Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Na ne vicceljetek már!
Komolyan írjátok, hogy nincs egy olyan szolgáltató, aki komolyan veszi a nevét és magyar kereset mellett esetleg megfizethető áruja van? Egyébként azokról a szolgáltatókról amikről írtatok milyen árakat tudtok mondani? Nekünk ez is fontos lenne.
Köszi
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
TV-netes vagyok. Néha nagyon jó, néha csapnivaló. Blaci ötletére a GoZillát letöltöttem. Az 1,7 M <10sec alatt lejött. Persze, van 13byte/sec is ...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Én Datanetes vagyok, a szolgáltatásuk nagyon jó, csak nagyon drága is, és a supportnál leszarják az embert.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
A Matávnál rosszabb cég talán nincs is ... Emlékeztek, volt tavaly nyáron az a rekordkísérlet a heti (akkor még) Internettó hírlevélben, és kb. a 70.(!!!) e-mailre se válaszoltak. Én is voltam náluk, csak rosszat tudok mondani. Elenderről szintén csak rosszat hallottam (ugyanezeket; lassú kapcsolat, gyakori megszakadások, support nulla); voltam az Alarmixnél, valamivel jobb volt, de az sem az igazi, ráadásul a reklamáló ügyfeleket anyázzák (megvan az e-mail!) - eljöttem onnan is. TV-Net-ről vegyeseket hallani, de talán tényleg az egyetlen alternatíva, persze, ha olyan helyen laksz. EuroWeb garantáltan jó, gyors, megbízható, minden ismerősöm dicsérte, csak drága (azt hiszem, nagyon, de nézd meg). Ha találtok egy jót, engem is érdekelne. Nálunk most a Matáv kábeles Internetjét ígérik jövő év elejére, de hol van az még?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Hali !

A letöltésekhez használd a Getright-ot, vagy a GoZilla-t, amelyeket letölthetsz innen. Én az Elendernél vagyok, ilyet ott nem tapasztaltam, de szerintem vonalhiba lehet a hiba oka . A modem milyen kapcsolódási sebességet ír ki ? Az, hogy nem válaszolnak a bejelentésre, mindenesetre elgondolkodtató...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Szapport gyakorlatilag sehol nincs))) Örülj, ha tartós és elviselhető a kapcsolatod. Én két éve tervezem a váltást, de nem merem magam rászánni. Mintha az Euroweb kedvező áron kínálná a korlátlan hozzáférést. De vajon milyen a kapcsolat? Olyan király, mint ahogy írják? Vagy: 00?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Én TV-Net en nyomulok. Mostmár jó, 1-2 hónapja, de előtte ...
A megszakadásokra, tudom ajánlani valamelyik letőltésvezérlőt.
GetRight (Fizetős) GoZilla (???) ingyenes.
A supportról. Itt már kivesézték ( ha jól emlékszem ilyen cimen, hogy melyik a legjobb internet szolgáltató?), hogy nincs jó, és a supportja mindegyiknek sz@r. Persze lehet, hogy azóta változott a helyzet.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Internet –Matávnet dilemma!

Amikor lassan két éve megkaptuk a telefont, rögtön igényeltünk internet-hozzáférést –természetesen a matávtól. A következőket tapasztaljuk: Habár a modem 33,6 K-s, mégis legfeljebb 2-3K-s sávszélességet kapunk maximumként, de azt is csak ritkán. Ez általában nem függ attól, hogy kül- vagy belföldi site Az átlag átvitel csak 5-600BYTE/SEC. Előfordult olyan eset, hogy a kb. 2MB-s állomány letöltésének becsült ideje 50 ÓRA volt!!! Arról nem beszélve, hogy miután már 7 Megát letöltöttünk (ez egy másik, de gyakran megtörtént eset) időtúllépés (communication time out) miatt nem tudja letölteni a hátralévő részt. Így elvész a három órás letöltés (persze a matávnak ez jó pénz). Amikor pedig írok a rendszergazdának, hogy milyen problémáink vannak, és mikorra tud jó hírekkel szolgálni, egyszerűen nem válaszol. Kb. 2 hónapja írtam az első E-mailt, de még az utána megírt 2 levélre sem reagáltak. A kér(d)ésem a következő: Írjátok már meg, hogy ti melyik szolgáltatónál vagytok, és ott milyen tapasztalatokat szereztetek! Minden gyalázást és viccet félretéve szeretnénk tudni, hogy ki, mit gondol a mai magyar internet-szolgáltatókról! Mert szeretnénk váltani, de nem tudjuk hova.
UI: Azt nem értjük, hogy minden hivatalos elemző cikkben a Matáv kül- és belföldi sávszélessége messze magasan a konkurrencia felettinek bizonyul, a tények pedig sokszor ennek ellentmondanak. Ezért várjuk érdemi hozzászólásaitokat! (NULLÁZÓSOK KÍMÉLJENEK)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!