Keresés

Részletes keresés

igric Creative Commons License 1999.09.13 0 0 324
endi!

ENDE.

igric Creative Commons License 1999.09.13 0 0 323
Hölgyeim és Uraim, nyolc óra óta egyetlen hozzászólás sem?

Kedves F.B.I. doktor úr, ez a kínos helyzet. Lehet-e az SZDSZ frakció teológiai döntőbíró?

Hát persze, hogy lehet, ö.m. a f., ami destruktív, azt ne pártoljuk. Ha van demokrácia, ha nincs.

Szerintem: TOPIC ENDE. Vagy folytassuk?

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.13 0 0 322
Igric!
Gyk. te az írásaiddal azt állítod, hogy szerinted az Orbán kormány nem demokratikus (azaz törvénytelen) eszközökkel dolgozik. És persze az ellenzék is. És hogy a kormány azért teszi ezt, mert csak így lehet (szerinted) az ellenzék törvénytelensége ellen harcolni. Gratulálok.
Én erre azt mondom:
1. hogy az ellenzék így tesz, bizonyítani kell
2. a kormány szerintem is így tesz, ebben egyetértünk (mármint, hogy nem demokratikus eszközökkel dolgozik) :-)

A véleményem egyébként az Orbán kijelentéséről, hogy ha nem is lehet megtámadni jogilag (bár...) azért az elmondható róla egyértelműen, hogy "sunyi alattomos bökdösődés". Ha ezt eszi a magyar nép, akkor ezt eszi. Nem kéne ezt ennie? Nem.

Nagyon tetszett jdr írása, ezért ha megengeditek, megismétlem:
"Nagyon elkeserítő, hogy ilyen hangok egyáltalán megjelenhetnek ma Mo-n. Nincs demokrácia, tehát demokráciát nem demokratikus eszközökkel kell teremteni. (Sztálin: az állam úgy hal el, ha minél jobban erősítjük azt.) Ez már nem szólásszabadság, mert aki az Alkotmányt nem ismeri el, az kívül helyezi magát annak rendelkezésein.
Sok mindent lehet mondani, hogy korai demokrácia, a demokrácia működésének zavarai, stb, de azt, hogy demokrácián kívüli eszközöket kell alkalmazni még a szélsőjobb és a szélsőbal sem mer állítani. Részemről mindenki, aki ilyet mond - bármelyik oldalról - ignore on"

igric Creative Commons License 1999.09.13 0 0 321
Tiltakozzunk! Liberális párttól nem várt vallásellenesség!!!

MEGDÖBBENTŐ TITKOS SZAVAZÁS UTÁN HACK PÉTER NEM FRAKCIÓVEZETŐHELYETTES TÖBBÉ !!!!

Leszavazásában, demokráciában szokatlan módon, a Hit Gyülekezeti tagsága is motiválta az SZDSZ képviselőit.

igric

igric Creative Commons License 1999.09.13 0 0 320
Doktor úr!

1. A belinkelt cikk nem ide vonatkozik, viszont látványos.

2. Kuncze magától értetődő dolgokat, melyeket minden párt ugyanígy csinált eddig (én természetesnek tartom) kérdezett úgy, mintha azokkal bűnt követett volna el a miniszterelnöke.

3. Az adjon Istenre megkapta a fogadj Istent.

4. Orbán nem minősítette a HGY-t, azt ti minősítitek, amikor sértőnek tartjátok Kunczéra az onnan válogatott barátait.

5. Örömmel látom, hogy egyházellenességed a szektákra nem terjed ki. Azért érdemes lenne beszélned néhány szülővel, akiket elhagytak gyermekeik vagy öngyilkos lett az új Luther miatt.

6. A HGy. ről megjelent leleplező könyv íróját nem nevezném konzervatívnak. Vagy ha otthagyja őket, akkor azonnal az? A gyülekezet maga járatja le magát.

igric

igric Creative Commons License 1999.09.13 0 0 319
Tisztelt jdr!

Elkeserítő károkat okozott Magyarországon az angolszász találmányú, képolvasás tanítása. Csak ennek köszönheted kétségbeesésedet. Én pedig hízok egy kicsit, mert elismerted a mai ellenzék egyes megnyilvánulásainak antidemokratikusságát. Ugyanis:

"Ha nincs,(mármint demokrácia) akkor az ellenfelet saját eszközeivel kell szembesíteni, mert így kerül valamennyiünknek a legkevesebb energiájába és idejébe." írtam én.

