Keresés

Részletes keresés

getom Creative Commons License 1999.07.21 0 0 23
MÉG öt percet, hoggyafenébe?
Úgy látszik nem voltam formában.:o)
Nademajdmost adok az agyának; azaz nem az agyának.:)
Na hali.
Rsüni Creative Commons License 1999.07.20 0 0 22

Akkor azért volt annyira fáradt!
5 percet bírt szegényke. Pont elég volt:)
getom Creative Commons License 1999.07.20 0 0 21
Rsüni, előtted éppen nálam volt a kata, úgyhogy: "Jöjj vissza hozzám, szeretném lázasan csókolni újra a szád ..." Ez a Slágerádijó, hajijje.
Na szijasztok.
Rsüni Creative Commons License 1999.07.19 0 0 20

Jöhet egy numerára, aztán meg mehet vissza, ahonnan jött.:)
Előzmény: getom (19)
getom Creative Commons License 1999.07.19 0 0 19
Hali.
Gyerekek, én a bocskor mijatt mentem át a Slágerrádióra, már úgy értve, miatta hagytam ott a Danubiust. (Üssetek agyon, de az embernek olvadozni kezd a szíve körül a gyjég, amikor elkezdik danolászni, hogyaszondja: Gondolsz-e majd rám, ha más csóktyát kéred ...):o)
Aztán most meg elvből visszatéptem a Danubiusra, amikor átjött ez a jóember utánam. Ez direk követ engem.
Most tehát ott vagyok, ahol eddig, csak sétáltam egyet közbe.
Na szijasztok.

Szóval akkor itt az is kiderült, hogy a kata egy buta tyúk, meg ronda is. De kit érdekel?! Hadd jöjjön!
Mber Creative Commons License 1999.07.19 0 0 18
Ha a kata tényleg ilyen ronda, akkor gyanu, hogy a wajna-nak is megvolt. Azután meg nekem nem kéne. (na jó, 1szer;-)) Az már tuti, hogy a bőrgatyás-biciklizős-pirosinges bocskor poszter jól kitervelt támadás minden ízléssel rendelkező Mber ellen
bogyó Creative Commons License 1999.07.19 0 0 17
A Blikk má lehozta, hogy a kata lapáton.

Enmeg Tihanyba voltam a 7végén, ott a szállodába, ahol meg akartunk szállni, aszonta a portás, hogy még bocskor gábornak is alig tudnak helyet adni - ugye tudom, ki az a bocskor gábor ? - Mondtam kurvára nem udom ki az, és nem is érdekel, mondtam, és mentem a zimmerfreibe.

bogyó

ja, a dk meg kb 150 centi magas és kurva randa a bőre, ráadásul iq-gyanús, úgyhogy nembaj, ha ez a csupor zaklatja, bocskor a foltyát

Gyurka Creative Commons License 1999.07.19 0 0 16
Az a leggázabb, hogy akárkhogy próbálkozom elkerülni a nyálas fejét(tilos rádió/spektrum tv a műsor nálunk)minden utcán hatalmas plakátokról csorgatja a nyálát.

a vizuális környezetszennyezés netovábbja.

Nos Creative Commons License 1999.07.19 0 0 15
boldog Mber
Előzmény: Mber (14)
Mber Creative Commons License 1999.07.19 0 0 14
Én nyertem, nincs is rádióm.
Nos Creative Commons License 1999.07.17 0 0 13
Én 1szerűen oldom meg a kérdést: eddig a 103.3 nem volt beprogramozva a rádiómon, most a 100.8 - működik, ti nem próbáljátok meg? Megéri!
weirdo Creative Commons License 1999.07.16 0 0 12
Hali!
Ehhez nemtok hozzászólni, nem hallgatok direkt rádiót, pedig mazo vagyok....
Ja, a Dobó elég agyalapi, Csisztu hozzá képest ezerszer ott van bárhol...
És tényleg Bochkor, de így legalább jobban alázzuk!
Így tovább, büszke vagyok mindenkire!
w
weirdo Creative Commons License 1999.07.16 0 0 11
Hali!
Ehhez nemtok hozzászólni, nem hallgatok direkt rádiót, pedig mazo vagyok....
Ja, a Dobó elég agyalapi, Csisztu hozzá képest ezerszer ott van bárhol...
És tényleg Bochkor, de így legalább jobban alázzuk!
Így tovább, büszke vagyok mindenkire!
w
Mber Creative Commons License 1999.07.16 0 0 10
Vince, 1et kell értsek. boros tényleg gagyibb arc. nameg az a voga, az milyen istentelenül primitív! 1ébként ha már valakit ezerrel kutyázunk egy ilyen fórumon szerintem már legkevesebb, ha magánügyekbe is beleugatunk.
vince Creative Commons License 1999.07.16 0 0 9
Jól leszeditek a keresztvizet BG-ről :-)) de ahogy Xpolgt írta nézzetek be a T.asztalra is áttekertem címen. Én sem szeretem BG-t. De a boros lajos az még sokkal gázabb manus. Mellesleg a csajnak is meg a BG nek is magán ügye kivel fekszik le. Egyszer ezért el tudnám viselni azt a Dobó cicát :-))
Mber Creative Commons License 1999.07.15 0 0 8
Ammá totál igaz. Agyilag eléggé odalehetnek a muffok, ha egy ilyen szennyládával kell lefexeniük. Ennyire nem lehet kéccségbeesve 1 nő se!!!!!
Rsüni Creative Commons License 1999.07.14 0 0 7
Genny a pali, az nem vitás, de a csajokat is minősíti a kacsolat ezzel a jófejnyálgéppel.

