Január 24-én jön az USA-ba, 25-én este pedig a Cool műsorára az új, hatrészes miniéávad, amivel egyértelműen azt nézik meg, kell-e az ilyen tartalom 2015-ben a nézőknek vagy sem, és ha igen, akkor majd jön a folytatás, ha meg nem, akkor hat héten át nosztalgiázott egyet a[...] Bővebben!Tovább »
Sokára lesz még 2016 januárja, amikor elstartol a hatrészes X-akták minisorozat, ám aki addig nem bírja ki az öltönyben és nyakkendőben nyomozó David Duchovny nélkül, nyugodtan tegyen egy próbát a közkedvelt tévésztár legújabb sorozatával, nem fog csalódni!
Az[...] Bővebben!Tovább »
Csak azt nem bírom ésszel felérni, hogy miért kellett erre 13 évet várni, mikor minden idők egyik legjobb sorozata volt és miért kellett elfecsérelni ezt a több mint egy évtizedet, ilyen méltatlan borzalmas fertelemre, mint a Kaliforgia...???
Talán mert az utóbbi pár évben jöttek divatba a kásamelegítések tévés berkekben. És miért lenne az baj, hogy valaki nem akar megragadni egy bizonyos tévés karakter skatulyájában, próbál kitörni belőle? Gillian Anderson is remekül kitört a Scully-skatulyából a The Fall, illetve Hannibal-beli karakterének köszönhetően.
Amúgy én nem tudok mondani olyan sorozat sequelt, ami érdemi karriert futott volna be. A Dallas is annak köszönhette a megért 3.évadot, hogy a második szezonban a Jockey-emlékepizód námiképp megdobta a nézettséget.Ez az X-akták folytatás sem fog a két évadnál többet megérni, bár nem is tervezik, ha jól tudom. Az, hogy folytatják, csak egy dolog, na de hogy a cigarettást másodjára is feltámasztanák, az már önmagában az ötlethiányról tanúskodik.
Bepisiltem, és pelenkában fogok járni 2016 elejéig, amíg az első részt nem láthatom.. sőt asszem legjobb lenne, addig altatásban tartanának valahol... Csak azt nem bírom ésszel felérni, hogy miért kellett erre 13 évet várni, mikor minden idők egyik legjobb sorozata volt és miért kellett elfecsérelni ezt a több mint egy évtizedet, ilyen méltatlan borzalmas fertelemre, mint a Kaliforgia...??? Értem hogy 9 éved, meg hosszúnak tűnt, de ebből semmi nem elég... ez annyira jó volt, hogy soha nem elég belőle...
Meg még ketten a sorozat szereplői közül, írja egy angol tévés oldal, mi meg elhisszük, mert hinni akarunk ugye. David Duchovny és Gillian Anderson mellé Robert Patrick, Annabeth Gish és Mitch Pileggi is visszajön, akik közül Pileggi az első évadtól kezdve a sorozat[...] Bővebben!Tovább »
David Duchovny és Gillian Anderson egyelőre csak tárgyal a Fox tévés részlegével arról, hogy 2 újabb évadot forgatnak a kultikus ufós-konteós-hétszörnyés sorozatukhoz, az X-aktákhoz, évadonként kevesebb, mint 10 epizóddal, írja a Movieweb . A Daily Mail szerint két[...] Bővebben!Tovább »
Szegeden eladó X-akták gyűjtemény. Több, mint 10 évig gyűjtöttem. Rengeteg cikk, DVD, CD, VHS, kazetta, évadkártya (teljes gyűjtemény), filmes kártyák (teljes), ruha kártyák, könyvek, figurák, poszterek stb.. stb... Nagyon sok holmi az E-bay-ről való, itthon nem kaphatóak.
Költözés miatt jelképes összegért odaadnám, de szigorúan egyben.
Érdeklődni privátban!
Ha valakit érdekel a következő e-mail címen tud elérni: canidae@freemail.hu
Több mint 10 éve gyűjtök X-aktákkal kapcsolatos relikviákat. Könyvek, képregények, újságok, cikkek, kártyák, pólók, figurák, CD-k, DVD-k, PC játékok stb.. stb..
Szeretném őket eladni. Ha valakit érdekel a következő e-mail címen tud elérni: canidae@freemail.hu
Még régebben a Hinni akarok bemutatóján kimentem a Leicester Square-re, és David Duchovnyt sikerült lekameráznom. Kötschög Youtube nem hajlandó 16:9-ben kirakni, pedig az eredeti is olyan volt.
X-Akták - A mozifilm (eredeti dvd) (régebbi, feliratos kiadás, viszont animált menüvel és extrákkal!) 1000Ft X-Akták - A mozifilm (eredeti vhs) exkluzív kiadás 500Ft X-Akták - Tét a jövő! regény írta: Elizabeth Hand 500Ft X-Files Movie - Angol nyelvű (eredeti VHS) 500Ft Szeress, ha tudsz! F.sz.: Gillian Anderson (eredeti VHS) 500Ft Marhabunda - Gyilkos Hangyák F.sz.: Mitch Pileggi eredeti dvd magyar szinkronnal 500Ft X-Akták - Zérópont. Kevin J. Anderson regénye puhakötésű 500Ft
nem rég láttam egy részt, mely végülis egy legendás baseballosról szólt, aki földönkívüli volt, stb... - és a rész végén lévő zene érdekelne, hogy mi volt az. szerintetek ennek hol tudnék utána nézni? illetve jelent meg valamilyen sorozatzene CD-n vagy ilyesmi?
most kezdtem el a sorozatot :) még anno 10 évesen annyira féltem rajta, hogy évekig nem is mertem nézni, aztán most belekezdtem és nem tudom abbahagyni. :D
Már régóta akartam valamit kérdezni, hogy Frank Lovece - X-Akták: Minden titokra fény derül c. könyvének van - e folytatása, illetve van - e hasonló jellegű klönyv még? Tehát nem a sorozat egyes részeinek a könyvváltozatai érdekelnének!
Meg ne sértődj, mint láthatod, poénosan írtam. Lényeg:A sorozatgyártás úgy működik, hogy legyártanak egy bevezető epizódot (ez a pilot), ezt elküldik a tévétársaságnak, és azok eldöntik, hogy lesz-e belőle sorozat. Ha igen mellett döntenek, akkor megkezdődnek a munkálatok. Ilyen módon elég gyakori, hogy egy sorozat első és második epizódjának legyártása között több hónap eltelik. És a témához tartozik, hogy a bevezető epizódoknál gyakran nem csinálnak még főcímet, hanem csak símán kiírkálják a szereplőket, meg a stábot. (Ez például A szökésnél is így volt.) Ja, és amúgy Scully karakterét eredetileg másmilyenre tervezték, ez itt még meg is látszik.