Keresés

Részletes keresés

KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 61
Hé...az nem a CHER volt aki bordát műttetett???
gargoyle Creative Commons License 1999.07.21 0 0 60
A kislány erre felhúzta nyakog a szoknyáját, és megmutatta, hogy kivetette az alsó bordáját mint a bíró ica...
- nesztek, erre varjá gombot! - kiáltotta mérgesen, de akkor már bejött szpenszer tlészi is a baloldalról, kezében a folgatókönyvvel, és rászólt mindenkire
- no, moszt mindenki ki van lugva, melt ilyen tehetszégtelen bandát még nem láttam
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.21 0 0 59
"El a kezekkel Brájentől!" szólalt meg ekkor Hóherélte.
"Ő az enyém! Kikaparom a szemed még egy ilyen kérdés! " Azzal meglebbentette ében-fekete haját, és előkapta elemes varázstükrét, ami csak ezt hajtogatta "Szép vagy szép vagy, de ha AVON termékeket használnál, szebb lennél..."
A hét sörte eközben Piroskával és Farkával a kislány idomain röhögcsélt.
Sz Tamas Creative Commons License 1999.07.21 0 0 58
pontosabban:
-Te thudod, mhennyi a töketlen fhecske lepülési sebessége?
Sz Tamas Creative Commons License 1999.07.21 0 0 57
megkérdezte:
- Blájen a neved?
Mire Brian:
- Nem, Brájen!
- Aha, értem, Blájen. -mondta a kislány, mivel beszédhibás volt. majd hirtelen témát váltott , és megkédezte:
-Te tudod, mennyi a töketlen fecske repülési sebessége?
utnapistim Creative Commons License 1999.07.21 0 0 56
a bokorból előbujt Piroska és a farka
és a Hóherélte és a hét sörte
és végül Brian is
Na, ekkor a kislány...
Gofry Creative Commons License 1999.07.20 0 0 55
Egészen váratlanul...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 54
...rájött ÉHES!
Nosza el is kezdett gombát szedni. Szedte szedte a sok sok gombát. "Jó lesz ez majd a pizzámra" gondolta.
Amikor már jól telitömte a "Budmil" márkájú hátizsákját továbbindult.
Igen ám, de beesteledett. Nagyon éhes volt és a pizza tova-távol.
Tüzetrakott gyorsan és felállította szuper sátrát ami a zsákjában volt. Belebújt a hálózsákjába (márkája ismeretlen mivel kínai piacon vette anno) és becsukta szemeit. Csak a pizzára tudott gondolni.
Eszébe jutott, hogy pisilnie is kell, ezért kimászott a zsákból és
elindult a fák közé ÁM EKKOR HIRTELEN ....
szoo5 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 53
rápillantott az órájára és elindult hazafelé. Aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát gyerekek.
!Ne feledjétek más a mese és más a valóság!
Üdv. Nektek,
szoo, a nagy mesemondó
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.20 0 0 52
A kislany erre ranezett Godzillara es igy szolt: "Godzilla, te csak a kepzelet szulemenye vagy!" Godzilla erre eltunt. A kislany pedig ment, mendegelt tovabb, mignem...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 51
Köszi szoo5 :)
Folytasd lécccciii!!! :)
szoo5 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 50
Ez nemigaz. Nem jövök ide, mert ez ronda.
A sehány éves kislány egy aranyos könyv címe, és a hulla-nullázást kikerülendő írtam be ide. Na.
szoo5
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 49
...bele nem botlott a hatfejű, körülmetélt aranytojást tojó godzillával.
Godzilla ráüvöltött.
-Mit keresel te erre kislány???...
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.20 0 0 48
Mert szoo5 pizzat sut es azt a kislanyok jobban szeretik, mint a kismalacok (ez eleg eroltetett volt :-))
Szoval, volt egyszer egy kislany, aki elment vilagga megkeresni az Uvegdombon tul talalhato kurtafarku aranypizzat. Ment, mendegelt, mig...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 47
Miért pont kislány? Miért nem kismalac?
szoo5 Creative Commons License 1999.07.20 0 0 46
Sehány éves kislány
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.20 0 0 45
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 44
(a kislánynak üveghegy komplexusa van?)