Sün

Mber Creative Commons License 1999.07.14 0 0 6
neve mind1, akkor is gáz. én mindenesetre nem dobtam volna csisztu zsét egy dobó ká miatt
Kham Creative Commons License 1999.07.14 0 0 5
Én úgy emlékszem egyébként, hogy Bochkor Gábornak írják. DobóKata pedig nagyon gáz.
Mber Creative Commons License 1999.07.14 0 0 4
Szerintem dobókata is a tizedik után már nem lehet olyan nagyon nagy robbanás. BG már a danubijuszban is gány volt, de ez a slágerrádió...és most következik életetek legjobb polkája!
gargoyle Creative Commons License 1999.07.14 0 0 3
háááát igen...egy kicsit sok jut a srácból, bár azért jól csinálja amit csinál
a sláger rádió meg zsigerböl unszimpatikus, tehát ott mindegy micsinál a kontextustól nem bírok elvonatkoztatni

na és a tudat, hogy naponta megrakhatja a dobó katát.....akár többször is.......akurvaéletbe ez télleg bassza a csörömet

KisCsaavoo Creative Commons License 1999.07.14 0 0 2
Ehyne bejnye! Senki sem tökéletes!
Én nem ismerem személyesen Bocskor Gábort, lehet hogy jó fej, de néha amilyen poénokat megeresztett a Danubiuszban, hát...azon inkább ő nevetett mint a hallgatóság. Néha kicsit erőltetett...
Nekem ez a véleményem....

(inkább fogtam volna be...)

Mber Creative Commons License 1999.07.14 0 0 1
csak 1etérteni tudok. Emléxem még, ezer éve, amikor a Sió TV nyaranként megindult, nagy mikrofonfejével ottnyomta bocskor fater németül a náhrihtent--zovizoábernátürlihtyjá--osztán tovább igazolt az akkor még színtisztán német danubiuszba. Később jöttek a tvműsorok, aréna, stb, a lejtőn lefelé már gyorsan megy az ember. Most bazeg (bocs a vulgarizációért) már TV műsora van, meg átment a slágerrádióra humortalankodni. Megaköcsög gigabunkó. A legtutibb, hogy ennyire minden humorérzéket nélkülöző ember nyomja a nagy poénokat a magyar agyalapoknak, akik küldik az effekteket mintha muszály lenne. Ez gáz.
X polgártárs Creative Commons License 1999.07.13 0 0 0
weirdo polgártárs,
kissé negatív hangulatod megroggyantom egy szép nagy 0-val (mondjuk ez a bocskorosokra is vonatkozhatna, nem csak a topikra), 1ébként a törzsasztalon van egy ilyen topik már, oda is írhatnál.
xpt
weirdo Creative Commons License 1999.07.13 0 0 topiknyitó
Épp 2 perce lettem leszúrva, hogy mindenkit utálok.... Nem tehetek róla, hogy a Bocskorról mindig ez jut eszembe: Danubius Cappucino, ha van még olyan - Ismeretlen tettesek felnyitották a nagymama hasüregét, írtózatos vérfürdőt rendeztek majd a nála nyaraló három éves kislányt a mama vékonybelével fojtották meg. Hehe-haha! Jól járt a család, a mamát nem kell othonba küldeni, költeni rá, a kislányt meg nem kell felnevelni....Hehe-haha! És mellette mindig van egy másik farok, aki szintén bocskor. Na, ez jut eszembe egy ilyen fasziról, a franciák tengeri atomrobbantása óta (néhány éve volt és kb így reagálta le)nem hallgatom, csak pl. buszon, amikor nem kapcsolhatom ki, de így is elég!!!!! Szóval, kíváncsi vagyok, hogy egy őt is érintő ügyet is le tudna ily módon reagálni?????
weirdo da all-hater

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!