Engem viszont erdekelne a jatek allasa!!! Mikor es hol lehet valami statisztikat latni az eddigi eredmenyekrol?? Ki a legnagyobb nullas? Ha verseny, akkor legyen komoly, nem? :o
Én még ugyan kicsi vagyok és új itt, de nem hajtok arra, hogy nullásozzak. Ha valami hozzászólásom van a dologhoz, megteszem, akár hányadik is vagyok.
Tehát azt sem tudom, mi az a nullás érzés s nem is vagyok rá kíváncsi. :-)
Nincs ebben semmi rossz, lassan népszokássá válik. Semmiben nem befolyásolja a későbbi beszélgetést, hiszen nem igényli, hogy reagáljanak rá. Mellesleg azzal, hogy komolyabb Tasztal tagok is nullásoznak, egy evolúciós folyamat tapasztalható. Már nem csak az első lövés tényét rögzítik, hanem a témához röviden, inkább humorosan hozzá is szólnak, amivel szerintem az élét, a viszonylagos értelmetlenségét veszik el a dolognak.
zsoltu ettől függetlenül tovább fog harcolni ellene, ő általában mélylélektani, súlyos témákról szokott topicot nyitni, és őt magát teljesen kizökkenti fájdalmas, vagy éppen lírai hangulatából a vidám nullásozás.
Igaz, hogy én 1980 után születtem, de topicokat is nyitottam már. Miután megtettem a -1. hozzászólást, remegő gyomorral vártam, mikor csap már le valaki. ÉS IGEN! Megtörtént :)
Én nem is gondoltam, hogy jóóóó érzés, de amikor először kipróbáltam...
Szóval engem nem zavar! Ha + véletlenül nekem jön be nagggggyon tutiiii!:))
De volt már erről egy-két topic!
Van aki iszik, van aki drogozik, van aki parkettalakkra költi minden pénzét, és van aki nullásozik. Én meg duplanullásozok (és mily rossz érzés volt ma lemaradni egyről...)
Az ember szereti a versenyt és szeret jáccani. Szerintem ezt meg lehet érteni.
kicsiemmát meg kéretik nem bántani, mert proprimo először:
a sekély kéj is kéj, proprimo másodszor: éppen elég neki, hogy én piszkálom.
Amikor eloszor nullasoztam, elfogott az az erzes, hogy na most vegre otthon vagyok ezen a budos internetes, chates egyebes vilagban. Ez mar jopar eve volt, de azota is, ahanyszor elbizonytalandom, nullazgatok es rulez-gtek egy kicsit, tehat olyasmiket teszek, amit csak es kizarolag itt lehet, es akkor erzem, hogy ide is tartozom valamilyen modon...
Nullásozni nem nagyon szokok (idájig kéccer, akkor is valami mondatba rejtve).
Viszont a duplanullásozás olyan földöntúli örömmel tölti el azt a hülye, 71-ben született fejemet, hogy ilyen esetben mindig odaírom a hozzászólás utolsó mondataként, zárójelben.
Hijába no: Homo Ludens...
üdv: vivijúú
Szerintem lazits! "Kell egy kis aramszunet, idonkent mindenkinek"
Menj el strandolni, es nezd meg az 1980 utani generaciot. Ha alapos nezelodes-szemlelodes utan is ugy talalod, hogy nem erdekelnek mondjuk
az 1980 es 1983 kozott szuletettek, akkor kesobb ujra koncentralunk.
(Vagy konzervalunk? Konzultalunk? )
;-))
Halacska
(Ne szivd mellre!)
Akit ennyire bánt egy ártatlan játék, az vagy túl komolyan veszi az életét, vagy túl nagy szerepet játszik az életében a törzsasztal. Szerintem egy remek szórakozás, pedig én és 80 elott születtem.
zsoltu:
Szerintem se poen a nullazas.
Egy kulfoldi site-on is hasonlo dolgok tortentek, amig meg nem elegelte a tobbseg. Utana modositottak a programot, hogy az idoben elso bejegyzes ne legyen az elso, a 3-4. helyre keruljon at, amint lehet. Tovabba a moderatorok is rendszeresen torolgettek ezeket az uzeneteket.
Szerintem tenyleg nincs benne semmi poen, legjobb, ha minden uj topicot letrehozo ember egybol ir egy "0." megjegyzest is, hogy nullasozok kimeljenek ;-)