Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 24
Ha hiszed, ha nem, manapság már egészen jó design-os hegesztőmaszkokat csinálnak. Egyébként ha kíváncsi vagy rá, megnézheted ahogy egyet használok, csak gyere fel a Csobánc hegy tetejére augusztus 11-én, a napfogyatkozás napján.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 23

" vagy egy hegesztőmaszk"

De megnéznélek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 22
Használd az én tuti receptemet. A legjobb fényvédő krém a ruha. Egyébként igyekszem a strandon is minimum egy fehér pólót felvenni, amikor csak kijövök a vízből. A szem védelmére sajnos csak a drága UV és IV fényszűrős napszemüvegek jók vagy egy hegesztőmaszk (amivel elég nehéz a napon kívül mást meglátni). Sajnos ez van. Még egy érv az esőben strandolás mellett.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 21
"Fényvédő kérmeket sosem használtam és nem is fogok. "

Nem lesz mázlid!!
Sajnos ma már nem azért kell krémeket használni , hogy barna legyél!!!

Azt mondták a szakértők nincs baj naponta 15 percet nyugodtan lehetünk napon az MÉG nem ártalmas.

Most micsináljak a közért 18 perc oda -vissza.
Nincs itthon tej.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Ja és persze esőben a szúnyogveszély is nulla.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 19
Egyetértek!
A Balaton esőben is Balaton! Sőt, még az sem fontos, hogy meleg legyen a víz!

1996. júniusában szikrázó napsütésben érkeztünk barátaimmal a Tó partjára, de mire kipakoltunk beborult az idő. Szabadidőruhában nekivágtunk az útnak, irány a víz, minket semmi tarthat vissza. A történet vége egy remek fürdőzés lett a JÉGESŐBEN!!! Felesleges volt a sok ruha, a törölköző, csontig áztunk!!!
De azóta is nosztalgiával emlegetjük.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
Azt hogy csinálod, hogy száraz vagy és szakad az eső ? Biztos nem állsz alatta. Egyébként engem az eső soha nem zavart, nem szeretek esernyőt sem használni, inkább ázom. Ha pedig száraz vagy a Balatonon akkor ugorj a vízbe ! Persze tudom, hogy az eső soha nem olyan amilyennek "szeretné" az ember, de nem vagyok híve a Balatonon az állandó és szünet nélküli napsütésnek. Leégni nagyon nem szeretek, valószínűleg ma éjjel sem fogok miatta valami édesdeden aludni, és esős időben a leégés nemigen fordul elő. Napos időben a strandon meg hülyén néz ki az ember tetőtől talpig felöltözve. Fényvédő kérmeket sosem használtam és nem is fogok. Én nem barnulni járok a Balatonra.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
Minek irtani a szunyogokat ?

Majd megteszi az a sok hulye aki lemegy a balcsira..

Megszoksz, megszöksz, vagy átszoksz....

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 16
Az esővel nincs semmi baj.

Az a baj ,hogy nem megfelően tartja be a játék szabályt.Mármint az eső.
Amikor vizes vagyok nem esik amikor száraz akor szakad.

Érted???

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 15
Na ezt már viszont nem értem. Miért mázlista aki esőben is élvezi a Balatont ? A víz ugyanolyan (csak tisztábbegy kicsit és sokkal kevesebb a strandoló), napozni pedig a Margit szigeten is tudok, ahhoz nem kell Balaton. Szóval mi baj az esővel ?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 14
" Esőben is nagyon élvezem, nem is értem,"

MÁZLISTA!!!:-))))))))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
A Balaton szelet sem rossz!
Sorry az OFFért!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
Már mondtam, egy csípés is sok, nincs benne semmi mázli. Napokig tud viszketni és nem tudok aludni tőle. Ráadásul pont olyankor van ez is amikor a hőségtől egyébként is nehéz aludni. Azért a Balaton akkor is megéri ha kevesen vannak. Esőben is nagyon élvezem, nem is értem, hogy akkor miért nem megy senki fürdeni. A víz ugyanolyan meleg és nem mindegy hogy fentről is esik ha lentről úgyis vizes vagy ?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
"Azokat útálom még ha engem nem is szoktak agyoncsípni."

MÁZLISTA!!! MÁZLISTA!!!!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Végre valami jó hír ! Ha már a lottón ismét nincs öttalálatosom. Azért én irtás-kihagyás esetén is mentem volna, a szülőket látogatni mindenképpen. Kár, hogy nem tudok a nyáron szabit kivenni, mert hétvégén bizony embertömeg van ott is, mint mindennap itt pesten. Azért jó tudni, hogy pár száz-ezer-millió szúnyoggal kevesebb lesz. Azokat útálom még ha engem nem is szoktak agyoncsípni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
Vasárnapi info.
Lesz írtás!!!

Én addig nem is megyek.

Ez 100000000%

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
A vízben kellett volna sétálni, úgy hogy csak az orrotok lóg ki. Én is maradtam volna szívesen estig, de 5 után indult a buszom. Sose lesz nekem saját autóm, pedig de jó is volna ! Na de hányan voltak ma munkában a saját autójukkal, én meg lent a Balatonon anélkül, úgyhogy be is fogom a számat.
Egyébként azt hallottam, hogy a Balatonparti települések önkormányzatai nem csinálják a szúnyogirtást az idén, hanem arra várnak, hogy valami csodás intézkedés folytán a megoldja helyettük valaki. A pénzt spórolják, a szúnyogok meg megeszik a strandolókat. Az önkormányzatok dolgozói biztosan a tengerre járnak nyaralni (persze nekik nem nagy szám a Balaton, mint ahogy nekem sem, öreg Tapolcainak).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Nekem menni kellett családdal este sétálni.Nem volt nagy gondolat a feleségemtől.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Nem vagyok én mázlista, hiszen az az egy csípés sem hiányzott ! Egyébként azért úszhattam meg, mert 11 és 15 óra között voltam ami nem a szúnyogok ideje. Lepörkölődött volna a szárnyuk ha előjönnek.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Te melyik Balatonon voltál??:-))))
Mázlista!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Nem volt szerencséd. Az egyetlen szúnyog amivel találkoztam, a metró aluljáróban csípett meg amikor hazaértem pestre.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
AAAAgyOOOn csíptek a szúnyogok.
A víz szuppi.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Csak egyet tudok érteni ! A déli parton csak pancsolni lehet. Amikor ott nyaraltam és úszni szerettem volna már elfáradtam a gyaloglásban mire vállig ért a víz. Ahol ma voltunk ott 8-10 méter után már csak úszva lehetett levegőt venni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Eszaki part ruleeeez!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Nullás... Úgy értem, nullás osztályú.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Csak gondoltam közhírré teszem, hogy meglepő módon májusban szuperré vált a vízhőmérséklet a Balcsin. Ma napközben ugyanis egy hatalmasat csobbantam (igazából több hatalmasat is) a Becehegyi strandon (Keszthely és Szigliget között az északi parton). A levegő és a beton a parton szinte égetően forró volt (tiszta piros a hátam), a víz legalább 25 fokos (ez tuti, mivel én nem bírom a hideg vizet és ma szinte langyos volt a felső 30-40 cm-es réteg) és a szokásoshoz képest szinte kristálytiszta, persze minden viszonyítás kérdése, de nyáron a Balcsi totál mocskos. Áldom az eszem, hogy kivettem egy szabadnapot (az említett szabadstrandon összesen voltunk vagy tízen, a vízben vagy öten), csak ajánlani tudom mindenkinek. Addig menjetek, amíg a hülye német turisták el nem árasztják a partot és fel nem kavarják az iszapot !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!