Keresés

Részletes keresés

Havária Creative Commons License 1999.11.03 0 0 485
Wow! Rulez! :-o
Előzmény: dalia (483)
rice Creative Commons License 1999.11.03 0 0 484
:-))))))))))))
Előzmény: dalia (483)
dalia Creative Commons License 1999.11.03 0 0 483
Kedves naplóm!

nem, nem tévesztettem el a topicot, nem véletlen, hogy ide írok Neked. Lökött romantikus lelkem magasztos állapotban leledzik épp, már vagy harmadszorra kattintok a nevem melletti adatok-ra, egyszerűen nem bírok betelni a 999-es szám látványával...:)))
Igen, igen, igen, ez lesz dália, vagyis dalia 1000. hozzászólása a Tasztalon. Az ilyen jubileumok mindig kihoznak belőlem egy belső kényszert holmi összefoglalásra, értékelésre, konklúzókra, stb. (bár itt kell megjegyeznem a történelmi hitelesség kedvéért, hogy kicsit csalós ez így, mert az én hozzászólásaim száma már bőven ezer fölött jár, mindenféle korábbi elvesztett password-ü, ill. másodnickek aktívkodása miatt, de szerintem ez mit sem ront azon az ünnepélyes tényen, hogy ez dalia 1000.-e. Az meg egy külön történet lenne, hogy dalia és én milyen viszonyban vagyunk egymással, szóval, hogy kettönk személyisége vajon állítható-e, hogy tökéletesen fedik egymást... )
Tehát ott tartottam, hogy ilyenkor jön a magambafordulás, _nagy_ gondolatok...:)))

Ma hajnalban keltem, mint amikor elkezdtem Tasztalozni, praktikusak ezek a hajnalai órák kezdő Tasztalosoknak, hisz nem pörögnek úgy a topicoc mint napközben, így van ideje az embernek olvasgatni. Nomeg, egyébként is hajnal... a nap legtisztáb ideje...
Azóta a hajnal, hajnalok óta 4 hónap telt el. És azon veszem észre magam, hogy a fenti Kérdést egyre nehezebben tudom/tudnám megválaszolni.

(off: egész mást terveztem írni, mint amit fogok azt hiszem. Azt a másikat majd leírom máskor máshova...:))))

Reggel az első dolgom, hogy bekapcsolom a PC-t, és ő már autómatikusan kapcsolódik ide. A délelöttöket általában itt töltöm, innen merítek erőt a naphoz, az elinduláshoz. A többiek gondolataival kezdem a napom, és a saját gondolataimmal. Ez az egyik amit a Tasztal jelent nekem. Gondolatokat. Rengeteg gondolatot.
Persze tasztal nélkül/elött is voltak gondolatok/gondolataim. (...hm :-)))...), de mégis ad egy olyan pluszt, ami korábban nem volt meg az életemben.

Itt vannak a kedvencek rögtön, topicok, szobák ahova mindig jó betérni, ismerős és ismeretlen személyiségek furcsa, érdekes, izgalmas szavai. Amikor valamit csak azért olvasol el, mert ő, vagy ő, vagy ő irta, és akkor ott megismersz másokat, akiket majd szintén észreveszel más topicokban és akkor oda is benézel, ahol... körforgás.

Közben megnézed az új topicokat, ötletek amiket néha "ellopnak" tőled, de Te nem sajnálod, teccik, hogy másnak is eszébejutott, vannak döbbenetes ötletek, ami neked eszedbe nem jutott volna, milyen jó, hogy másnak igen, és így eszedbejutattta...

Persze nem nyit ki az ember minden topicot. Márcsak a fizikai képtelenség miatt se. És mert nem érdekel minden. Mert különbözőek vagyuk, sokszinűek. De figyel, odafigyel.

És topicot is nyit néha, mert támad egy ötlete, mert kiváncsi mások véleményére, mert esetleg csak technikai vagy egyéb segítségre van szüksége, és már természetes, hogy szinte először itt kérdezem meg, hátha...
Mert Talit szervez, vagy szerveződik, találkozni szeretne veletek.

Igen, az ember egyszercsak elkezd összejárni Veletek. Hol konkrét programra, hétvégi vitorlázásra, egy kellemes vacsorára, egy bulizós csütörtök estére, néha sokatokkal partizni.
Embereket ismer meg. Igen, ki merem mondani barátokra lel. Jó veletek lenni. A valós életben is, személyesen fizikailag úgyanúgy mint itt a Tasztalon.

jaj nem akartam eddig nyújtani. ömlik belőlem a szó.

