gondoltad, hogy fol kene hozni a topicot, hatha lesz ujabb erdeklodo, pedig ezt NEM kellett volna! Ugyanis ez igy egy tokeletes alkalom volt arra, hogy lecsaphassak okorsegedre, mivel meg mindig nem vetted eszre, mennyire leszarja mindenki ezt a temat!

Hogy mitol fugg? A te jozan eszedtol, de ugy latom ebbol bizony itten hiany van! (tudom, tudom...en se bovelkedem vele!)

Hogy milyen tipusok vannak? Te pl. bizonyosan amolyan ugy nevezett fajanko, nehez felfogasu, s mindenaron nyomulos topicgazda vagy!

Kerem szepen, a topicnak, es a hozzaszoloknak lelkuk van, es ha nem rendelkezel kello empatiaval, hogy ezt felfogd....

Előzmény: Archi (84)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.19 0 0 85
Szerinted?
Előzmény: Archi (84)
Archi Creative Commons License 2000.06.19 0 0 84
Szerintetek mikor kell a topicnyitónak saját topicjába beleszólnia vagy beleavatkoznia? Mitől függ?

S milyen típusú topicgazdák vannak? Miért?

Rastaman Creative Commons License 2000.06.14 0 0 83
jujj, szoval Te is nezted?
:))))))

rejoi fordulat: azert a Rejto tobbre kepes...

Előzmény: nana (82)
nana Creative Commons License 2000.06.13 0 0 82
...nana...csak 1 kis nassolass kozben epp ezt a reszt lattam,es elgondolkodtatott a dolog,ha fiatalabb a nagyneni akkor,hogy lehet a nenje....
tiszta rejtoi fordulat....
Előzmény: Rastaman (81)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.13 0 0 81
Azert szivderito tudni, hogy nem csak a magamfajta tarack allat ragad le egy-egy ilyen bargyu film elott!
:))

Paff: ne szivd mellre, ez az igazsag...hidd L, az nem odaat van! ok hazudnak, marmint a zatkak
Ajanlom a golyot, a zer felvagas nem azn igazi...egyreszt nem mehetesz biztosra, masreszt a szeretteid latnak szenvedni...Es en ugye nem vennem a szivemre ha veggi kellen nezniuk, ezt remelem megerted!

Előzmény: nana (80)
nana Creative Commons License 2000.06.13 0 0 80
naja...raadasul asszem szegeny nagyneni fiatalabb volt,mint az unokaöcs...
...biztos leno is 1 nagyneni...
Előzmény: Rastaman (78)
Paff Creative Commons License 2000.06.13 0 0 79
Kösz baze!

Már azt hittem, nem tud az index meglepni. Látm naív voltam. Ami itt a rendelőből indulva már az előtérben, lassan a kerületben folyik, hátt az nem kispálya!
Najó, mégsem leszek öngyilkos egyelőre.... Zsebkendőket osszak?

Előzmény: Rastaman (72)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.13 0 0 78
Most miert mondod ezt szegeny Leno Laj-nak?
Tegnap is volt a tv-ben, hogy a srac, meg a nagynenje egyszerre szulettek...
Előzmény: mud (77)
mud Creative Commons License 2000.06.13 0 0 77
Nem vagy te Ollan öreg...
Előzmény: Leno Laj (76)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.12 0 0 76
bizony a zunkahúgaimról sem szabad megfeledkezni.
Előzmény: mud (74)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.12 0 0 75
Nezd meg, hogy mire reagaltam...

ollé: azt hittem vmi spanyol fordulat...
regi:reggae, csak mert latom senki se reagalt...

Előzmény: Leno Laj (73)
mud Creative Commons License 2000.06.12 0 0 74
Apropó svéd. Lena Olin.
Előzmény: Leno Laj (73)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.12 0 0 73
Heeee????Mi van?
Amúgy pedig az ollézást már unom. Ez az eredete: van a nikk, ami Leno Laj, aminek a betűit lehet permutálni aláírás közben, tudathasadástól függően, például úgy is, hogy Olle Jan, ez például egy skandináv egó, amit e szagszeméjzet felspécizett egy ékezettel, és már kész is lett az ollé! Semmi mágia, semmi misztikum, egyszerű szignó.