"Nagyon elkeserítő, hogy ilyen hangok egyáltalán megjelenhetnek ma Mo-n. Nincs demokrácia, tehát demokráciát nem demokratikus eszközökkel kell teremteni." válaszoltad rá te.

igric

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 318
Rajta all a Miloi Venusz, hogy ki ne fujja a huzat az ablakon. (:-)
dekóder Creative Commons License 1999.09.13 0 0 317
Csak a pontosság miatt: Stadlernél az Utolsó vacsora áfás-számlája van...
:-)
lujza Creative Commons License 1999.09.13 0 0 316
Csak a pontossag miatt : Stadlernel az Utolso Vacsora van.
Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 315
Kedves szalonna !

Sajnalom, hogy nem jutottunk dülöre. Nem erzem hogy megcafoltal volna, ill. nem tudom mire ertetted a megcafolast ? Merthogy szeritem ilyesmi nem törtent azon probalkozasodon kivul, hogy volt egy gondolatod, hogy mit is jelenthetett O.V. mondata ? Nyilvan ezzel szeretted volna bizonyitani a targyilagossag lehetöseget. Sajnos az is csak az ohaj kategoriaba tartozott. De hagyjuk, ugysem fogod beismerni.

U.I. Nem, nem ! Nala a Sixtusi kapolna van. (:-)))

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 314
Kedves Skorpió,

Most mennem kell. De én arra kérdeztem rá, amit te mondtál, nevezetesen, hogy a kijelentés pejorativ a KB-ra, a HGYüre, Kunczéra és Orbánra saját magára is. Az érdekelt, hogy miért mondod ezt, mert logikai bizonyitásodat sajnos nem tudom elfogadni, cáfoltam is az alábbiakban. Természetesen tiszteletben tartom, hogy saját véleményedet sem kivánod kifejteni.

Félre ne értsd, én is pontosan tudom, hogy miket lehet beleérteni egy kijelentésbe, csak szeretném láttatni, hogy a beleértések világa messze van a tényekétol.

Üdvözöl

szalonna

PS. A Mona Lisa meg úgy is a Stadlernál van, nem? :))

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 313
Kedves szalonna !

Felreerthetöen fogalmaztam.

Helyesen : "De hat mivel Orban nem ezt mondta, ezert felesleges erröl vitazni, ezert nem reagaltam ra. "

Sorry !

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 312
Ja megint elfelejtettem. (De ez annyira evidens, hogy magaert beszel.)
Mivel O.V es szabadcsapata a mult rendszerben dolgozo partfunkcionariusokrol kinyilvanitotta negativ velemenyet, ezert veluk barati kapcsolatba hozni szemelyt, vallasi felekezetet sertö es pejorativ.

(F.B.I doktor amugy sokkal jobban mar megvalaszolta, ha jol lattam.)

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 311
Kedves szalonna !

"Szerintem lehet semleges kijelentésként is értelmezni, ..."
Szeritnem meg nem lehetett. Ha Te ugy ertelmezted, lelked rajta. Ertelmezheted azt hogy "kek" ugy is hogy "piros". Csak eppen tevedsz.

"Orbán sokkal fiatalabb mint sok politikus, lehetseges, hogy a fiatalabb FIDESz-eseknek áltlában kisebb a kapcsolatrendszere, mint mondjuk az SzDSz politikusok. Tehát valóban nem tudnak olyan széles körböl barátokat meríteni."

De hat Orban nem ezt mondta, ez feltetelezes, felesleges erröl vitazni, ezert nem reagaltam ra.

Fontosabb hogy mit mondott valojaban.

A komplementer kategoriak pedig ervenyesek abban az esetben is, ha Te nem fogadod el. De hat vitatkozhatunk arrol is hogy 1 + 1 az mennyi. De tovabbmenve, es eltekintve minden fele szigoru logikatol es jogi csüres-csavarastol, megallapithatjuk, hogy Orban kijelentese minimum felreertesre adhat okot - lasd a tsd.-i reakciot - egy igen erzekeny kerdesben, tehat O.V. megrohato azert mert
:
1. Vagy pejorativ es szemelyeskedö volt.
2. Vagy mert nem oszinte, mert szeretne volt MSZMP KB baratokat, (mikozben csak szapulja öket.)
3. Vagy nem tudja mit beszel es ezaltal többek között vallasi erzekenyseget (is) sert.

