Keresés

Részletes keresés

dmass Creative Commons License 2003.03.23 0 0 118
Hello

Elakadtam a Deck 4 es palyan, a Bulkhead resznel. megvan mind a 3 chip de kellene allitolag valami security card is de nem talalom sehol, enelkul nem tudok bejutni oda ahova be kellene rakni az chipet. Tud valaki segiteni?

Willys Creative Commons License 2003.03.22 0 0 117
Hááát.. a vizsgaidőszak miatt megszakadt a kapcsolat köztünk, aztán meg feledkeztem az egészről. Vagy 1 hete néztem rá a bejegyzett mail-jeimre, és láttam, hogy Rephyx írt nekem.
Sorry Rephyx.
Majd nyomhatnánk egyik nap tovább a dolgot. Nekem ma este pl tök megfelel. Játékállás még megvan, meg Wilcot sem töröltem, szal csak rajtad áll :)

Tsá!

wreckage Creative Commons License 2003.03.21 0 0 116
Hey! Mar azt hittem hogy orokre elnyelt titeket a Von Braun! :)
Előzmény: Rephyx (115)
Rephyx Creative Commons License 2003.03.21 0 0 115
Nem tudom, nekem mukodik gond nelkul...
Amartus Creative Commons License 2003.03.21 0 0 114
Xp home alá raktam fel javítva az sp1-gyel, mert nekem még a sima XP volt. A felrakásnál a kompatibilitást beállítottam, ha jól emlékszem és fel is patcheltem. Kész. Semmi más nem történt. Viszont nekem eredeti van. Lehet, hogy azért nem megy?
Előzmény: dmass (113)
dmass Creative Commons License 2003.03.21 0 0 113
Tudja valaki hogyan lehet elinditani XP alatt az SS2-t?
Felnyomtam ra a patchet, meg a crackot, a jatek elindul, de a new game utan lefagy.
Willys Creative Commons License 2002.12.02 0 0 112
Cyber modul közös, ill. mindketten megkapjuk ha szerez valaki. Valamint audio logok mindenki számára olvashatóak.
Mi vagy a feléig jutottunk talán.
Tényleg jobb így teamben nyomni, mondjuk a horror így sokat gyengül.

Tsá!

Rephyx Creative Commons License 2002.12.02 0 0 111
A logokat nem igazan olvassuk, csak atnezzuk, egy-egy pihi kozben, otosevel kb :) Hatha van valami info bennuk :)
Előzmény: wreckage (110)
wreckage Creative Commons License 2002.12.02 0 0 110
A hatrahagyott logokat ki olvassa, vagy ez hogy megy?

Nos, en most ertem a vegere. Igy impossible modban is eleg szepen, siman haladtam, vegulis most jatszottam vegig harmadszorra (normal, hard, imp.).

Prefontaine utolso log-ja nagyon ott van, krva jol "jatszik" a szinkronhang.

Most elkezdek megcsinalni egy normalis forditast. Valaki még dolgozik rajta?

Előzmény: Rephyx (109)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.30 0 0 109
Na most folytattuk, eleg hardkor modon nyomtuk nonstop jopar orat. Kivegeztuk az 5 szintet, es most mentunk fel a nagy lifttel az 5ik szintrol. Konnyebb sokkal mint single-ben, lazan lemeszarlunk barkit, a nagy robotok vagy kapnak a stasis field generatorbol es utana Willys jediknight modra levagja oket, vagy a fuzios agyu+nala az emp komboval intezzuk el oket. Halal is volt parszor, foleg a nagy pokoknak koszonhetoen. Kifejezetten jo, hogy ha osszebeszelve 2fele fejlodtok, akkor nagyon ra lehet menni egy-egy dologra. Roger Wilcoval folyamatosan beszelunk, es egesz jol ossze tudunk dolgozni, neha 1-1 hatbaloves elofordul ugyan, de nem veszes :)
Előzmény: Willys (108)
Willys Creative Commons License 2002.11.30 0 0 108
Ott, hogy a lift árama mostanában lesz visszakapcsolva, és mehetünk oda, ahol te tartasz. Én a pszi+energia fegyverre álltam rá. Rephyx pedig standard fegyver+repair+hack+maintanance. Ő tölti a fegyveremet, mert magasabb a Cyber képessége, és ezért több energiát tölt bele :)
Hát hogy mikor folytatjuk, az kérdéses. Tegnap rászóltam, de nem kaptam 1értelmű választ. Mindenestetre a harccal sok gond nem volt, leszámítva a suicid protokol droidokat :)

Tsá!

wreckage Creative Commons License 2002.11.30 0 0 107
Hol jartok a multi game-ben? Es milyen?
Előzmény: Rephyx (105)
wreckage Creative Commons License 2002.11.30 0 0 106
Mar a hydroponics-on jarok de nem talalkoztam egy lathatatlan faszival sem, lehet hogy a patch "helyretette".

