T. tamagocsi szabadmadár!
Csak annyit reagálnék, hogy Andressew Iván (már ez a név is sokat sejtető...) példának okáért esténként a Fiala János-féle Zárórában szokta a kormányt gyalázni. Másként fogalmazva: nem korrektségéről és pártatlanságáról ismert tag. (Gondolom, valami ősbolsi kövület, vagy annak származéka, amint ez a nálunk ismert Ivánoknál lenni szokott...)
Ha megnézed a topiklistát, akkor vannak azok a kis háromszögek, amikkel a kiíratási sorrendet magad beállíthatod. Nos, valószinüleg többen a "válasz" rubrikát figyelik, és amint megjelenik egy friss topik, 0 hozzászólással, rögtön lecsapnak rá, hogy ők legyenek az elsők - ekkor a "válasz" már 1 lesz.
Sok embert zavar ez, sokan meg "sportot űznek" belőle - Egy Pofa Sör szerintem kellemesebb... Egészség!
P.S. több kérdésedre pedig megtalálod magad is a választ, ha azokat a menüket nézegeted
"Vki írja meg, miért nullásoznak az egyedek? Mi az értelme? Van vmi előtörténete a dolognak?"
Ez egy jatek, hogy valaki ezzel jelezze, hogy o reagalt leggyorsabban, eloszor vette eszre az uj topicot.
Saját topicot lenullázni gyalázatos dolog. Ezt igazitrebitsch írta, most olvastam a "Mit mondott anno Antall Orbánnak" c. topicban. Ha így van szégyenlem magam. De miért van ez? Hova vezet vissza ez a nullásozós hagyomány?
"Én nem értem ezt az egészet. Most van az Index meg az Internettó. Az index ploitikai fórum rovatába kik távoztak
pontosan? (Én ott hadakoztam az utóbbi időben, de nekem is az a benyomásom, hogy eluralkodott a szoclib.) És
akkor itt maradt a normálisabbja?
Azt nem értem még, hogy a régebbi témákat elvitte az Index? Esetleg itt vannak vagy mind a két félnél megtalálhatók?
Mik a benyomások? Melyik-milyen? Elmentek az emberek vagy ide-oda is írnak? Érdemes visszajönni vagy ide is oda
is irogasson az ember?"
Ezt most írtam a jelenlegi Internetto "Haldoklik az Internetto" rovatába.
Most tényleg mi van. Ki hova ír?
Ki az az Andressew? Miért nem szeretik az Internettón fórumozók?
Hova lett Politikai Üldözött? Ide nem írhat? Elkészült már a honlapja?
Itt van moderálás?