Keresés

Részletes keresés

Rémusz bácsi Creative Commons License 1999.06.29 0 0 61
Szerintem akkor már annak kéne, aki annakidején kitalálta a panelt meg a távfűtést, nem??

Bevallom, azt én is szívesen meginterjúvolnám.

Előzmény: Eclipseboy_ (60)
Eclipseboy_ Creative Commons License 1999.06.29 0 0 60
Annak, aki miatt (már nem először) több mint egy hétig nem lesz melegvíz a lakásban.
kukucsi Creative Commons License 1999.06.29 0 0 59
A vallási alapú sérelmeidet kiélheted egy másik topicban, a politikában. Ott majd kitörő lelkesedéssel fognak fogadni.
Előzmény: gabek (57)
Gyötör Creative Commons License 1999.06.29 0 0 58
Meglehetős sok emberkének, - persze csak elméletben - minden köpönyegforgató, álszent, harácsoló, hazug, korlátolt, mást hülyének néző, hatalmával (anyagai vagy politikai mindegy) visszaélő önkritikátlan köz és nem köz szereplő embertársunknak.
gabek Creative Commons License 1999.06.29 0 0 57
Nem, ez nem érvkészlet kedves elbéjé, csak ténymegállapítás. Többek által is sérelmezett módon a tanári kar bizonyos része és a diákkör bizonyos része között nagyfokú szimpatizálás alakult ki vallási alapon. Ugyanez érezhető a másik irányba is, de természetesen negatívan. Sajnos ezt a tantárgyi eredmények is tükrözik, de hát semmit nem lehet tenni, mert bizonyítsa be aki tudja... Jobb ha csendben maradunk és akkor talán az UV-n átengednek...

GABEK

Előzmény: elbéjé (54)
Csülök Creative Commons License 1999.06.29 0 0 56
"Kobra-RTL-klub-Kokokovácnak "
Hmm... azért arra befizetek!!

Előzmény: Champace (53)
elbéjé Creative Commons License 1999.06.29 0 0 55
dejó. :))))
Előzmény: Arghonaut 2 (45)
elbéjé Creative Commons License 1999.06.29 0 0 54
Hú, Gabek, most szemmel láthatólag iygekeztél kulturáltabban fogalmazni, azt' mégis bunkóbbra sikeredett még az előzőnél is, az a nagy orr, meg Izrael, az valami érv-készlet nálad? gratula!
Előzmény: gabek (51)
Champace Creative Commons License 1999.06.28 0 0 53
Csonka Andrásnak, Horn Gyulának, Orbán Viktornak, Csurka Istvánnak, Torgyán Józsefnek, Kobra-RTL-klub-Kokokovácnak
Arghonaut 2 Creative Commons License 1999.06.28 0 0 52
Hoppá, mindég tudtam, hogy agyilag gyenge vagyok angolügyben, de hogy ennyire?... Menten az arcomba lépek.
Előzmény: Rémusz bácsi (48)
gabek Creative Commons License 1999.06.28 0 0 51
Szoktam tanulni és tisztában vagyok a képességeimmel. De azt nagyon nem szeretem, amikor valaki alaptalanul alulértékel, csak azért mert én nem éltem Izraelben két évig, mint mások az osztályból és nem nagy az orrom sem. A stílusom meg olyan, amilyen. Nem szoktam ilyen lenni, csak nagyon-nagyon ritkán, amikor felbosszantanak. Általában csendes és nyugodt vagyok...

GABEk

Előzmény: moha (44)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.28 0 0 50
Az arcnélküli ember arcába, mer' az egy pofátlan fráter.
Hrehrehre
Creative Commons License 1999.06.28 0 0 49
Mindman!
A teljesség igénye nélkül készült, különben még most is írnám.
Előzmény: mindman (38)
Rémusz bácsi Creative Commons License 1999.06.28 0 0 48
Vissza a jó öreg "Make love,
don't War!"-hoz.

Hát, ez tényleg elé jó öreg lehet. Az én időmben már NOT WAR volt ;)

Egyébként meg egyetértek veled. Nekem sincsenek arcbalépési ambícióim, de van egy pár ember, akit szeretném, ha megvilágosítana az Úr, de legalább Allah.

