Keresés

Részletes keresés

PS Creative Commons License 1999.06.12 0 0 47
zsoltu, a tudás=hatalom.

Az egyik helyettes államtitkár azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy tegyünk javaslatot a sertés-felvásárlások szabályozására. Hát zsoltu, megmondom őszintén, én rád gondoltam, mint olyanra, aki átlátja a helyzetet. Légyszives fejtsd ki VirtuálKormányunk álláspontját.

Más: javaslat hangzott el Juszt (se) László ügyének tisztázására is. Ezt ki vállalja?

Előzmény: Törölt nick (45)
bubu Creative Commons License 1999.06.11 0 0 46
Remelem maradandot fogsz alkotni, mint virtualkoztarsasagi elnok ;-)))
Előzmény: Törölt nick (45)
PS Creative Commons License 1999.06.11 0 0 43
A Hal-, vad- és földművelés a tied.

Zsoltu: teccik amiket irogacc. Pozicijó foglalt, de megfontolom, hogy Köztársasági Elnök leszel, mert utálok utazgatni.

Előzmény: Teodor (40)
theo Creative Commons License 1999.06.11 0 0 42
Nem a papa, a fiú! (Iván), Egyébként :)))
Előzmény: Törölt nick (41)
Teodor Creative Commons License 1999.06.08 0 0 40

Ha szakértői kormány kell,akkor a
halügyi tárcát vállalom,de csak ro-
tációs alapon.Igy az is jól jár,aki
a dunai,s az is,aki a tiszai halász-
lére esküszik.
Gyuszi bá Creative Commons License 1999.06.08 0 0 39
Te már hallottál arról, hogy egy választás előtt "eladott" kormányprogram minden pontja teljesül?
Előzmény: Cifu (38)
Cifu Creative Commons License 1999.06.07 0 0 38
Az igazságügyi tárcát azért is szántam önnek uram, mert szvsz gyakorlatiasan gondolkodik (illetve ír), azért kérem komolyságunk megörzését....
Előzmény: Gyuszi bá (33)
Kajafas Creative Commons License 1999.06.07 0 0 37
PS, szóltál már a Jusztnak?
Cifu Creative Commons License 1999.06.07 0 0 36
Véleményt kérek, véleményt kérek tisztelt uraim/hölgyeim!
Csülök Creative Commons License 1999.06.04 0 0 35
Akkor halihó,
mert én azonnal teljesen szociális célú sör, bor és pálinkasegélyért folyamodom Wágner miszerint úrhoz!!
Előzmény: Cifu (32)
PS Creative Commons License 1999.06.04 0 0 34
Alakula. Véleményezést vállalnia kell minden kinevezettnek! Működési forma olyan, hogy elmondjuk, bizonyos kérdésekben mit kéne tenni.
Wágner barátomnak csak akkor kell szólnia, ha nem azt akarja javasolni, hogy igyunk egy sört. Minden ilyen esetben csak 3 db felkiáltójelet kérek!!!
Előzmény: Cifu (32)
Gyuszi bá Creative Commons License 1999.06.04 0 0 33
Tasztal tagoknak részegségi és hűtlenségi amnesztia elsőre ....
Cifu Creative Commons License 1999.06.03 0 0 32
Hát... legyen....
Előre is ísmétlem, a Tasztal társaságának nagyon kis részét "ismerem", így lehet, hogy eszméletlen blődségeket írok. Viszont _ti_ is adhatnátok tippeket...

Tehát:
Külügyminiszer: Mogorva
Belügyminiszter: Trebitsch
Hadügyminiszter: Big-B
E.Ü. miniszter: Dr. Tokodi György
Szociális miniszter: Wágner úr
Hírközlési miniszter: Nyírő András
Igazságügy miniszter: Juszt László (na, ezt félve írtam le...) vagy Gyuszi bá
Pénzügyminiszter: (fogas kérdés...) F.B.I. doktor

Nos, eddig ennyi.
1999-06-01 22:05:57 : (nálam a neved most egy ?) Vélemény???
Magamat egyébként nem tartom alkalmasnak egy igen felelőségteljes munkára. Egyrészt ismerem magam (ha...), másrészt (talán) szégyen, de én nem tudok mosolyogva, egy másik ember szemébe hazudni...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 31
putyputy007, ne fárassz.

Cifu írta: "Skacok, szerintem a törzsasztal társaságából 1000x jobb politikusok lennének, mint azokból, akik eddig egyáltalán kapcsolatba kerültek a magyar politikai élettel. '" és senki nem vitatta. Tkp. ezért indítottam a topicot, mert erre hajlok én is.

Tanfolyam: lyó pap is holtig tanul - nincs vita köztünk. De ha már az elejény nem érti valaki a csíziót, akkor annak az MSZOSZ-ben van a helye!

Wágner tök lyó, tanácsadói funcióba emelem.

