Nagyon fontos! Csütörtökön mutatják be az A.I.-t, Spielberg új filmjét. Azt mindenképp nézzétek meg, mert Kaputy teljesen kikészül, ha nem vitatkozhat a filmről vkivel.
minden este megy a mozizás, bázz, miazhogy mozizás! saját filmeket gyártunk mint mátyás 1. mátyás 2. és mátyás 3., de már tervbe van véve a mátyás 4. is. ebben én fokom játszani a lázadó husziták egyik vezérét
No ne mondd. Képzelem, mennyi minden történhetett az uccsó áprilisi hozzászólás óta. Azóta már bizonyára titokban szervezkedtek, gyanús is volt nekem ez a World Trade Center-ügy.
Na mi van srácok, csak nem sikerült megszervezni ezt a filmklubot? Egy projektor nehogymá' ekkora akadályt jelentsen.
A topikgazda exlex emlékére, valamint a Mozi-Fenegyerekek Filmklubja topikban meecon és ControlDenied nickek által feltett kérdésre kicsit késôn felelve egészíteném ki 1999. novemberi hozzászólásom a mai helyzettel: a MoziNet-es fiúk elég lelkiismeretesen hozták össze Filmklub-gyűjteményüket, így mindenkinek ezt ajánlom a tájékozódásra.
Ma Perlaki Tamás egyébként hű aberrációihoz: a Bálint Házban a "06 - Szextelefon" című holland produkció látható.
nem láttál még csórikám, mikor lereszelem a fogaim és befestem vérrel, azt megyek ossian koncertre, nem mondanád mindjárt az aranypofát. olyankor még jehova szóda is halkabban szól hozzám
csak ha vele vannak a haverjai, a láncos meg a paréj, meg még esetleg a komura. különben anygal pofa ez a withe, a légynek nem ártana, nemhogy a kornélnak