Wizard of Wor - Ketten a legélvezetesebb játék volt. Mikor megbeszéltük, hogy nem lövünk egymásra, de én mindig hátbalőttem a haverom! :))
Oil Imperium - Lehetett jókat gondoszkodni. :)
Barbarian (breki rúlz!)
California Games
Summer Games
Alternative World Games
Microprose Soccer (amiből volt teremfocis is)
Viz :))))
Pool (vagy valami ilyesmi. felülről 2d-s)
Pitstop
Test Drive
Street Rod
The ChessMaster 2000
International Karate+
Defender Of The Crown
North and South
Hero Quest
Golden Axe
Bubble Bobble
Giana Sisters
Krakout
Rockstar Manager
The Train
stb. :)
Wizard of Wor
ACE
King's bounty
Pirates!
Defender of the Crown
Storm across Europe
Champions of Krynn
Death Knights of Krynn
Időrégész
A bosszú
Summer Games
Winter Games
Microprose Soccer
Zak McCracken
Sim City
Pitstop I-II
Amdrew Spencer's football
Andreas:hát olyan amit itt mondtatok a topicon.......v2.0-ás vagy mi a szösz.
Tök jól bejönnek a játékok,csak a gombokra nem igazán reagálnak a ......kik is?:)
Szóval nem tok jásztani!!!!!!!!:(((((
púp
Archon
Antiriad
Commando
Ghost'n'Goblins
David's Midnight Magic
Exploding Fist II.
Lazy Jones
Skyfox I-II.
Stellar 7
Parallax
Test Drive I-II-III.
Hawkeye
Delta
Sanxion
Armalyte
Turrican I-II.
Creatures I-II.
Hexenkuche
Microprose Soccer
Gordian Tomb
Katakis
Last Ninja I-II.
Impossible Missinon I-II.
Infiltrator II.
Rocky Horror Show
XXXXX X XXXX X X XXX X X XXX XXXX
X X X X XX X X X XX X X X X
X X XXXX X X X XXXXX X X X X X X XX
X X X X X XX X X X XX X X X X
X X X X X X X X X X XXX XXX
Nálunk volt még 90-ben egy örmény menekült lány, ő végigjátszotta az Aztec-ot. Nagyon durva volt, kb 8000x rugaszkodott neki, de 5 nap alatt végignyomta...
Banyek, hogy mi mindent nem juttatsz eszembe! Azzal sokat eljátszottunk, multiplayerban :-))) Egy gép, 2 joystick :-))) Azok voltak az igazi csaták, nem a Quake.. :-)
Green Beret? Megvan?
Wizzard Of Wor. :-)) Nagyon király volt a maga nemében. Sok program még ma sem tudja elérni azt az élvezhetőséget. Főleg az az eltünős WIZZARD jelentett sok fejtörést.... :-))
Ja tenyleg, ACE, altalanos isk. osztalytarsammal orakat nyomtuk, egyikünk a pilota, masik a weapon men.
Meg valami vonatos, a nevere nem emlekszem, at kellett juttatni par allomason a tengerig.
Artillery Duel!!! Kiraly!
Bozo's Night Out: mikor a kocsmából haza kell menni, mikor már nagyon be voltál rúgva, kevésbé volt irányítható, és megjelentek a rózsaszín elefántok...
Quest For Tires: húzdleafejed, húzdleafejed...
Wizard Of Wor: Alapmű...
Mission Impossible: destroy here my robots...
Highnoon... mikor elvitte a hullás a lelőtt ellenfeleket... az rothadtul teccett...
Loco: ugye, vonatok...
Aztec: mennyit szerencsétlenkedtünk vele...
TSS Pub Games: 1-2 irányíthatatlan játék (póker, dominó), de a többi igen szórakoztató volt...
Aztán van az, amelyiknek nem tudom a nevét, ahol olasz városokban megy a verseny olyan számokban, mint zsákbafutás, csizmahajítás, párnacsata...
Mi van még... Super Mario (Giana sisters átirat), Trollie Wallie, Son Of Blagger...
fasza!
Letöltöttem egy csomó JÁTÉKOT,de valamié nem akarnak működni.
Betöltődik meg minden csak a Fire gombot nem találom soha a joy meg meg se moccan.
Ez mé van?
Balfaszkodom itt jobbra-balra,de jáccani nem tudok.
Segítsetek!!!!!
Előre is köszi!
púp
Nekem megvan, de csak D64 formátumban. Abból is rögtön 4-5 változatban. Egy éve ugyanis végig akartam játszani egy kis nosztalgiázás céljából, de a játék archivumokban szinte mindegyik változat hibás volt. Volt amelyik a 4., a másik a 8., a harmadik pedig a 10. pályánál fagyott ki. Sőt a legtöbb helyen az a verzió volt fenn ami az intro után kifagyott még mielőtt beindult volna a játék. Valaki egy hibás lemezről átkonvertálta D64-re és senkinek se jutott eszébe ellenőrizni, csak átmásolták ész nélkül :(
Szerencsére volt tökéletes verzió is :)
Nekem még mindig megvan a gépem floppyval magnóval,eredeti Quickshot II plus mikrokapcsolós joyjal.....nagyon pöpec!!!!!!
Kedvencek:
1.Wizard of War (ez a csúcs,minden lövöldözős játék őse!!!)
2.North and South
3.Supremacy
4.KATAKIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5.Turrican-ek
6.Summer games/Winter games
7.Decathlon....ezalatt annyira le tudtunk izzadni,főleg a futásban....gyilkos!!!!
8.Test drive
9.Lemmings
10.Rick Dangerous
...meg még sorolhatnám....
Kérdés:vannak még aktív 64-esek köztetek?
Mer akkor cserélhetnénk lemezeket.
A KATAKIS nagyon kéne,mert kifújt a lemez!!!!!
Előre is köszi!
Infiltrator II...
Volt róla egy leírás, azt hiszem az '1001 játék Commodore 64-re' című könyv 2. kötetében. Egy katonai táborba kellett behatolni és ott valamit csinálni. Szóval amolyan kalandjáték szerüség. Bocs de csak ennyire emlékszem :)
Haho,
kedvencem volt pl. a Beach Head. Lenne par kerdesem azokrol, amelyeknek nem birtam rajönni a lenyegere. Pl Deathwish III, azon kivül, hogy lövök mint az allat mit kellet volna csinalni?
Vagy azInflator II; totalis rejtely szamomra.Vilagitsatok meg!