"1]Furcsa is lenne. Gondold csak el, valaki azt mondja a Mona Lisara "Szép ez a kép'" - ekkor meg kellene szólalnia a múzeum riasztójának, mert el óhajtotta lopni? "
A peldad rossz, mert nem arrol vitazunk, hogy van-e egyaltalan targyilagos mondat. Persze hogy van. De O.V. eseteben erre nem volt szo. (Mint ahogy nem is adott targyilagos valaszt.)

Te kimerned tenni Mona Lisa kepet riaszto nelkul a nappaliba ? (:-)))

F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.09.13 0 0 310
Hát szerintem nagyon jól látszik, hogy mi volt az amire a miniszterelnök a

"Kedves Kuncze Gábor!Nem mindenki válogathatja a barátait az MSZMP KB-ából és a Hit Gyülekezetéből.Ennyit a barátokról!"

választ adta:

"hiányzott a szobatársak, gimnáziumi osztálytársak, vállalkozói társak különböző állami, fontos közszolgálati funkcióba helyezéséről szóló beszámoló"

Mivel a miniszterelnök nem tudta megválaszolni ezt a számára kínos állítást, ezért egy hasonlóan kínos állításal próbált válaszolni. Ebben az is segített neki, hogy mostanában erős lejárató kampány indult a legnagyobb "kisegyház" ellen főleg konzervatív oldalról. Konzervatív oldalról nem egyszer emlegetik pejoratív értelmben a Hit Gyülekezetet, sokuk számára ez a kisegyház jelképezi a destruktív szektát, még ha ez balgaság is.

Na most egy miniszterelnök viszont az államhatalom képviseletében ilyet nem tehetne meg.

Az állam nem lehet teológiai döntobíró
Nemzetközi szervezet elmarasztaló jelentése a hazai helyzetrol
Népszabadság, 57. évfolyam, 207. szám, 1999. szeptember 3., péntek

A miniszterelnöknek nagy a felelőssége, hogy az ilyen állításoknak ne adjon táptalalajt nyilvánosan, a Parlament plénuma előtt.

Tisztelettel,
mint fent

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 309
Kedves Skorpió,

Nem válaszoltál erre a két kérdésemre: "szerinted tételesen miért pejoratív Orbán kijelentése az MSzMP KB-ra?, és miért Kuncze-ra? "

Üdv

szalonna

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 308
Node kedves amigo,

"itt a semleges kijelentest nem lehet ugy ertelmezni, hogy targyszeru, mert abban pillanatban mar ohaj lesz."

Szerintem lehet semleges kijelentésként is értelmezni, és példát is adtam rá - mintha nem reagáltál volna. Tárgyszeruség és az óhaj között szerintem nincs kapcsolat - nem is értem, mire gondolsz [1]. Indirekt bizonyításod pedig szerintem már ott értelmetlen, ahol a komplementer kategóriákat kezdted - szvsz helytelenül - alkalmazni. De ez már mindegy. Ha a logikai részhez kivánsz hozzászólni, szívesen válaszolok, de a vitához nem tartozó jelzök monoton hajtogatására nem vagyok partner.

Udv

szalonna

[1]Furcsa is lenne. Gondold csak el, valaki azt mondja a Mona Lisara "Szép ez a kép'" - ekkor meg kellene szólalnia a múzeum riasztójának, mert el óhajtotta lopni? Vagy?

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 307
Kedves szalonna !

"Minden más esetben ugyanis feltételezésekkel kell élned, és ezeket nem eröltetheted senkire sem, rám sem, Orbánra sem."
Igen, feltetelezek valamit, amit majd bizonyitok. Jelen esetben ez volt az indirekt bizonyitas amit leirtam, kiegesztive azzal, hogy ha az nem alkalmazhato, akkor viszont Orban alkalmatlan.
Csapda helyzet ? Az. Talan nem kellett volna ilyet mondania.

