Keresés

Részletes keresés

Shalina Creative Commons License 2000.10.12 0 0 91
És Shalina is csak egy van. :)
Előzmény: Lunatic (87)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 90
ŐŐőőőő.....:-)

Zed, te itten engem hamis színben állítasz be!
Én ismerem ám a Fét nó mórt!
De a Floyd überelhetetlen...és evangélium,
de ezen nem veszünk össze..:-)

L.

Előzmény: ZedIzDead (88)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 89
ezaz, ez már nagyon off, szal ha nemis süllyesztjük el, akkor is gyertek inkább a lubba!
juppiiiiiiiiiiii

mostmár télleg ez volt az utolsó!

pápá,
linus

Előzmény: Lunatic (87)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 88
Ki beszél itt a jelentéséről? Ha odafigyelsz, akkor azt hallod, hogy "tán-szolj kapitan", nem? A kis kiejtési hibát elnézzük neki, végül is külföldi, nem tehet róla.

[ZedIzDead]

Előzmény: paulinamartinez (86)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 87
Zed ez nem a te napod....Shana csak egy van...:-)))))

Én Öveges profnak csak porfújó szívógépére vagy a porszívó fújógépére ....vagy valami ilyesmire emléxem.....:-)
kutyájára, arra nem....
de fogadjunk, hogy az is inkább köpködte a csontokat, mint magábagyűrte vóna...:-)
Nagy trükkmester volt az öreg....:-))))))))))

Én statikusan vagyok beoltva német ellen immáron majdnem zíben járe óta....:-)

Egy kis off:
szerintetek lehet ennél jobban szétoffolni egy topikot?

:-)
off ON!
szerintem süllyesszük el, és menjünk a fánk klubba, persze némi csokitől megjön az irói intravénám!

L.

Előzmény: paulinamartinez (83)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 86
hát nem egészen: nem vagyok tengerész, kapitány vagyok.
de a táncolunkat is biztos tudod: bailamoooooooooos :) enrique :DDDD

sally azt üzeni, ő jön.
szal szijasztok. mennyetek a sc topikba :)

pau

Előzmény: ZedIzDead (85)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 85
Ja, azt én is tudom, táncolj, kapitány...

Hekire már ennyire nem emlékszem...

SALLY! Irgumburgum! (Őrzi az inkognitóját? Akkor majd te mesélsz róla nekünk, igaz?)

[ZedIzDead]

Előzmény: paulinamartinez (83)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 84
hej, de szeretlek Zed!
faith no more rulez forever!!!!

na, télleg megyek, mert megöl a sally.

csókolózlak titeket!!!
legyetek itt holnap is!

jóéjt drága barátaim,

paucica

Előzmény: ZedIzDead (81)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 83
heki, de jó hogy mondod!
merthogy multkor összevesztem egy sráccal, hogy milyen hangon kell hekit kihívni: magasan vagy mélyen. szvsz mélyen. mondd te is lécci ezt :) de persze csak ha igaz :))))
szal a heki az nem így vagyon írva, hanem valami angolosan. ilyen hüje kis dekázóslabda, olyan mint egy babzsák.
(angolról jut eszembe, sunshine sally is angoltanár)

német meg szerintem is szép nyelv, én szeretem, csak nem most :)
spanyolból meg ez lesz a 4. órám, szal én se sokkal többet tudok. kb ennyit: yo no soy marinero, yo no soy marinero, soy capitan....:)))

na, akkor én jóéjtet mondok.
legyetek jók, holnap jövök, ti meg írjatok a lubomba, mert haldoklik szegény.....

sallynek mostan mondtam, hogy jöjjön tasztalira, ez volt a reakció: biztosan, haggyá már! :)))

Előzmény: ZedIzDead (79)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 82
Ejnye...ájvózgonnaszéj Sana, csak mindig összezavarnak ezek a hasonló nikkek...így már nem is stimmol az előző hozzászólásom...MODERÁTOR!!!

