Microsoft Word 2015ben akarok szerkeszteni Calisto MT dolt-et. A kerdesem, hogy lehet e beallitani, hogy amit szerekesztek a nyomtatva adott nagysagu betu legyen. Csak a betu magassaga kellene megadni, tobbi ertek nem erdekes. Az is tokeletes lenne, ha lehet betumeretet pont helyett centibe megadni, bar az tul jo lenne. Koszi.
Jogos a felvetes.. Ezt kihagytam: van amikor bekapcsolom es 5 percig megy majd utana nem reagal. Van amikor egybol bekapcsolas utan mar 0 reakcio. Telepitesnel egeszen a felhasznalo keszitesig mukodott, majd amikor mar be akartam jelentkezni (telepites utani elso bejelentkezes) mar nem.. kicsit azert aggaszt, mert ha meg kulso egerrel menne, azt mondom ok, elobb utobb talalok valami megoldast.. De igy konkretan hasznalhatatlan.
Egy kis segitsegre lenne szuksegem... Adott egy 2011es macbook air, a 11 colos valtozat. Minden mukodott eddig barmilyen hiba nelkul (10.9 volt rajta). De egyik pillanatrol a masikra a trackpad meghalt.. Pontosabban: tudom mozgatni a kurzort, viszont semmilyen kattintasra nem reagal. Kulso egerrel ugyanez, kurzor mozog, kattintasra nem reagal. Ujra telepitettem, egy gyari ML-t, de ugyanaz. Ha barki talalkozott mar hasonlo problemaval es sikerult megoldania, kerem irjon.. Elore is koszi!