"Én speciel nem értek azzal egyet, hogy a semleges kijelentést tevö politikus mindenképpen alkalmatlan lenne,"
En viszont hangsulyozom, hogy itt a semleges kijelentest nem lehet ugy ertelmezni, hogy targyszeru, mert abban pillanatban mar ohaj lesz.belöle. Marad a "szep idö". Es az alkalmatlansag.

"PS. Kiemelném, hogy ez a kijelentésed "....akkor ebben az esetben megkerdöjelezhetö Orban miniszterelnöki alkalmassaga, de akar a szellemi beszamithatosaga is. " - számomra úgy értelmezheteto, hogy szerinted 1) ha a miniszterelnök nem vét elemi hibát (jogilag elmarasztalható kijelentés), akkor alkalmatlan, 2) ha meg hibázik, akkor meg monnnyonle. Hát ez az, ami már nem logikai vita.

Bizony itt szaladt bele Orban a csöbe, ugyanis ebböl nem tud, nem lehet jol kijonni es ezt pont logikus modon lehet belatni.

" És szvsz az sem szükségszerüen logikai vita, ha akár százszor is leírjuk, hogy "részeg", vagy gyógyszer hatása alatt áll", "szellemi beszámíthatósága megkérdojelezheto" stb. Szerintem érvelésed enélkül is értheto, és ettol önmagában nem lesz helyesebb. Szvsz."
Igy van !

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 306
Bocs, úgy látszik, ma mindent kétszermondok kétszermondok, pedig egyszeriseléglenne, egyszeriseléglenne.
szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 305
Kedves Skorpió,

Nem gyoztél meg, sot szvsz megerosited érvelésemet. Valóban arra gondoltam, hogy a semleges kijelentés az egyetlen, ami jogilag problémamentes. Minden más esetben ugyanis feltételezésekkel kell élned, és ezeket nem eröltetheted senkire sem, rám sem, Orbánra sem.

Én speciel nem értek azzal egyet, hogy a semleges kijelentést tevö politikus mindenképpen alkalmatlan lenne, ahogy ezt Te állitod. Hiszen - és ez most csak egyetlen lehetséges interpretáció, kérlek ne vedd úgy, hogy szerintem ez hangzott el - Orbán sokkal fiatalabb mint sok politikus, lehetseges, hogy a fiatalabb FIDESz-eseknek áltlában kisebb a kapcsolatrendszere, mint mondjuk az SzDSz politikusok. Tehát valóban nem tudnak olyan széles körböl barátokat meríteni. Az SzDSz network-je más, mint a FIDESz-é. Erre pedig politikusnak szabad célozni. Ez persze csak egy interpretáció, a lehetséges sok közül.

Egyébként, szerinted tételesen miért pejoratív Orbán kijelentése az MSzMP KB-ra?, és miért Kuncze-ra?

Üdv

szalonna

PS. Kiemelném, hogy ez a kijelentésed "....akkor ebben az esetben megkerdöjelezhetö Orban miniszterelnöki alkalmassaga, de akar a szellemi beszamithatosaga is. " - számomra úgy értelmezheteto, hogy szerinted 1) ha a miniszterelnök nem vét elemi hibát (jogilag elmarasztalható kijelentés), akkor alkalmatlan, 2) ha meg hibázik, akkor meg monnnyonle. Hát ez az, ami már nem logikai vita. És szvsz az sem szükségszerüen logikai vita, ha akár százszor is leírjuk, hogy "részeg", vagy gyógyszer hatása alatt áll", "szellemi beszámíthatósága megkérdojelezheto" stb. Szerintem érvelésed enélkül is értheto, és ettol önmagában nem lesz helyesebb. Szvsz.

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 304
Kedves Skorpió,

Nem gyoztél meg, sot szvsz megerosited érvelésemet. Valóban arra gondoltam, hogy a semleges kijelentés az egyetlen, ami jogilag problémamentes. Minden más esetben ugyanis feltételezésekkel kell élned, és ezeket nem eröltetheted senkire sem, rám sem, Orbánra sem.

Én speciel nem értek azzal egyet, hogy a semleges kijelentést tevö politikus mindenképpen alkalmatlan lenne, ahogy ezt Te állitod. Hiszen - és ez most csak egyetlen lehetséges interpretáció, kérlek ne vedd úgy, hogy szerintem ez hangzott el - Orbán sokkal fiatalabb mint sok politikus, lehetseges, hogy a fiatalabb FIDESz-eseknek áltlában kisebb a kapcsolatrendszere, mint mondjuk az SzDSz politikusok. Tehát valóban nem tudnak olyan széles körböl barátokat meríteni. Az SzDSz network-je más, mint a FIDESz-é. Erre pedig politikusnak szabad célozni. Ez persze csak egy interpretáció, a lehetséges sok közül.