Poedle B. Creative Commons License 1999.07.23 0 0 43
...nagy vihar! Mert kozben hatalmas vihar kerekedett es kikapta a pizzasuto kezebol a pizzat csomagoloanyagostul!
- A het meg a nyolcat neki! - kialtotta a kislany - Na mindegy, ez ugysem a kurtafarku pizza volt, ami nekem kell! - es elszaladt, vissza az Uveghegyhez. Ott aztan...
Archi Creative Commons License 1999.07.23 0 0 42
Bicskamaxi, méghozzá hatodmagával...
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 41
-Szar ügy! -húzta szét száját bestiális vigyorral a pultoskisasszony -Elfogyott a csomagolóanyag!
-A kislány egy pillanatra megtántorodott (persze lehet, hogy a viszkitől), de nem olyan fából faragták, hogy ilyen kisstílű ármánykodás kifogjon rajta. Gyorsan odahívta magához múmia barátját, és letekert róla néhány méternyi textíliát. -Tessék! -nyomta oda az elképedt pultos kezébe. -Aztán csomagoljad, de üstöllést, mert különben arról kódúlsz! -Így is történt. Minden a legnagyobb rendben ment volna, ha nem jön közbe a....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 40
...Elhatározta, hogy nagy példaképének útjára lép. Beöntött magába egy kis VISZKIT(!) és elindult, hogy kiraboljon egy PIZZÉRIÁT.
"Márpedig én pizzát fogok zabálni! Ezért szedtem azt a sok galócát hogy mind a hálózsákszagú táskámban rohadjon meg? HÁT NEM!"
Meg is állt az első PIZZA HUT-nál.
"Ide az összes sajtos pizzát kisanyám" csicseregte a pultos lánynak.
"Csomagolva kéred?"
"ööö...öö..ö.." nyöszörögte a kislány zavartan
"Csomagolva!"
....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 39
:D
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 38
-Milyen furcsán visszhangzik itt minden, milyen furcsán visszhangzik itt minden! -gondolta a kisleány, majd újfent nagy elhatározásra szánta el magát...
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 37
A fagyi minannyiuknak nagyon ízlett, de a kislány szájában valahogy megkeseredett attól a gondolattól, hogy bár ő csodával határos (és dramaturgiailag nem is teljesen indokolható) módon kikerült az Üveghegyből, de a fagyasztott pizza, az bizony bent ragadt.
-Nekem küldetésem van! -döbbent rá a kisleány -Én pizzaügyileg orientálva vagyok! Ekkor nagy elhatározásra szánta el magát....
Gofry Creative Commons License 1999.07.23 0 0 36
A fagyi minannyiuknak nagyon ízlett, de a kislány szájában valahogy megkeseredett attól a gondolattól, hogy bár ő csodával határos (és dramaturgiailag nem is teljesen indokolható) módon kikerült az Üveghegyből, de a fagyasztott pizza, az bizony bent ragadt.
-Nekem küldetésem van! -döbbent rá a kisleány -Én pizzaügyileg orientálva vagyok! Ekkor nagy elhatározásra szánta el magát....
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.23 0 0 35
"Jaj, a pizza benntmaradt!" kiáltotta ekkor a torzszülött múmia-pupák
De az üveghegy ajtaja többé nem nyílt ki, beragadt, hiába infra ide vagy oda.
"Sebáj, májd észünk egy fágyit a bürgerkingben" kacagott a gombaszakértő.
És mind elmentek fagyit zabálni, ami akkor éppen akciós volt és 128 HUF helyett csak 127.50 HUF volt.
Archi Creative Commons License 1999.07.22 0 0 34
Nem beszélve a négyszögletű kerek erdőről.....
szoo5 Creative Commons License 1999.07.22 0 0 33
... és kiszabadította szorult helyzetéből a kislányt. Csatlakozott hozzájuk a szfinx is, de ő nagyon furcsán tudott beszélni, mert közben dorombolnia kellett. Elmesélte, hogy a macskák akkor is dorombolnak, mikor fáj valamijük vagy vigasztalni akarják magukat. A fáraóivadék és a kislány érdeklődve hallgatták a szfinxet. A kislány nem is gondolta, hogy az egyiptomiak piramis alakú üveghegyeket vagy üveghegy alakú piramisokat is építettek...
KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.22 0 0 32
TESSÉK FOLYTATNI!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!