Meglehetős sok emberkének, - persze csak elméletben - minden köpönyegforgató, álszent, harácsoló, hazug, korlátolt, mást hülyének néző, hatalmával (anyagai vagy politikai mindegy) visszaélő önkritikátlan köz és nem köz szereplő embertársunknak.
Nem, ez nem érvkészlet kedves elbéjé, csak ténymegállapítás. Többek által is sérelmezett módon a tanári kar bizonyos része és a diákkör bizonyos része között nagyfokú szimpatizálás alakult ki vallási alapon. Ugyanez érezhető a másik irányba is, de természetesen negatívan. Sajnos ezt a tantárgyi eredmények is tükrözik, de hát semmit nem lehet tenni, mert bizonyítsa be aki tudja... Jobb ha csendben maradunk és akkor talán az UV-n átengednek...
Hú, Gabek, most szemmel láthatólag iygekeztél kulturáltabban fogalmazni, azt' mégis bunkóbbra sikeredett még az előzőnél is, az a nagy orr, meg Izrael, az valami érv-készlet nálad? gratula!
Szoktam tanulni és tisztában vagyok a képességeimmel. De azt nagyon nem szeretem, amikor valaki alaptalanul alulértékel, csak azért mert én nem éltem Izraelben két évig, mint mások az osztályból és nem nagy az orrom sem. A stílusom meg olyan, amilyen. Nem szoktam ilyen lenni, csak nagyon-nagyon ritkán, amikor felbosszantanak. Általában csendes és nyugodt vagyok...
Hát, ez tényleg elé jó öreg lehet. Az én időmben már NOT WAR volt ;)
Egyébként meg egyetértek veled. Nekem sincsenek arcbalépési ambícióim, de van egy pár ember, akit szeretném, ha megvilágosítana az Úr, de legalább Allah.
1. Az akció- és egyéb brutál filmek egész stábját
2. Drogkereskedők- és bárókat
3. Csurkát, Torgyánt, Orbánt, Deutschot stb. stb, stb....
4. Fogyasztói társadalom feltalálóját
5. Az uccán szemetelőket
Há-há! Őt nem engedem.
Aki ilyen céltudatos és gonosz, mint Gates, azt csak szeretni tudom.
Jól nyomja a srác. Ha a helyébe lennék, én is így csinálnám.
Hé! Ez a topic akkor most komoly? Arról szól, hogy izé, le a fejeket a földre, és rálépni? Azaz: kit szeretnél brutálisan megalázni?
Tudjátok mit: senkit se'.
Furcsa, mi? Ebben a mai világban, meg ezek a mai fiatalok... Vissza a jó öreg "Make love, don't War!"-hoz. Nem azt mondom ezzel, hogy nyissunk egy topicot "Kinek nem vinnél virágot?" címmel, de mégis.
uWw> Arghonaut "Szelídőzike" 2
Minden felvételi bizottságnak, akik állítólag felmérik KiMitTud, közben csak arról szól az egész, ki kinek a kije. Undorító. Vagy... legyek Kije? Szerintetek?
Ami azt illeti, fura egy dolog, kóóóstolót meg ilyneket nézel, aztán pont az a szegény bodnárattila tűnik fel abban a kultúrált tömegben? Mondjuk úgy virtuálisan én azoknak az arcába lépnék (azért de baromi durva egy ötleteitek vannak!) akik az ilyen kóóóóstolók nézésével megteremtik azt a közönségréteget, amelyre hivatkozva egyre szemetebb, színvonaltalanabb műsort sugároznak a médiumok.
Na igen... a tanár "gecizik"... Az, hogy esetleg tanulni kellene, ha már egyszer iskolába jársz, gondolom meg sem fordul a fejedben.
úgy tudom, kizárólag általános iskolába kötelező járni. A többi fakultatív program. Nem kötelező iskolába járni, anélkül is lehetsz mondjuk, árokásó segédmunkásként is hasznos tagja a társadalomnak.
Na, most gyarapodott azoknak a száma akiknek szívesen az arcába lépnél. Igaz?
:(
Annak a rohadt, büdös, kurva tanárnőnmnek az ocsmány, randa pofájába, aki egyfolytában gecizik velem és soha nem enged át a vizsgákon. Mindig 2-3 % hiányzik a minimumhoz.
Meg annak a ribanc másik tanárnőnek, amelyik ártatlanul közölte a szakdolgozatom kapcsán, hogy nem rossz és tetszik a téma és hasonlók, ezek után 14 %-ra értékelte, majd a javítás után 30 %-ra. Hogy dögölne meg mindegyik ott ahol van. Azt látnám már, hogy a sírköves írja fel mindkettőt.
A karakterisztikus, a hipergeometriai, a binomiális, a Poisson- és egyéb eloszlások kitalálójának szájjába az öreg acélbetétessel belelépni haj de jó volna