Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.12.16 0 0 3
"Az ipari, azaz industrial zene Belgiumban fejlôdött tovább elektromos testzenévé. (Electronic Body Music = EBM) Ezt a stílusirányzatot leginkább a brüsszeli Front 242 együttes neve fémjelzi. A legtöbb mai technóproducert erôsen befolyásolta az EBM, mielôtt ezek a technó/housera áttértek volna. Így például Sven Väth a »Techno Club«-ban a nyolcvanas évek közepén EBM-et és industrialt rakott fel. Ez a klub a frankfurti repülôtér alagsorában levô »Dorian Gray« nevű diszkó része volt, amit 1984 óta a frankfurti EBM atyisten, Talla 2XLC vezetett."
Barátom, él még ez a szintér? Mert én nem hallok semmit felőle. Vagy csak más néven fut ?
Mondjál már valami igazi EBM zenét, amiről mindenki felismerheti, miről is van szó. Nekem sem igazán tiszta.
A Laibach mi ?
Kinga_ Creative Commons License 1999.12.16 0 0 2
electric boogie :)
MickeyKnox Creative Commons License 1999.12.14 0 0 1
Amugy a Kultura rovatban, a Dark Wave&Gothic rovatban is terelodott erre a szo egy darabig, reszemrol meg annyi, hogy hallgatgattam tobb egyuttest is ebben a kategoriaban, de sohasem tudtam a kizarolagos rajongojava lenni
MickeyKnox Creative Commons License 1999.12.14 0 0 0
Nitzer Ebb, Frontline Assembly, stb?
andone Creative Commons License 1999.12.14 0 0 topiknyitó
Hát igen.

Jó lenne, ha írna mindenki, akinek mond ez valamit, bár elég pesszimista vagyok.

1991 óta ez az életem.
A Depeche Mode egyenes folytatása.

Nem is húzom most tovább - kiváncsi vagyok ír-e valaki ide.
Jó lenne, ha minél többen összejönnénk itt.

Na addig is

Csá

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!