Ja igen, ha talaltok valahol egy maganyos fejet csapkodjatok meg a csavarkulccsal, nem semmi hangot ad :))

Előzmény: kispicsa (98)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.25 0 0 105
Ez a game alig visz savszelesseget szerintem, a netes hangatvivoknek meg a lenyege a sporolas. Mindketten szelessavuak vagyunk boven fog menni. Szerintem a 3 emberes jatekkal inkabb szervezesi nehezsegek vannak (hogy hozzuk magunkat ossze idore)
Mindenesetre folytatjuk.
Előzmény: Willys (104)
Willys Creative Commons License 2002.11.25 0 0 104
Valaki szervert kell indítson. Ő a host. Neki közzé kell tenni az IP-t és akkor rá tudsz csatlakozni. Talán érthtő hogy nem dobálom fórumra ki az IP-met. Mindenesetre én úgy gondolom 2 fő bőven elég a játékhoz, főleg mikrofon nélkül a koordinálási nehézségek miatt. Szóval egyenlőre Rephyx-el próbálkozgatok, csak kettesben nyomulni. De ez persze senkit sem akadályoz meg nagyom gáma indításában :)
Mindenesetre kell a patch, mert anélkül nincs multi gáma. Kell az azonos verzió is, ezt shock2.exe mértet hasonlítgatásával sikrült megoldani nálunk.
Holnap elszaladok valami plázába, aztán veszek egy elviselhető árú headset-et. Aztán kiderül birja e a kapcsolat, meg bírom-e Rephyx hangját :)
Az enyimmel persze nem lehet gond... ez nyilvánvaló :) (?vagy nem?)

Tsá

Előzmény: count_zero (102)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.25 0 0 103
Na sikerult!
Jatszottunk Willys-el coopban.
Eloszor verzioproblemak miatt nem jott ossze a kapcsolat, aztan egyeztettuk a nocdket, es igy gond nelkul mukodott.
Tapasztalatok: minimalis akadassal nagyon jol futott, boven jatszhato volt. A cyber modulok kozosek, nem kell osszeveszni rajtuk, mindenki megkap mindent, osztodas nelkul. A nanite nem kozos, de a kutatas pl igen. Egymasra kell vigyazni, mert sebzik egymast a figurak. Egy psyker-marine parositassal nyomulunk, most mentunk at a medical reszlegbe az elejen. Sokkal jobb igy ketten, nincs akkora para, a hibrideket lazan elverjuk ketten. Kivancsi vagyok mi lesz a kesobbiekben!

Hatrany: ha hasznaljuk a beepitett csetet, akkor belassul egy picit a jatek, meg megbolondul az iranyitas, mindkettonknel asszem mas tuneteket produkalva, ez szerintem a billentyuzetkiosztassal valo bugos osszeakadas miatt. Ugyhogy mikrofonos kommunikacio jon :)
Brutalisan ronda a masik jatekos, kulon mondatot erdemel! :))
Es egy kerdes a vegere: mivel lehet torolni a nav markereket ?

count_zero Creative Commons License 2002.11.25 0 0 102
Köszi. Honnan kaphatok login/pass-t?
Előzmény: Galocza (89)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.25 0 0 101
Olvastam, mail ment hogy miert nem tudok belelepni. Icq, irc, valami kene hogy verziot egyeztessunk.
Előzmény: Willys (100)
Willys Creative Commons License 2002.11.25 0 0 100
Helló,
Hostolok egy Multi Gamát. Mail ment, hogy milyen IP-n is.