[ZedIzDead]

Előzmény: ZedIzDead (81)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 81
Nahát, hogy Sally és pólin...sose hittem volna.

Meleg: fűtőventilátor rulez, eddig én is fagyoskodtam, mert az én szobámban nem megy a fűtés, de azóta mintha kicserélté(!)k volna.

Shalina, a Floyd-maffia meg nem te vagy, hanem kedvenc Lunatic-Fanatic barátunk hasonló érdeklődésű társai...hiába magyarázom nekik, hogy plul milyen jó a Faith No More, ők mindig csak a Hold sötét oldalát meg az őrült gyémántokat meg ilyeneket...ehh, nem is folytatom, mert Falra mászok.

[ZedIzDead]

paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 80
külker az biza!
nekem még német és spanyol fogalmazást kell éjjel szerkesztenem, kevésbé idiotikus mondatokkal...huh, ez keméyn lesz :)

a csokiból már nincs, és hát bevallom, én is a nővérkém elől ettem meg jól, de úgyis gonosz sunshine sally...és különben is ő meg tegnap megette az én kedvencemet, szal most kvittek vagyunk :)

lehet hogy leckeírás helyett átugrok oda hozzátok...egyrészt meleg van, másrészt meg viszek csokit, aztán lekenyerezlek :)))

az angolt meg ne is mondd, mert egész nap azt fordítottam :( persze közben rátok gondoltam :)))

én lassan megyek sajna.
de holnap megint jövök! (ez nem fenyegetés! :) )

Előzmény: Lunatic (76)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 79
Naszóval, beszámolóval meg vagyok elégedve, valahogy így képzeltem...bár ez az uhrini mondatszerk bántotta egy kicsit a tanári-fordítói szememet...legközelebb leszpellcsekkellek! (juj de szép ez a szó, felírom...)
Az ital télleg drága és a zene nekem is sz*r, ha ott vagyok, csak a barátaim miatt teszem.
Arról a felvetésről nem gondolkodtál, miszerint nemcsöppet lett volna cikis végigjárni a kocsmát fennhangon paucicázva?
És egyáltalán, mi a nyavalya az a heki? Az öreg Öveges prof tesztkutyáját hítták így.
Angoltanár nincs? Nem csodálom, eredetileg ugyebár én is az vagyok, és mégse járok arra...éhbér nemrulez. De német a másik szakom, milyen fogalmazásról van szó? (Luna hugicájának is mindig én írom a leckét online :-) ) Na jó, nem, tanulj csak, a német nagyon szép nyelv, aki az ellenkezőjét mondja, hazudik vagy nem ismeri eléggé. Spanyolul viszont csak annyit tudok, hogy Merre van a cipőbolt?
Bár most a saját háefemmel kéne foglalkozni, Pascal-program, ajjajjjaj...

[ZedIzDead]

Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 78
Nov 18 asszem...
mármint a közös gurulós randitasztaltali!

De lecsekkolom!

Előzmény: paulinamartinez (71)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 77
WOÁÁÁÁÁ....:-))))))

Sally a nővérkéd?
:-)))))))))))))))

őt ismerem, igaz csak a Sheryl topikból,
de mostmár akkor őt is rángassad el, jól, a talira....:-)))))))

tschók
L.

Előzmény: Lunatic (76)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 76
ZedZed....te mindent kifecsex rólam hmmm?

A kkf az a külker ügye?
Mert ha az, akkor: és igeeen! Nekem is vannak ott ismerőseim ám...:-)

Pólácska, az idiotikus mondatszerkesztésed jelenti a fényt az éjszakámban, mely jelenleg egy angol szakszöveg olvasgatásában merül ki, és a koncentrációs képességem a nullához konvergál, de nem több mint egy marék lepke....:-)

ÉNISKÉREK A CSOKIBÓL!
a sajátomat már mindmegettem....:-(((((
meg a hugomét is...:-))))))))

majd versenyt gurulunk a talira...:-))))

Nálunk jó meleg van ám...:-)
Egy kis csokival lekenyerezhető vagyok...:-)))))

csókok, és csókik...:-)

L.