Még mindig nem tudom megválaszolni a mit? kérdést, talán hagy cseréljem be a mennyit?-re. Sokat. Életem része lett.

És pont olyan mint a "kinti" világ, csak máshogy. Valahogy jobban.

Gyönyörű pillanatokat okozott már, szépséget, melankóliát, mosolyt, szomorút, boldogat, könnyeket, nevetést, kacagást, könnyűséget, félelmetes nehézséget, fájdalmat, ostobaságokat, bölcsességet, okosít, nevel, neveltet.

Hangzék bármilyen bután is, de megtiszteltetés itt lenni, szerencsésnek érzem magam, amiért egy véletlen folytán idetaláltam.
Nem tagadom, volt már pillanat, mikor pokolba kívántam, mert fájdalmat okozott, mert fájdalmat okoztam. Mert megbántottam valakit, mert bántottak.

De nem tudom, nem akarom eldobni már.
kell.

Elég is már a hüje nagy szavakból, olyan ez mint a Zélet, csinálni kell, irni kell és olvasni, nem beszélni róla.

Igérem a 2000-ig nem lelkizek többet.......... :-)))))))

dália

Ps: ugye sikerülni fog, ugye nem hibáztam a html-kedés közben?! úúúúúgy szeretném!!!

Havária Creative Commons License 1999.10.27 0 0 482
Olyan mint a régi játszótér amit felnőtt fejjel nézek. Látom a régi játszópajtásaimat de tudom, már nincsenek itt. Máshogy, más szemmel kell már keressem őket. Keresem...

Havária

dalia Creative Commons License 1999.10.18 0 0 481
Azért csak úgy egy :-)-t azt szabad küldeni a kedves topicgazdának?

dália

Előzmény: SmartAss (480)
SmartAss Creative Commons License 1999.10.18 0 0 480
Áááááááááá, nem, köszi
Előzmény: másikegylány (479)
másikegylány Creative Commons License 1999.10.18 0 0 479
Smarty, elcomorítasz... kell aggódnunk érted?

Pussz: m1l

Előzmény: SmartAss (478)
SmartAss Creative Commons License 1999.10.17 0 0 478
A topicgazda itt van, csak befogja a klaviatúráját, mert nem érez igényt a megszólalására :)
Előzmény: másikegylány (477)
másikegylány Creative Commons License 1999.10.17 0 0 477
Gyermek és bolond

Ki elég bátor hinni, hogy
szükség van a gondolatára?
szépségre, jóra, ideálra?
Csak aki gyermek és bolond.

Nagy a világ s láttuk elégszer:
szépség s igazság ritka vágy,
győz a tömeg s a butaság,
ahogy a tömegen a kényszer.

Mi mégis csak nézünk magunkba,
bár reménytelen ez a munka:
- "Így szebb lesz!" - szól bennünk a gyermek.

S szól a bolond: - "Más ki segítsen?
Tékozlom magam és teremtek,
magam kedvére, mint az isten."

-----------------------------------------------------------------------

Csak még egy kérdés: HOVÁ TŰNT A TOPIC-GAZDA???

másikegylány Creative Commons License 1999.10.16 0 0 476
dalia,
... de mer úgy gondoltam, naponta érzékeltetem a Tasztalhoz fűződő kapcsolatomat. Hullámzó, ahogy az egyéb kapcsolatok is.
Ma egyébként azt akartam írni: szeretlek, Tasztal, kedves barátom! Ojjan lyó, hogy vagy! :)
Előzmény: dalia (475)
dalia Creative Commons License 1999.10.15 0 0 475
nem jó. _ez_ nem válasz erre, csak egy hozzászólás. Csak úgy. mondjuk egy mosoly. ismeretlenül, egy lánynak egy lány. talán jól jön.

