Keresés

Részletes keresés

platina Creative Commons License 2000.05.09 0 0 11
Beteszlek benneteket a kedvenceim közé, hogy mindig rátok találjak.
platina Creative Commons License 2000.05.09 0 0 10
Mindenféle ízű joghurthabok voltak és vannak. Manapság epreset és barackosat lehet kapni, de bánatomra csak nagyon kevés helyen. A Nyugati Skála ABC-ben szokott lenni, azt hiszem, az Kaiser bolt. A Duna Plaza Meinl-ben is. Kisebb boltokban szinte soha. Disznóság. Nagyon sok jó termék tűnik el, aminek a marketingjével nem foglalkoznak rendesen. Tulajdonképpen annak örülnék, ha valaki közületek joghurthab gyártó cégnek dolgozna, és segítene visszahozni a köztudatba kedvencünket.
epresjoghurt Creative Commons License 2000.05.08 0 0 9
Én csak egy mezei epresjoghurt vagyok hab nélkül :o)
Pirx Creative Commons License 2000.05.08 0 0 8
Azt a bizonyosat 1985-87 táján nagyon szerettem. Azóta talán ha egyszer ettem? Lehet még (vagy megint) kapni?
Kilroy Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7
Én szeretem, bár már elég régen ettem utoljára, asszem télleg Ltűnt. Btw valóban volt citromos is, de mintha még másféle is lett volna, de ebben nem vagyok biztos.
rézbányai győző Creative Commons License 2000.05.08 0 0 6
miért mindig a legjobb topicok süllyednek el?
én is imádtam az epres joghurthabot, sőt én citromos joghurthabra is emlékszem, azt is imádtam
mostanság a fjord az első számú kedvencem: skanndináv lágyság, eszkimó frissesség :)
na az nagyon rulez
Zslötyi Creative Commons License 1999.09.06 0 0 5
Én a Danone termékeket csak egy idejig bojkottáltam, amikor a csúnya franciák robbantgattak muroroánál (tudod, ahol godzilla is született)
:-)
Zslötyi Creative Commons License 1999.09.06 0 0 4
Én a Danone termékeket csak egy idejig bojkottáltam, amikor a csúnya franciák robbantgattak muroroánál (tudod, ahol godzilla is született)
:-)
nyman Creative Commons License 1999.09.06 0 0 3
A DANONE termekeket mar regebb ota bojkottalom. De ennek ellenere latod sikeresek. Pl sokszor megszoktam kerdezni, hogy pirospottyos turorudi nincs? Aztan kifordulok a boltbol. Vagy ugyanez a joghurtokkal.
putyi Creative Commons License 1999.09.06 0 0 2
Azóta NEM eszem joghurtot (DANONE) amióta SZÁSZMARCI reklámozza... Ekkora BÉNA reklámot már rég láttam. Ekkora köcsög reklámembert is rég láttam... :)))
originalqszi Creative Commons License 1999.09.06 0 0 1
Ha rosszul akartok lenni, egyetek DANONE áfonyás yoghurtot!!!!! Tudom, ellenreklám, de piszok beteg lettem tőle úgy két hete:(((((((((( 2x!!!! mert5 én marha nem hittem el, hogy egy DANONE is lehet mérgezett, pl. etoxszal:((((((
Chavo Creative Commons License 1999.09.06 0 0 0
NEM!!!!
Zslötyi Creative Commons License 1999.09.06 0 0 topiknyitó
Mert én igen. Kiskoromban (no nem mintha most olyan baromi nagy lennék) napi két doboz volt a fejadagom, de a kilencvenes évek elején (hiába, a rendszerváltásnak voltak győztesei és vesztesei) egyszerűen eltűnt a polcokról. A múltkor a mamám hozott a Corából - a Bakonytej terméke -, de közel sem olyan finom, mint az eredeti volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!