Előzmény: paulinamartinez (74)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 75
jól van, csak aztán siessél, mert mingyár jön az én gonosz nővérkém, Sunshine Sally, és kidob a szobájából, merthogy itt a gépecske, ő meg alukálni akar(na)....
Előzmény: ZedIzDead (72)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 74
pólácska meg mindössze kereken 40 centivel kisebb nála :DDD
Előzmény: ZedIzDead (72)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 73
közben rájajöttem, hogy a boldogságomhoz bizonyára hozzájárul az a másfél tábla csokika, amit itt az enter nyomása közben magamba nyomtam..hm.
a talira meg majd begurulok :)))
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 72
Luna 192 centi vertikálisan. Mingyá írok többet is, nemlelépni!

[ZedIzDead]

paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 71
na azért nem vagyok olyan depi, hogy öngyi legyek..:))))
ez persze azért van, mert tudom, hogy ott lesz az a tasztaltali, amin ugye mindannyian szépen ott leszünk....télleg, mikoron is leszen az?

a suli meg amugy mellesleg a kkf-nek az nk szakja nekije.

jókedvem az meg van, annak ellenére, hogy nagyon fázom.
valaki már igazán felmelegíthetne...;-)

te Luna!
az, hogy te vertikálisan nagy vagyol, az aztat akarja e jelenteni, hogy te egy nagyon magas férfiú vagyol?
mer az tökkiráj. én meg ilyen kis picike vagyok, jól :))) mármegint valaki, akihez nem jut fel a hangom....eh :)

csókolózlak csóka módra
paucska

ui:
elnézést, a mai mondatszerkesztésem és fűzésem mindig kicsit idiotikusra sikeredik úgy láccik

Előzmény: Lunatic (70)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 70
Ó Pólácska....
hát egészen lelkiismeretfurást okozol nekem, hogy itten, teljesen sanyargatunk, hogy nem bírsz megismerkedni velünk, akik olyan helyesek, és szépek és imádnivalóak vagyunk....:-)

pedig mi is csak olyan f**** pasik vagyunk vagy mik, akik még egymással sem beszélnek, amikor a válogatott CSODÁLATOS 6-1 es idegenbeli győzelemmel rukkol elő!

Úgyhogy most nagyon boldog vagyok......és te se legyél lehangolt Pólácska, mint tábortűz mellé tett gitár, hanem irány a jókedv! :-)

Egyébként, ha lehetek indiszkrétaponált, te milyen suliban vagy megtalálható fennforgásilag?
:-) Csak hátha én is ismerek arcokat...:-)

könnyek és csókolok.
csókák...:-)
L.

Előzmény: paulinamartinez (68)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.11 0 0 69
A "Pink Floyd maffia" mind én lennék? :-)) Na szép.
Előzmény: ZedIzDead (65)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.10.11 0 0 68
az otthon - ti. fánk lub - hagyott üzenetedet megkaptam jól, s máris itt termek.
elolvastam itt az utasításokat, akkor most fogalmazok. (mindig ezek a hüje leckék :) )