:-)

dália

Előzmény: másikegylány (474)
másikegylány Creative Commons License 1999.10.15 0 0 474
Ma visszavonom minden eddigi hozzászólásomat.
Csak.
m1l
juci Creative Commons License 1999.10.14 0 0 473

Akkor nézd meg a társkeresősben, milyen lyól haladok a tanulmányaimmal!
Előzmény: Keynes (472)
Keynes Creative Commons License 1999.10.14 0 0 472
Dehogynem. Állandóan rád gondolok - szinte
Előzmény: juci (471)
juci Creative Commons License 1999.10.14 0 0 471

Már itt is termettem! Vagy nem rám gondoltál? :->

Előzmény: Keynes (470)
Keynes Creative Commons License 1999.10.14 0 0 470
No mi van emberek, már senkinek semmit nem jelent a Tasztal? Felhozom már ezt a jó kis topicot, hátha látogatók is érkeznek a poros termekbe...
Keynes Creative Commons License 1999.10.12 0 0 469
Oszt milyen meglepo, mikor a lefolyóból valaki visszabeszél, mi?
Amúgy nyugodtan írd csak meg naponta - nekem is mást és mást jelent idorol-idore, majd egyeztetjük. :))
Előzmény: másikegylány (468)
másikegylány Creative Commons License 1999.10.11 0 0 468
Nohát! Benézek oszt mán rég nem is erről van itten szó!
Soxor kedvem lenne napi jelentést írni, mikor mit jelent. Néha úgy érzem, baromi gazdaggá tesz (belsőleg) - annyit bírok mindenen L-L gondolkozni -, néha meg gyűlölöm az egészet, hogy minek kajabálok a lefolyóba.
Ma a lefolyós verzió él. Mégiscsak írok és írok... há mikor fogom már esztet abbahagyni?!?
... fejem lágya meg minden... cörnyűűű! >:-(
juci Creative Commons License 1999.10.11 0 0 467

És a bajuszos háziasszonyt még nem is említetted...
Előzmény: Keynes (466)
Keynes Creative Commons License 1999.10.11 0 0 466
Láttad bizony! Volt aszongya:
1 hagymaleves
1 lazannya
1 másik lazannya
1 saláta
2 sült hús
3 kóla
Jó asztaltársaság nemdebár?
(És még akkor arról kedves lányról nem is beszéltem, aki velem volt :)))
Előzmény: juci (465)
juci Creative Commons License 1999.10.11 0 0 465

Te lyó ég, volt még ott valaki, akit nem láttam...?
Előzmény: Keynes (464)
Keynes Creative Commons License 1999.10.11 0 0 464
Majd legközelebb - úgyis asztal alá kell ennünk még sófelhasználót is. Amúgy nekem tetszett a hely: nagyon jó asztaltársaságom volt.
Előzmény: Planney (461)
juci Creative Commons License 1999.10.11 0 0 463

Gratulálok az évfordulódhoz! És legalább megünnepelted egy lyó nagy nullázással?!
Előzmény: originalqszi (462)
originalqszi Creative Commons License 1999.10.09 0 0 462
Azt hiszem egy éve tasztalok! Mérleg:
3000 feletti hozzászólás, majd 900 topicban! Majd 40 topic nyitás! A 0-zás felfedezése (sok éves kutató munka után:DDDD)!!!!!!!
Planney Creative Commons License 1999.10.07 0 0 461
juci,

Köszönöm a meghívást, de a megbeszélt időpontban sajna már 80 km-rel arrébb leszek. Majd azért írjátok meg, nektek hogy tetszett a hely, kíváncsi vagyok, ti is jó benyomást szereztetek-e.
Jó étvágyat!

P.

Nyuszog Creative Commons License 1999.10.07 0 0 460
Újabb kutatásokat végeztem, és azt sikerült megállapítanom - mint ahogy azt lentebb is írtátok már -, hogy bizony, amelyik topicban nem kezdenek el beszélgetni másról, abban hamar kifogynak az eredeti téma elemezgetéséből és a topic elsüllyed. OK, igazatok van, belátom!
juci Creative Commons License 1999.10.07 0 0 459

Na, ha már így rákérdeztetek, akkor elmondom: nekem azt jelenti a tasztal, hogy holnap együtt ebédelek Lappantyúval és Keynes-szel. +ha még lyön valaki, akkor vele is, nameg a tűzhelyem ajtajával. És ez lyó jelnek tűnik :-)
Nyuszog Creative Commons License 1999.10.07 0 0 458
Nyugat.
Előzmény: juci (457)
juci Creative Commons License 1999.10.07 0 0 457

Én is elcsesztem Smartbácsi nevét :-)

És kelet vagy nyugat? Észak vagy dél?

Előzmény: Nyuszog (456)
Nyuszog Creative Commons License 1999.10.07 0 0 456
Hm... úgy láccik, ma mindent félreírok. Legyen inkább km. Neked meg muszáj mindent észrevenned?
Előzmény: juci (455)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!