Egyébként, szerinted tételesen miért pejoratív Orbán kijelentése az MSzMP KB-ra?, és miért Kuncze-ra?

Üdv

szalonna

PS. Kiemelném, hogy ez a kijelentésed "....akkor ebben az esetben megkerdöjelezhetö Orban miniszterelnöki alkalmassaga, de akar a szellemi beszamithatosaga is. " - számomra úgy értelmezheteto, hogy szerinted 1) ha a miniszterelnök nem vét elemi hibát (jogilag elmarasztalható kijelentés), akkor alkalmatlan, 2) ha meg hibázik, akkor meg monnnyonle. Hát ez az, ami már nem logikai vita. És szvsz az sem szükségszerüen logikai vita, ha akár százszor is leírjuk, hogy "részeg", vagy gyógyszer hatása alatt áll", "szellemi beszámíthatósága megkérdojelezheto" stb. Szerintem érvelésed enélkül is értheto, és ettol önmagában nem lesz helyesebb. Szvsz.

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 303
Kedves szalonna !

Az ohaj = pozitiv velemeny.

Tehat lehet :
- 1 pejorativ,
- 2 nem pejorativ ami lehet:
- 2.1 pozitv a tartalmu, (ohaj)
- 2.2 semleges - tehat mint egyszerü kijelentes,

Te most a 2.2 kiertekeleset hianyolod. Nos, amennyiben feltesszuk, hogy a semleges kijelentest mondta Orban - ami elvileg lehetseges - akkor ebben az esetben megkerdöjelezhetö Orban miniszterelnöki alkalmassaga, de akar a szellemi beszamithatosaga is. Ugyanis ekkor a mondatanak e parbeszedben nincs semmi ertelme, funkcioja, olyan mintha Orban az mondta volna hogy "ma szep idonk lesz".
Tehat ha valaki egy olyan kerdesre, hogy pl. honnan van az apjanak banyaja azt valaszolja, hogy szep idonk lesz, az minimum alkalmatlan az orszag vezetesere. (de lehet hogy reszeg vagy gyogyszer hatasa alatt all.)

pejorativ : Kunczere, HGY-re, MSZMP KB tasokra. Ami ennel fontosabb sajat magat minositi le.

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 302
kedves Skorpio,

Szerintem levezetésed nem helyes. Ugyanis ami "nem pejorativ", az meg nem szükségszerüen "óhaj". A "nem-pejorativ" gyüjtöfogalmában benne van a semleges és a pozitív vélemény is.

És egyébként, véleményed szerint kire nézve "pejoratív" vagy "nem-pejoratív" a kijelentés?

Üdvözöl

szalonna

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 301
Kedves szalonna !

Elöször is nem vagyok jogasz, tehat a jogi kerdesekhez nem ertek. (:-(((
De ha logikailag nezzuk, akkor következö modon probalnam bizonyitani. A modszer az indirekt bizonyitas modszere lenne.

Az ominozus mondat igy hangzott :
""Kedves Kuncze Gábor!Nem mindenki válogathatja a barátait az MSZMP KB-ából és a Hit Gyülekezetéből."

Namarmost Orban vagy pejorative mondta vagy nem.
Mivel nem tudjuk bizonyitani hogy pejorative, ezert feltesszuk hogy NEM pejorativ ertelemben mondta, es megprobaljuk bebizonyitani ennek az allitasnak a helyesseget.
Ha nem pejorativ, akkor a mondat egy ohajt fejez ki. Olvasd el a mondatot. A mondat szerkezete egy ohaj, egy vagyakozas.
Vegyuk figyelembe, hogy Orban verbalisan mindig kifejezte ellenerzeset az MSZMP KB volt tagjaival. (Attol tekintsuk el, hogy a hatalomba ennek ellenre jonehany MSZMP-s kadert beemelt. De beszedeiben sosem vallalt veluk semmilyen közösseget.) Ismert a velmenye a HGY-röl is. Vegyuk figyelembe a valaszt megelözö kerdest, ami nem egy barati csevelyre resze volt. Ennek ismereteben elkepzelhetetlennek tartom, hogy Orban a valaszaban kifejezte volna ohajat, vagyakozasat arra, hogy az MSZMP KB es HGY-is baratokra vagyik.
Tehat az az allitas megdölt, hogy nem pejorative mondta, ergo pejorative mondta. Nincs mas lehetöseg.