a gentry jó hely. kicsi és hangulatos. ugyanakkor mégsem volt olyan jó, mert nem ismerkedtem meg nagyszerű fiatalemberekkel. ugyanis senki nem jött oda hozzám az este során, és nem kérdezte meg, én vagyok-e a paucica. nagyon hiányzott ez a kérdés. de a kérdésnél még jobban hiányoztak az azt feltevő két ifjú emberek. (uhrini mondatszerk.)
az estét kettő darab barátnőmmel töltöttem. ők nem annyira érezték jól magukat, mert keveselték a megjelentek létszámát, drágálták az italt, és a zene se elégítette ki az ízlésüket. ráadásul két bunkó még rájuk is szállott. persze én jól tudom, hogy nekik is pontosan ugyan az hiányzott, mint nekem: Zed és Luna.
...táncoltunk is. meg egy tequila is legurult...
paucica két régi ismerősével találkozott, akikkel jót beszélgetett. de nem olyan jót, mint Lunatic és ZedIzDed nickű srácokkal beszélgetett volna. mert ők ketten nagyon hiányoztak neki.
mivel ma reggel 10-re heki edzésre kellett paunak mennie, a lányokra meg matekelőadás várt 8.30-kor, ezért hamar leléptünk. egész pontosan 1/2 1-kor. de a háttérben igazából az húzódott, hogy nem ismerhettem meg a fentebb már említett, két hőnáhított tasztaltársamat, és ez rendkívül lehangolt.
hazafelé megbeszéltük, hogy minden férfi f****, kivéve természetesen Lunát és Zedet. meg azt is, hogy vasárnap megtanítom a lányoknak a jövőheti közgáz zh anyagát. ez szerintem vicces lesz :). (mindegy, kapok érte gumicukorkát - amit tudvalevő, hogy igen nagyon komálok.)
a mai nap elég rossz volt. merthogy bementem ugye a nyamvadt edzésre, ami nem volt. utána két lukasóra várt rám, amiből három lett, mert még mindig nincs angoltanár. utána pedig egy szoci előadás este hatig...boááááááááááá. az időt a könyvtárban ütöttem el, és közben végig arra gondoltam, milyen jó is lett volna tegnap megismerkedni a két nagyszerű fiúkával, ha ott lettek volna....és elábrándoztam azon, hogy milyen jó is lesz az a tali, amikor éltem hatalmas álma végre teljesülhet!

köszönöm.
pau

(mostmár csak a német illetve spanyol fogalmazást kéne megírnom :) )

Előzmény: ZedIzDead (67)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.11 0 0 67
Ja, azt azért ugye elmeséled, milyen volt a Gentry? És lehetőleg írd le sokszor és változatos formában, hogy mennyire hiányoztunk. (Szövegformázás érvénytelen, fogalmazni kell választékosan.)

[ZedIzDead]

Előzmény: paulinamartinez (59)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.11 0 0 66
Zed ne kötöszködj! Különben egy vertikális végtagom horizontálisba lendül...:-)
aztán fájhat a afejed, hogy mért fáj a fejed...:-)

Hűű...de agresszív vagyok....
kvékelvonási tünetek....:-)

Vietnámi háború? a napalm miatt vagy mért?

Anyu cigijéből nem nyúlni többet! :-)
a Tüdő tisztán jó!
ha tiszta ólom, meg korom van benne...:-(

L.

Előzmény: ZedIzDead (65)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.10.10 0 0 65
Végünk van, Luna ránk uszította a Pink Floyd maffiát :-)

mi Pólával névrokonok vagyunk

Akkor most mégiscsak lány vagy?

Egyébként meg végiggondoltam, tök gáz lett volna, hogy lemegyünk, oszt mindenkit végigkérdezünk, hogy hol van paulina...ennyire azért nem vagyok jóban a kidobókkal. Sőt, igazság szerint semennyire se vagyok velük jóban. Bár rosszban se. Habár a Luna elég "nagy szám" vertikálisan is, talán hatékonyabban kezelne egy ilyen problémát.

Luna, az új nickedről a vietnami háború jut az eszembe, és ez nem tesz jót a gondolkodásomnak. Ráadásul benthagytam a cigimet a melóban, és ez ingerültté tesz. Megyek is quakezni mindjárt.

[ZedIzDead]

Lunatic Creative Commons License 2000.10.10 0 0 64
Paucica!

én áldozat vagyok....:-))))))
és természetes szőke.
pedig nemis!

L.

Előzmény: paulinamartinez (59)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.10 0 0 63
Ott a helyed. :-)))))
Előzmény: Lunatic (62)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.10 0 0 62
MÁrmint a brend nyú Nickem ugye?

Át fognak tenni minket a Huszba.....:-)))))))))

L.

Előzmény: Törölt nick (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!