Cifu: légyszives ismertesd a jelenlegi listát, ha több jelült van, akkor mindet. A továbbiakban Cifu előterjesztésére figyeljetek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 30
Engem csak ne tessék kormányba venni, én részeg vagyok, de nem hülye, viszont Sörkostolói Főtanácsadásokra bármikor hajlandó vagyok - Egy Pofa Sörér' akármi aljasságban benne vagyok a felével...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 29
PS
Nem veszed elég komolyan a helyzetet! A nickemből is láthatod, hogy én egy beépített (tégla) putty vagyok, akinek az a feladata, hogy a nem-virtuál kormány érdekében meggátolja veszélyes szervezkedésed)))))

""Most Virtuál Kormányt alakítunk, tanfolyamra nincs idő, mert múlik. ""
Ami múlik, késik. Éppen ez a cél. Tanfolyam fontos, anélkül nem lehet kormányt alakítani, még árnyékosat sem. Türelem, a tanfolyam szervezés alatt.

A topic nyilván azért haldoklik, mert a Tasztal közönsége teljes mértékben elégedett kormányunk, úgyis mint napkormány teljesítményeivel.

Szóvivőnek Isztván kokó Kovácot ajánlom, aki gondoskodna a tárgyilagos hangvételű ellenzéki sajtóműködésről.

A 007-es puty (kétszer), értsd 007putyputy, azaz magyarosan putyputy007, balkániasan: putty007putty

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 28
Putyi: most azzal foglalkozunk, ami tetszik. Utána átveszed a címek kiosztását és ingyen csinálod. Az 500-ik után majd szívod a fogadat. Tudod mennyibe kerül 1 db rajzlap kiküldése - mondjuk - Alaszkába?

Egy időre ez volt az utolsó OFFtopic magyarázat. Most Virtuál Kormányt alakítunk, tanfolyamra nincs idő, mert múlik.

Szóvivő: erre pályázatot írok ki - később.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 27
Dr. Tokodi kap még egy szavazot eü.ministeri posztra (tölem).
De a legnagyobb kérdés:
Ennyi nagy dumás közül ki lesz a kormány-szóvivő???
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 26
PS
Meknéztem. Szimpi a Ladónia. De az nem teccik, hogy csak a közállampolgárság ingyenes, a nemesi címért 12 dolcsit kell fizetni. Ez meg ugye, ismerős....

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 25
www.aim.se/ladonia

Na keresgess.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 24
Az nem igazság, hogy a topicindító alapíthat ilyen árnyékizét. Legalább nyerjen meg valami fődíjat, vagy választást, vagy legalább az ügetőn egy futamot helyre, de csak úgy?

Hát ez a demokrácija?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 23
A Cifu szemlélete lyó.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 22
Dali, ne bánkódj. Törekvéseidet értékelem, és kinevezlek a Virtuálhivatal Miniszterének. A te dolgod az up-to-date lista közlése 1 héten át, aztán az utazások és tárgyalások szervezése.

MINDEN KABINET TAGNAK: előírom, hogy kérjétek meg azonnal Ladon állampolgárságotokat is!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 21
PS
Szóval kojalícijóóót akarsz? Hol a húsleves? És a cérnametélt? Csak így begyössz az árnyékszékről, pardon árnyékkormányról, oszt intézkedsz?

Fosszd meg és uralkodj!

Na jó, legyen államtitkár, de három...

Szerintem Dalia anyósát vétek lenne kihagyni...

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Putyi: a függetlenség, a jó látószök alapja. Viszont államtitkár lehet az, aki a tijed.
Tehát:
Mogorva külügyérnek elfogadva.
Kereskedelmi és Vendéglátóipar: Wágner-Zaturek
A többin gondolkodom. Ne feledjétek, az árnyékkormány megalakulása után azon nyomban rendeleteket hoz. Törvényeket majd később.
Dr. Tokodi javasolva Eü vonalra.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 19
Dalia
A TI pénzeteket az én anyósom is jül be tudná osztani. Lehet, hogy mekkéne alapítani az Anyósok Országos Tanácsadó Testületét a Pénzügyminiszter mellett. Az elnöke Hofi lehetne.

PS
Jó, hogy a pénztárcádat nem akarod lecserélni az állami költségvetésre... Vagy legalább tv. költségvetésre. Az én háziorvosomnak van egy nagy előnye a többiekkel ( így Tokody doktorral ) szemben. Ő az enyém... ( Én meg az övé.... )

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
A Dr. Tokodit lehet, engem aligha. Viszont ha ennyire jó megfigyelő vagy, felajánlanám neked a tárca nélküli miniszterséget a Titkosszolgálatoknál. Első feladatod kideríteni: megfigyeltek-e engem kedden, amikor a taszári légibázison fényképeztem?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
akkor valamelyik hajnali kutyasetaltatasnal meg lathatlak is ;-))) (nem most, momentan nem vagyok otthon)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 16
Yessss Sir!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 15
a Szeremi sorbol?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!