Oea Lnjl

Előzmény: Rastaman (72)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.12 0 0 72
Most miert? hidd el, nem csak a sokkterapia letezik, es vannak bizonyos egyedek (talan epp a sarkanyok?) melyek eppen hogy arra szorulnak ra, hogy erezzek, igenis fontosak, es foglalkoznak veluk, es hogy nem remenytelen, pedig de, csak hat nem lenne szep dolog ezt a pofajaba bele mondani nekije, bele oda, ám! de most mar keso, mert elszoltam magam, es ki tudja, szegeny sssüsssü (hogyan kell irasban selypiteni???) a vegen meg ongyilok lesz, mert szegeny mar forum fuggo, ill. picologus fuggo, hijjak azt Leno Lajnak, mudnak, vagy Rastamannak...es akkor bizony az kemeny magyar statot fogja erositeni, miszerint vannak dolgok, miben az elen allunk! konkretan? (nem a betonrol van ittan szo!) 1k emberallatra juto szuicid hajlamu, es ezt a hajlamot ki is elo egyedek szama...

De megvan!! hisz o sarkany...akkor nincsen baj, csak akkor, ha veletlenul a vegen annyira ki talaljuk gyogyitani, hogy embernek kepzeli magat

na, L, ollé!
vagy mit is mondanak regis korokben?

Előzmény: Leno Laj (60)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.12 0 0 71
Akkor van csak igazan nagy baj, ha ez utobbit is megismetled, persze csak ha a spontan megy...
Akkor viszont mar ne is probalkozz az divannyal, ugyse mennel vele semmire...
Előzmény: Paff (69)
Rastaman Creative Commons License 2000.06.12 0 0 70
Tenyleg kezd mar fullaszto lenni a levego a rendeloben...
ezert jottunk at a varoba, atmenetileg...
getomnak i gaza van!
Előzmény: mud (63)
Paff Creative Commons License 2000.06.09 0 0 69
Úristen már szóismétlek is ! ÁÁióóóúééeee!!!!
Paff Creative Commons License 2000.06.09 0 0 68
Megmondom a frankót, nekem (egyelőre) erős kívüllálóság fóbiát okoz a dívány. Csak olvasok és egy kukkot sem értek, áj mín nagyon bennfentes mindenki én meeg bambulok, néha ráncolom a homlokom.
Kéne nyitni eyg topibennfentesek vs topickívülállók avagy írók vs olvasók lélektana topicot is. :-)
Előzmény: Leno Laj (67)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.08 0 0 67
sebaj, majd kinövöd. vagy nem...
addig pedig megpihenhetsz a díványon (ez az Önmegismerős topik közimertebb neve) bármikor. hidd el jót tesz.
Előzmény: Paff (66)
Paff Creative Commons License 2000.06.08 0 0 66
JA. Megmondom a frankót, a függőségtől. És hogy napokon belül lebukom. Márhogy a melóhelyen.

Össz vissz egy hét óta kezdek belemerülni a mocsárba, de már azon kapom magam, hogy 5 fölött van a topicoc száma amibe írok, és napi másfél órát tuti fórumozok. De nekem ez nem fér bele, ebből baj lesz! Én idióta meg már nyitottam is egyet, amit ugye nem lehet magára hagyni...

Előzmény: Leno Laj (65)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.08 0 0 65
nekem nincsen egyetlen topikom se, aztán mégse félek. de te, úgy látom, rettegsz valamitől.
Előzmény: Paff (64)
Paff Creative Commons License 2000.06.08 0 0 64
Eztet a topikot meg ezáltal ki akarod végezni? Vesszen a konkurencia? A többi doktor menjen kapálni?

Asszem ez a baj a topikokkal is, és ez már ON:
Túl sok az orvos és kevés a páciens! Mindenki topicgazda, mindenki fél, eluralkodott a fórumon a sűllyedéstől való rettegés!!!!

mud Creative Commons License 2000.06.08 0 0 63
Ezt csak azert mondod, mert utalsz. Dolgozni.
Előzmény: getom (52)
Leno Laj Creative Commons License 2000.06.08 0 0 62
csak magamat tudom ismételni:
"Sőt meginvitállak egy topikba, ha már a szorongás szóba jött. nem kell messze menni, itt van a kultúrában: Önismereti csoport kezdőknek haladóknak. Az itt megszólalók közül többen rendszeresen látogatják, még többen pedig megfordultak ott. Mert az egy élő, soha el nem süllyedő topik. És külön lélektana van. Tamagocsink az nincs, de még lehet."
ollé!
Előzmény: Inner Circle (3590)
Paff Creative Commons License 2000.06.08 0 0 61
Q U E ???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!