1. Az akció- és egyéb brutál filmek egész stábját
2. Drogkereskedők- és bárókat
3. Csurkát, Torgyánt, Orbánt, Deutschot stb. stb, stb....
4. Fogyasztói társadalom feltalálóját
5. Az uccán szemetelőket

Csülök Creative Commons License 1999.06.28 0 0 47
Helyes meglátás!
larzen Creative Commons License 1999.06.28 0 0 46
Há-há! Őt nem engedem.
Aki ilyen céltudatos és gonosz, mint Gates, azt csak szeretni tudom.
Jól nyomja a srác. Ha a helyébe lennék, én is így csinálnám.
Előzmény: hóember (43)
Arghonaut 2 Creative Commons License 1999.06.28 0 0 45
Hé! Ez a topic akkor most komoly? Arról szól, hogy izé, le a fejeket a földre, és rálépni? Azaz: kit szeretnél brutálisan megalázni?
Tudjátok mit: senkit se'.
Furcsa, mi? Ebben a mai világban, meg ezek a mai fiatalok... Vissza a jó öreg "Make love, don't War!"-hoz. Nem azt mondom ezzel, hogy nyissunk egy topicot "Kinek nem vinnél virágot?" címmel, de mégis.
uWw> Arghonaut "Szelídőzike" 2
moha Creative Commons License 1999.06.27 0 0 44
Tanulhatnál is alkalomadtán, meg a stílusodon is csiszolhastnál még egy kicsit. :-<
Előzmény: gabek (35)
hóember Creative Commons License 1999.06.27 0 0 43
Bili Gates
másikegylány Creative Commons License 1999.06.27 0 0 42
Minden felvételi bizottságnak, akik állítólag felmérik KiMitTud, közben csak arról szól az egész, ki kinek a kije. Undorító. Vagy... legyek Kije? Szerintetek?
elbéjé Creative Commons License 1999.06.27 0 0 41
Ami azt illeti, fura egy dolog, kóóóstolót meg ilyneket nézel, aztán pont az a szegény bodnárattila tűnik fel abban a kultúrált tömegben? Mondjuk úgy virtuálisan én azoknak az arcába lépnék (azért de baromi durva egy ötleteitek vannak!) akik az ilyen kóóóóstolók nézésével megteremtik azt a közönségréteget, amelyre hivatkozva egyre szemetebb, színvonaltalanabb műsort sugároznak a médiumok.
Előzmény: Johny Bravo (-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.27 0 0 40
Johny Bravo!

Nem a PSZFre jársz?

jégtörő Creative Commons License 1999.06.27 0 0 39
Az MSZP új arculatot tervez.
VIGYÁZAT!!! Nehogy valaki belelépjen.
mindman Creative Commons License 1999.06.27 0 0 38
Té!

A listád elég jó, csak sajnos Sim(l)icska lemaradt róla

Előzmény: Té (24)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.06.26 0 0 37
Annak, aki retyónak használja a törzsasztalt!
-ant-
Mogorva Creative Commons License 1999.06.26 0 0 36
Na igen... a tanár "gecizik"... Az, hogy esetleg tanulni kellene, ha már egyszer iskolába jársz, gondolom meg sem fordul a fejedben.

úgy tudom, kizárólag általános iskolába kötelező járni. A többi fakultatív program. Nem kötelező iskolába járni, anélkül is lehetsz mondjuk, árokásó segédmunkásként is hasznos tagja a társadalomnak.

Na, most gyarapodott azoknak a száma akiknek szívesen az arcába lépnél. Igaz?
:(

Előzmény: gabek (35)
gabek Creative Commons License 1999.06.26 0 0 35
Annak a rohadt, büdös, kurva tanárnőnmnek az ocsmány, randa pofájába, aki egyfolytában gecizik velem és soha nem enged át a vizsgákon. Mindig 2-3 % hiányzik a minimumhoz.
Meg annak a ribanc másik tanárnőnek, amelyik ártatlanul közölte a szakdolgozatom kapcsán, hogy nem rossz és tetszik a téma és hasonlók, ezek után 14 %-ra értékelte, majd a javítás után 30 %-ra. Hogy dögölne meg mindegyik ott ahol van. Azt látnám már, hogy a sírköves írja fel mindkettőt.
Johny Bravo Creative Commons License 1999.06.26 0 0 34
A karakterisztikus, a hipergeometriai, a binomiális, a Poisson- és egyéb eloszlások kitalálójának szájjába az öreg acélbetétessel belelépni haj de jó volna
Poedle B. Creative Commons License 1999.06.26 0 0 33
OFF: Mijo:
Jeeee, telleg! :-DDD
ON
Előzmény: Mijo (25)
Miske Creative Commons License 1999.06.26 0 0 32
Én idekint találkoztam egy Csisztuval. Mindég árult valamit.
Tornász vagy mi?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!