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 300
Kedves Skorpió,

Irod "Orban kijeltese azert volt pejorativ, mert annak szanta."

Nem lehet jogilag bizonyitani, hogy ki mit minek szán. Te hogyan bizonyitanád, hogy pejorativnak szánta?

Üdv

szalonna

Skorpió Creative Commons License 1999.09.13 0 0 299
Kedves szalonna !

Latom nem elegitett ki a penteki valaszom. No, akkor megprobalom ugy ahogy kerted egy mondatban megfogalmazni. (De ha utana azt kered, hogy egy szoban, majd egy betuvel, akkor brrr..)
Akkor lassuk : Orban kijeltese azert volt pejorativ, mert annak szanta.

szalonna Creative Commons License 1999.09.13 0 0 298
Kedves doktor, Ön a megjegyzésembol egyetlen szóra (odamondani) kapaszkodott bele, és figyelmen kivül hagyta a többit. Sajnálatosnak tartom, hogy Ön így ír: "Azt hiszem Ön is összetéveszti a vitát a kocsamai veszekedéssel". Ezt a kijelentését ugyanis személyemre nézve sértonek tartom.

Értelmesebb véleménycserék reményében üdvözli:

szalonna

faithful Creative Commons License 1999.09.13 0 0 297
Kedves Speaker,

Írod: "Az olyan alantas rágalmak, mint a poziciók megszállása, a szobatársak közötti viszony alapján keletkező karrierek, és más egyéb zagyva szóvirágok, azért is vissza-tetszőek..."

Ezek sajnos _tények_ és nem rágalmak. A rágalom és a tény között az a különbség, hogy a rágalom nem igaz, a tény meg tény.

Mint említettem a legfőbb bajom az, hogy az embereket Mo-n még mindig nem a tehetségük, szorgalmuk, teljesítményük határozza meg, hanem a kapcsolatrendszerük. Ki kinek a barátja, rokona, ismerőse, kollégiumi szobatársa stb.
Valamint ha szegény megdicsőült Simicska a fideszhez közelálló cégeket zaklatta volna APEH vizsgálatokkal, akkor nem lenne a közönséges szemlélőnek az a gyanúja, hogy csak azért került az APEH élére, hogy elkenjen bizonyos simliskedéseket, és az APEH csak eszöz legyen konkurens egyházak, pártok, cégek megzabolázására.

jdr Creative Commons License 1999.09.12 0 0 296
Nagyon elkeserítő, hogy ilyen hangok egyáltalán megjelenhetnek ma Mo-n. Nincs demokrácia, tehát demokráciát nem demokratikus eszközökkel kell teremteni. (Sztálin: az állam úgy hal el, ha minél jobban erősítjük azt.) Ez már nem szólásszabadság, mert aki az Alkotmányt nem ismeri el, az kívül helyezi magát annak rendelkezésein.
Sok mindent lehet mondani, hogy korai demokrácia, a demokrácia működésének zavarai, stb, de azt, hogy demokrácián kívüli eszközöket kell alkalmazni még a szélsőjobb és a szélsőbal sem mer állítani. Részemről mindenki, aki ilyet mond - bármelyik oldalról - ignore on
jdr
PuPu Creative Commons License 1999.09.12 0 0 295
Tisztelt igric!
1. De majd Ti csinéltok, ha beledöglünk is!

2. A cél szentesíti az eszközt, ugyebár... ( ... ... ... -Sztálin, stb.)

3. Majd egyszer rájössz, hogy ebben az országban nincs "ti", csak "mi" van.
Amíg nem jutsz el idáig, addig sajnos minden vitában roppant értetlenül fogod tapasztalni, hogy sokan csodálkoznak rajtad.

4. Nem vagy Te hülye, - csak az érzelmeid folyvást zavarják a tárgyilagosságod. Legyél SZVSZ kicsit türelmesebb...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!