Tsá

Előzmény: Rephyx (96)
via_mala Creative Commons License 2002.11.25 0 0 99
Csak fun, nem nagy szám:
http://www.1001winampskins.com/skin_download.php?skin_id=923
Winamp Skin, hogy a korábban letöltött MP3-makhoz megalapozzuk a hangulatot ...
kispicsa Creative Commons License 2002.11.25 0 0 98
Még az 1. Szinten!!! Az egyik (talán a jobb alsó) sarok részénél a térkép szerint, már. Csak veszed észre hogy valaki üt téged és halod a lépéseit. A kezdő helytől jobbra lesz egy folyosó és a végében van egy ajtó, az ajtó után van egy kanyar,+ le lehet menni a ott egy létrán egy kis területre. (mivel már 1,5-2 éve játszottam vele, csak az emlékeimre hagyatkozhatok, meg a kimentéseimre-ha még megvannak?)
Előzmény: wreckage (91)
via_mala Creative Commons License 2002.11.25 0 0 97
Nagy nehezen leszedtem a 2.3-as patch-et. Mert ugye a crack a gamecopyworld-on fenn van, de az eredeti patch linkje ott nem jó, így annak beszerzése már egy kissé nehezebben ment. Hogy neketek ne kelljen ennyit szenvedni egy lehetséges megoldás: shkpatch.exe. És hogy teljes legyen az élvezet egy NOCD crack hozzá: EVC.SYSTEM.SHOCK.2.V2.3.NO.CD.ZIP. Ki fogom próbálni, bár multizásra nincs nagyon lehetőségem.

De lenne egy kérdésem is: nem tud valaki egy olyan MOD-ról, amiben a textúrákat cserélték volna ki sokkal részletesebbre? Annak idején a Half Life Blue Shift lett kb 5x szebb egy ilyen MOD-tól.

Előzmény: Rephyx (96)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.24 0 0 96
Amugy meg a legjobb ha felmesz a www.gamecopyworld.com-ra es ott megvan ez a nocd is, meg a peccsre is van link. Kb 8 megas az utobbi.
Rephyx Creative Commons License 2002.11.24 0 0 95
Dontpara! :) szerintem a legujabb peccs kell hozza.
Ha megkeresel akkor el tudom kuldeni, +a nocdt is. Igy megjelenik egy legalso, 6os menupont (nem tudtam hogy ehhez kell a peccse) mint multiplayer.
Icqn keress ram :)
Előzmény: Willys (94)
Willys Creative Commons License 2002.11.24 0 0 94
Helló,
Szóval bevágódtam gyorsan a gép elé, és lecsekkoltam, hogy van a multi game... NINCS!!!
Persze lehet, hogy fekete szemüvegemet vettem fel, és azért nem látszott semmi sem. Na minde1. Ha mégis lenne akkor kéretik elmagyarázni hol találom meg. Konzol parancsból lenne elérhető? Esetleg patch kell, hozzá hogy megjelenjen 1 új menüpont?
Kérek használható megoldásokat, mert momentán kicsit rászedettnek érzem magam.

Tsá!

Rephyx Creative Commons License 2002.11.24 0 0 93
Na vasarnap van, megprobaljuk ? :)
Előzmény: Willys (83)
wreckage Creative Commons License 2002.11.24 0 0 92
En is meglestem a forditast es ha nem lennek ennyire tolerans akkor most nagyon csunya szavakat büfögnék kifelé..

Mindenesetre annyit hogy teljesen kovetkezetlen, nem nagyon van tisztaban egy-ket(sok) angol kifejezessel, sokmindent szotarbol, szo szerint forditott. Igy inkabb idegesito mint hasznos.

Ezen elobb vagy utobb en is segiteni fogok, ez kotelesseg.

Előzmény: Willys (81)
wreckage Creative Commons License 2002.11.24 0 0 91
Elkezdtem impossible-ben, de a lathatatlan zsigával még nem talalkoztam.. Pontosan hol szamitsak ra? Csak azert kerdezem mert nem nagyon akarom miatta osszeszarni a tiszta pelenkámat.

Egyebkent eleg tré a helyzet mert vasra semmit sem koltottem, psi hypo pedig alig akad. A villaskulccsal pedig eleg gáz nekimenni egy telepitett gépágyúnak.. :)

Előzmény: kispicsa (88)
Rephyx Creative Commons License 2002.11.23 0 0 90
A jelentkezok johetnek tovabbra is :) Remelem mindenkinek van vilcoja meg ijesmi netkommunikacios eszkoze, mert ugy tenyleg feeling lenne...
Galocza Creative Commons License 2002.11.23 0 0 89
hlc.warez.hu ftpjén fenn van
Előzmény: count_zero (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!